جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۲۵۱۵
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۷ - ۱۹ اسفند ۱۴۰۱

زهرا فرود: « سید محمدرضا حسینیان » مجری با سابقه تلویزیون که مدیریت مجله هایی، چون "تپش"، "سیب سبز" و زنگی ایده آل را برعهده داشته می‌گوید:دیگر به داشتن مجله فکر نمی‌کند و به دلیل داشتن دغدغه ذهنی پیرامون حوزه صنعت نفت، در این عرصه فعالیت جدی داشته و خواهد داشت.

مجله « زندگی ایده آل » طی دوره خود، روزگار باشکوهی داشت و به طور کل این مجله اتقاق خوبی در دنیای مطبوعات محسوب می‌شد، ولی تقریبا در سال‌های ۹۳تا ۹۵ متاسفانه به یکباره با رشد فضای مجازی نه تنها مجله ما بلکه بسیاری از نشریات مکتوبات دیگر نیز دچار اُفت خیلی جدی شد.

دیگر مجله ای نخواهم داشت؛در حوزه صنعت نفت فعالیت جدی دارم/ دولت مساعدت کند تا نهضت نشریات مکتوب ادامه یابد/ جهان مطبوعات را به جهان فضای مجازی باختیم

او افزود: البته در همه جای دنیا چنین نیست؛ به طور مثال در ترکیه که همسایه کشور ماست با وجود بهره مندی از اینترنت پرسرعت  و نیز رشد فضای مجازی، نشریاتی وجود دارد که از تیراژی قریب به ۱میلیون برخوردار است، ولی در کشور ما متاسفانه هم اکنون معتبرترین نشریات فقط در قالبِ ۱۰هزار نسخه چاپ و منتشر می‌شوند و این یعنی ما خیلی زود جهان مطبوعات را به جهان فضای مجازی باختیم و شکست خیلی بدی خوردیم و من در این باره خیلی غصه می‌خورم.

حسینیان اظهار داشت: به هرحال خوشحالم از اینکه حداقل به موقع توانستیم با تشخیص نزدیک شدن به بازندگی فضای مطبوعات در مقابل فضای مجازی، جلوی یک ضرر بزرگ را بگیریم، ولی به عنوان کسی که بخش زیادی از عمرش را در مطبوعات گذرانده از اینکه هم اکنون بر روی پیشخوان دکه‌ها مطبوعات نمی‌بینم، روزنامه‌های پرتیراژ نمی‌بینیم و از مجلات رنگارنگ خبری نیست بسیار متاثر وغصه دار هستم، اما اگر دولت و حاکمیت با توجه به گرانی قیمت کاغذ درصددحمایت جدی برآید می‌توان امیدوار شد که بار دیگر یک نهضت دوباره پیرامون خواندن نشریات مکتوب پدید بیاید.

« حسینیان » پیرامون دورانی که در «  تی وی پلاس » حضور پر رنگی داشت نیز بیان کرد: تی وی پلاس در واقع همان نسخه تغییر یافته مجله زندگی ایده آل بود. یعنی ما در آن مجله کار‌های تاثیرگذار بسیاری انجام دادیم که از جمله آن‌ها می‌توان به همراه نمودن یک سلبریتی و ستاره با خود و بردن دریک یتیم خانه به جهت نوازش ایتام و تهیه یک گزارش اشاره داشت البته بعد از مدتی این روش را به محتوای تصویری بدل کردیم و بواسطه این موضوع به تدریج یک تجربه جدیدی در فضای مجازی ایجاد شد که خوشبختانه در وقت و زمان خودش ایده پیشرو وموفقی بود و به نظرم می‌توان ریشه بسیاری از پلتفرم‌ها که امروز صاحب نام هستند را از تفکر و ایده تی وی پلاس جستجو کرد.

دیگر مجله ای نخواهم داشت؛در حوزه صنعت نفت فعالیت جدی دارم/ دولت مساعدت کند تا نهضت نشریات مکتوب ادامه یابد/ جهان مطبوعات را به جهان فضای مجازی باختیم

حسینیان پیرامون این موضوع که قرار است مجله جدیدی در ارتباط با حوزه اقتصاد همچون نفت داشته باشد افزود: اینگونه نیست؛ یعنی به طور کل دیگر مجله‌ای نخواهم داشت، ولی در حال حاضر یک تلویزیون اینترنتی دارم با عنوان "تلویزیون صنعت نفت" (petroleum.Tv) که این تلویزیون با رسالت خاص خودش که نشان دهنده توانمندی‌های صنعت نفت است مشغول فعالیت است و بنده در این حوزه فعالیت جدی دارم.

دیگر مجله ای نخواهم داشت؛در حوزه صنعت نفت فعالیت جدی دارم/ دولت مساعدت کند تا نهضت نشریات مکتوب ادامه یابد/ جهان مطبوعات را به جهان فضای مجازی باختیم

او که خود از مجریان باسابقه تلویزیون است در پایان در ارتباط با مجریان تازه نفس در عرصه رسانه ملی خاطر نشان کرد: پیرامون عرصه اجرا آنچه بیش از هر مسئله لازم است که عنوان شود مبحث سعه صدر است، چون همان گونه که مجریان پیشکسوت روزی با اندوخته‌های کم و زیاد خود پا به این عرصه گذاشتند، نسل امروز نیز قطعا برای کسب تجربه باید یکسری آزمون و خطا‌هایی را در این حوزه یا هر حوزه دیگر پشت سر بگذارد تا به آنچه که مطلوب است دست یابد. بنابراین دادن فرصت به جوانان و داشتن سعه صدر در راستای پیشرفت عملکرد تازه کاران عرصه اجرا امری طبیعی و مورد نیاز است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار