سه‌شنبه ۰۱ فروردين ۱۴۰۲  |  Tuesday, 21 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۴۴۴
تاریخ انتشار : ۵۲ : ۱۸ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

به گزارش دیباچه، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به این که اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی یکی از مهم‌ترین تکالیف این وزارتخانه در کنار مسابقات المپیک و بازی‌های آسیایی است، گفت: در حال حاضر حتی یک سالن استاندارد دوچرخه‌سواری در کشور نداریم.

حمید سجادی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۱ در گفت‌وگویی با اشاره به این که اتمام پروژه‌های ورزشی نیازمند منابع مالی است، اظهار کرد: تکالیفی که به وزارت ورزش محول شده نیازمند اعتبارات است تا بتوان به فوریت آن‌ها را به اتمام رساند.

وی ادامه داد: از زمان شروع به کار دولت مردمی ۲ میلیون متر مربع به فضای ورزشی کشور اضافه شده است و ۶۰۰ هزار مترمربع نیز در اینده به فضای ورزشی کشور افزوده خواهد شد.

یک سالن استاندارد دوچرخه‌سواری در کشور نداریم!

وزیر ورزش و جوانان با بیان این که ۴۰۰۰ پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم، عنوان کرد: باید از قانون استفاده کنیم و با مشارکت، واگذاری، تهاتر، کمک‌های خیرین فعال و سایر ظرفیت‌های قانونی بتوانیم صرفا به منابع مالی دولتی وابسته نباشیم.

سجادی با تاکید بر این که اتمام پروژه‌های ورزشی یکی از مهم‌تری تکالیف وزارت ورزش و جوانان است، خاطرنشان کرد: پروژه‌ای در کشور وجود دارد که ۲۷ سال نیمه‌تمام باقی مانده است.

او با اشاره به این که در کشور حتی یک سالن استاندارد دوچرخه‌سواری نیز نداریم، گفت: یک پروژ داخل سالن دوچرخه سواری وجود دارد که نیازمند ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار است.

به گفته وزیر ورزش و جوانان از امروز تا سوم خرداد سال آینده هر هفته یک پروژه ورزشی در تهران افتتاح خواهد شد.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
چاشنی دیباچه

وقتی شبکه پنج هیچ تدارکی برای ماه رمضان و عید ندارد!

۱۳:۳۳  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
پرطرفدار ترین ها