چهارشنبه ۰۱ اسفند ۱۴۰۳  |  Wednesday, 19 February 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۴۴۳
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۱۸ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

به گزارش دیباچه،کنسرت‌های موسیقی خوانندگان پاپ؛ سیروان خسروی، گروه ماکان و رضا صادقی پس از هفت ماه در تهران برگزار می‌شود.

بهمن ماه امسال تک‌آهنگ‌های برخی از خواننده‌های شناخته شده پاپ منتشر و به دنبال آن، کنسرت‌های موسیقی نیز پس از هفت ماه وقفه به صورت رسمی آغاز شد.

بعد از کنسرت‌های زانکو که ششم بهمن در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران و مهدی مدرس که ۱۳ بهمن در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، قرار است کنسرت‌های موسیقی سیروان خسروی، گروه ماکان و رضا صادقی دیگر خواننده‌های پاپ نیز در این ماه پیش از سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر (۲۸ بهمن تا سوم اسفند) برگزار شود.

هر چند که اجرای بعضی از کنسرت‌های این خواننده‌ها با حاشیه‌هایی همراه بوده است و برخی از آنان مخالف برگزاری کنسرت بودند اما اکنون در صفحه‌های شخصی خود در فضای مجازی این موضوع را اعلام کردند. با این وجود همچنان قیمت‌ بلیت کنسرت‌ها بالاتر از ۱۷۰ هزار تومان تعیین شده است.

زنده شدن دوباره کنسرت در کشور با حضور سیروان خسروی و رضا صادقی؟

کنسرت سیروان خسروی با همراهی برادرش زانیار خسروی یکشنبه (۲۳ بهمن) ساعت ۲۲ در مرکز همایش‌های برج میلاد تهران برگزار می‌شود. قیمت بلیت این کنسرت‌ ۱۹۰ تا ۶۹۰ هزار تومان است.

نکته جالب درباره کنسرت سیروان خسروی ، به فروش رفتن تمامی بلیت های این خواننده پاپ در مدت زمان کوتاهی بوده که با واکنش مثبت این خواننده در پیج شخصی اش همراه شد . 

کنسرت گروه ماکان یکشنبه (۲۳ بهمن) در دو سانس؛ ۱۸:۳۰ و ۲۱:۳۰ در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران اجرا می‌شود. قیمت بلیت این کنسرت‌ ۱۷۰ تا ۴۹۵ هزار تومان است.

این گروه به تارگی تک‌آهنگ «قصه من» را با تنظیم‌ امیرمیلاد نیکزاد منتشر کرده است.

گروه ماکان درباره کنسرت پیش رو در صفحه خود در فضای مجازی نوشته است: «این کنسرت بحث آبرو هستش. خانواده ماکان ما فقط و فقط یک روز اجرا گذاشتیم و تمدید نخواهد شد این اجرا بنا به دلایلی که خودتون میدونید.

زنده شدن دوباره کنسرت در کشور با حضور سیروان خسروی و رضا صادقی؟

امیدواریم بعد از مدتها در این اجرا همتونو ببینیم و یک جورایی رفع دلتنگی باشه و این اجرارو در کنار هم به یک خاطره خیلی متفاوت تبدیل کنیم. حضورتون در این اجرا برای (نوع کنسرتی که در نظر داریم) خیلی مهم هستش. یادتون باشه ما جز شماها هیچکسو نداریم رهام - امیر»

«لبخند ۳» صادقی

رضا صادقی اوایل بهمن امسال با فراخوان «لبخند ۳»؛ کمک به مردم زلزله‌زده شهر خوی اعلام کرده بود که قرار است برای همدلی با مردم این شهر ۲۵ بهمن کنسرتی را در تهران برگزار کند که تمام درآمد کنسرت برای تهیه ملزومات مردم زلزله‌زده شهر خوی هزینه خواهد شد.

زنده شدن دوباره کنسرت در کشور با حضور سیروان خسروی و رضا صادقی؟

این وعده صادقی محقق شد و کنسرت او سه‌شنبه (۲۵ بهمن) در دو سانس؛ ۱۹ و ۲۲ در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود که قیمت بلیت‌های آن ۱۷۰ تا ۴۹۵ هزار تومان تعیین شده است.

صادقی به تازگی تک‌آهنگ «شانس آخر» را برای قدردانی از همراهی مردم با فراخوان کمک به مردم زلزله‌زده شهر خوی منتشر کرده است.

همچنین بعضی از رسانه‌ها اعلام کردند که خواننده‌های پاپ همچون حامد همایون، مسعود صادقلو، آرون افشار، امید جهان، زانکو، رضا بهرام، حمید هیراد، گرشا رضایی، معین زندی، مصطفی راغب و علیرضا طلیسچی قرار است امسال در بخش جنبی سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر حضور داشته باشند که تاکنون از سوی دبیرخانه جشنواره تایید نشده است.

 

منبع: ایرنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با آریا عظیمی نژاد، آهنگساز مطرح کشورمان

استعداد‌های عصر جدید، وضع مالی شان خیلی خوب شده است!

۱۲:۳۳  -  ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با فرزین محدث بازیگر فیلم سینمایی «آنتیک»

جسارت، باعث خلاقیت می‌شود / کاراکتری که من آن را ایفا کردم، شخصیت خاص و عجیب و غریبی دارد!

۱۱:۳۶  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد افشار، کارگردان سریال گاندو

هیچ مشکلی با حسن روحانی ندارم، آنچه گفتم واقعیت تاریخ بود!

۱۹:۳۱  -  ۱۹ بهمن ۱۴۰۳
کارگردان فیلم سینمایی «ترک عمیق» در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

امیدوارم ژانر اجتماعی دوباره احیا شود / دغدغه من بیان موضوعات تنهایی و عشق است!

۱۲:۰۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با جواد یحیوی

خودم را در تئاتر پالایش میکنم / جنجال حاکم بر سینما، ما را از موضوع فرهنگ و هنر دور کرده است !

۲۱:۱۷  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دوربین «ویژه برنامه فجر دیباچه» با پژمان بازغی

انگارخیلی از سبک‌های سینمایی در ایران منسوخ شده است / خاطره بازی با فیلم های سال های دور جشنواره

۱۸:۰۲  -  ۱۸ بهمن ۱۴۰۳
مجید مظفری بازیگر پرآوازه سینمای ایران به دیباچه گفت؛

نزدیک به یک سال، مو و ریش هایم را نزدم و ۱۲ کیلو چاق شدم!

۰۹:۰۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
غزل شاکری بازیگر فیلم سینمایی « رها » به دیباچه گفت؛

این اطمینان برای من حاصل شد که «رها» از یک خطی نمی‌تواند پایین‌تر باشد!

۱۸:۳۰  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با صمد طاهری، نویسنده مجموعه داستان کوتاه «آن پریزاد سبزگوش»

تا سوژه‌ای به عواطف من چنگ نزند، سراغ نوشتن آن نمی‌روم/ به روند داستان‌نویسی در ایران خوشبین هستم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳
شهاب حسینی به دیباچه گفت؛

«رها» با یک سوم هزینه های مرسوم تولید شده است !

۱۸:۱۳  -  ۱۵ بهمن ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با ارسطو خوش رزم، بازیگر سینما و تلویزیون

توجه به لهجه مازندرانی در سریال پایتخت، کار را برای بازی من در «بازی خونی» سخت و وحشتناک کرد!

۱۲:۱۹  -  ۱۴ بهمن ۱۴۰۳