شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۴۲۱
تاریخ انتشار : ۵۲ : ۱۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱

 دیباچه -محسن سرافراز:  مدتها بود که در صدا و سیما چیزی بنام مناظره به معنای واقعی به شکلی فراگیر مطرح نمی شد و هر ازگاهی به بهانه انتخابات ریاست جمهوری یا مسائلی از این دست ، بعضا برنامه های مناظره محور ساخته میشد. البته برخی مواقع هم در فرمت یک برنامه اقتصادی برنامه هایی در تلویزیون ساخته شد که بین مسئولان و نمایندگان صنوف مناظره هایی داغ صورت می گرفت که پس از مدتی هم یا دیگر رنگ آنتن به خود نمی دید یا به اصطلاح فیتیله مناظره ها را پایین می آوردند که احتمالا زیادی هم در تلویزیون رسم نشود!

برنامه «شیوه» با شیوه اجرای متفاوت مجری آن چه تدارکی برای دهه فجر دیده است؟

با این مقدمه کوتاه ، به سراغ متفاوت ترین برنامه مناظره محور تلویزیون می رویم ؛ برنامه « شیوه » کاری از گروه فرهنگ و اندیشه اسلامی شبکه چهارسیماست که ابتدا هر شب و سپس شب‌های زوج روی آنتن رفت و به خصوص به دلیل حوادث اخیر داخلی در کشور توانست به دلیل سبک اجرای متفاوت مجری کارشناس آن یعنی « عطاءالله بیگدلی » و نیز تنوع و جسارت در دعوت از مهمانان و سوژه ها و موضوعات متنوع، تبدیل به یکی از بهترین برنامه های مناظره محور در صدا و سیما شود.

برنامه «شیوه» با شیوه اجرای متفاوت مجری آن چه تدارکی برای دهه فجر دیده است؟

برنامه ای که در آن برخی از مباحث برای اولین بار در تلویزیون مطرح می شد و حتی برخی از مهمانان این برنامه نیز پس از سال‌ها به تلویزیون آمدند که این خود به جذابیت این برنامه اضافه کرد. شاید در ابتدا مخاطب با دیدن این برنامه احساس می کرد که مجری آن مانند سایر مجریان صدا و سیما اجازه هر صحبتی را به مهمان برنامه ندهد یا بارها وسط حرف مهمان بپرد که با گذشت زمان به شما این حس متفاوت بودن القا می شود که این برنامه ظاهرا سبک و روش متفاوتی را در پیش گرفته است و اساسا شبیه به هیچ کدام از برنامه های پیشین خود نیست. 

برنامه «شیوه» با شیوه اجرای متفاوت مجری آن چه تدارکی برای دهه فجر دیده است؟

عطاءالله بیگدلی در هر موضوعی سعی می کند با اطلاعات و دانش کافی اجرای برنامه را پیش ببرد و در لحظه های به جا واکنش نشان دهد و در لحظاتی  نیز بر خلاف نظر مهمان ( چه  نزدیک به حامی دولت باشد و چه مخالف دولت ) ،آن نظر منطقی را ( به اصطلاح دهه هشتادی ها ) « لایک » می کند؛ و در طول اجرای برنامه متوجه نمی شوید که آیا او طرفدار چپ است یا راست! اصولگرا را می پسندد یا اصلاح طلب! و دقیقا مخاطب همین انتظار را از مجری برنامه دارد؛ او نماینده تمام مردم است؛ با هر دیدگاه و تفکری؛و تلاش می کند بی طرفانه داوری خوبی در مناظره داشته باشد، که به نظر می رسد تا اینجای کار نمره قبولی گرفته است . 

باید دید آیا مسئولان صدا و سیما پای این نوع مناظره ها می ایستند و یا اینکه این برنامه هم مانند سایر برنامه های مناظره محور صدا و سیما فصلی می آید و به تاریخ می پیوندد! 

برنامه «شیوه» با شیوه اجرای متفاوت مجری آن چه تدارکی برای دهه فجر دیده است؟

گفته می شود برنامه « شیوه » در همان کنداکتور هفتگی خود نقد و بررسی مسأله حکمرانی در انقلاب اسلامی را به‌صورت مناظره در (۱۵ و ۲۲ بهمن ماه) به‌روی آنتن خواهد برد.

این برنامه که در ماه‌های اخیر با مدلی مناظره‌ای و چالشی درباره مبانی و نظریه‌های مرتبط با جامعه و حکومت روی آنتن شبکه چهار می‌رفت، برای مدتی پخش خود را متوقف کرد و حالا در این مدت با اعمال تغییراتی در اتاق فکر، نوع تصویربرداری و دکور برنامه، پخش خود را از سر می‌گیرد. 

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳