جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۴۱۰
تاریخ انتشار : ۰۸ : ۱۷ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱

«جواد فروغی» عضو تیم ملی تپانچه ایران در گفت وگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص آخرین وضعیت اردوهای تیم ملی برای حضور در مسابقات  پیش رو عنوان کرد: در حال حاضر ما دو تا تیم تپانچه داریم. ما در خدمت آقای جعفرزاده هستیم و تمرینات به خوبی پیش می‌رود. من فکر میکنم بر اساس تمریناتمان حتی  ما بیشتر از حد امکان خروجی داشتیم در این مدت، امیدوارم که به همین شکل پیش برویم تا مسابقات آتی ببینیم چه پیش می‌آید.

در تیراندازی نتیجه مانند روی دو سکه است/ اگر رکوردهای تمرین را بزنیم دو فنالیست حتمی خواهیم داشت

دارنده مدال طلای المپیک 2020 توکیو در پاسخ به این پرسش که برای آینده چه برنامه‌ای دارید تا بتوانید با آمادگی بیشتر و بهتر در مسابقات حاضر شوید؟ گفت: برای من فقط تمرین و است و تمرین، برنامه ریزی اصلی با مربیان است که آنها هم این برنامه‌ها را در غالب اردو و تمرین برای ما تدارک می‌بینند. ما یک مرحله معمولی داریم، یک فاز پیش از مسابقه که بسیار مهم است و هرچه به مسابقات نزدیک شویم وارد همین فاز تمرینات خواهیم شد. آنجاست که مربیها سعی می کنند ورزشکار به آن چیزی که قبلا بوده برسانند.

جواد فروغی در ادامه گفت وگو با «دیباچه» با بیان اینکه نمی توان نتایج مسابقات را از قبل پیش بینی کرد؛ گفت: رقابتهای تیراندازی گویا بازی دو روی سکه است؛ نتایجی که در تمرینات می بینیم ممکن است با آنچه که در مسابقات اتفاق می افتد متفاوت باشد. چرا که شرایط مسابقات کاملا فرق دارد. در مسابقات استرس، جو سنگین ممکن است کار را سخت کند، ولی اگر همین امتیازات را بتوانیم در مسابقات هم به ثبت برسانیم، حداقل آنجا دو فینالیست خواهیم داشت.

وی در مورد شرایط رشته تیراندازی پس از کسب مدال المپیک توضیح داد: آنچه که بیشتر از هر چیز من احساس میکنم بالا رفتن انتظار مسئولین و مردم از رشته تیراندزای است.

فروغی در پاسخ به این سوال که شما چه انتظاری از مسئولین دارید، گفت: ورزشکار چیزی که انتظار دارد حمایت‌های مالی و غیر مالی است و یک زمانی می‌بینید که حمایت‌های غیر مالی اهمیتش بیشتر می‌شود. در خصوص تیراندازی ما نیاز داریم به سوخت کارمان که ساچمه است و فشنگ‌های باکیفیت که متاسفانه اینها خارجی است و دسترسی به آنها یک مقدار بخاطر مسائل مربوط به تحریم سخت شده است.بنابراین نیاز است که مسئولین این مشکلات را به نحوی حل کنند که ما ابتدا به ساچمه و فشنگ دسترسی پیدا کنیم.

انتهای پیام//

گفت و گو از : فریبا  جلیل خانی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳