شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۳۳۴
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۱۶ - ۱۱ دی ۱۴۰۱

به گزارش دیباچه ، سامانه سهیم درگاه خدمات یکپارچه سازمان ثبت احوال کشور در راستای ارائه خدمات الکترونیکی راه اندازی شده است؛ در این درگاه ۹ خدمت الکترونیکی نظیر تغییر نام و درخواست کارت ملی، گواهی تجرد ارائه می شود و هدف تعامل دو سویه با مردم و کاهش مراجعات است.
این سامانه از طریق تلفن همراه هم دسترسی داره و همچنین ۹ خدمت دارد و برای مراجعات الکترونیکی و غیر حضوری است.
در این راستا دکتر افشار خاکباز معاون فناوری اطلاعات سازمان ثبت احوال کشور در گفت و گو با خبرنگار دیباچه گفت: به‌منظور رعایت حقوق شهروندی و اطلاع شهروندان محترم از وضعیت اطلاعاتِ مرتبط با خانوادۀ شان در
پایگاه مذکور سامانه هویت یکتای ایرانیان (سهیم) با نشانی https://sahim.sabteahval.ir به منظور نمایش و اصلاح اطلاعات پایگاه خانواده توسط سازمان ثبت‌احوال کشور ارائه گردیده است.

درج روابط سببی و نسبی شهروندان در سامانه سهیم/ راه اندازی سامانه سهیم راهی برای مقابله با مفاسد حضوری

وی ادامه داد: در حال حاضر این سامانه آخرین اطلاعات موجود والدین، فرزندان و همسر هرشخص ایرانی را نمایش می‌دهد.
این مقام مسئول بیان کرد: نکته دیگر این است که اطلاعات پایگاه خانوار ( روابط سببی- نسبی) برای ارائه خدمات دیگر در آینده در آن درج می شود.
وی افزود: خدماتی مانند تغییر نشانی، پیگیری و شکایت، درخواست صدور کارت هوشمند ملی، مدارک پیدا شده، گواهی تجرد، پایگاه خانواده و انتخاب نامه در این درگاه ارائه می‌شود؛ در آینده افزودن خدمات مربوط به خانواده تحت عنوان پایگاه خانوار در دستور کار قرار دارد، تا یارانه و موارد قانونی مرتبط با خانواده‌ها از این طریق صورت گرفته و اطلاعات این درگاه منبع باشد.
خاکباز گفت: این درگاه درجهت تعامل دو طرفه با مردم است. هرگونه ویرایش و افزودن اطلاعات در این درگاه به صورت رایگان بوده و مردم می‌توانند در کمترین زمان اطلاعات خود را ثبت کنند.
وی اظهارکرد: اطلاعات شهروندان از طریق این درگاه به روز شده و خدمات امن و راحت در اختیار آنها قرار خواهد گرفت؛ از اهداف راه اندازی این درگاه می‌توان کاهش مراجعات، ارائه خدمات امن و راحت، تسریع در ارائه خدمات، افزایش کیفیت کمی و کیفی، ارائه خدمات گسترده به عموم مردم، ارائه خدمات به صورت غیرحضوری، سرعت در ارائه خدمات در کمترین زمان ممکن، تعامل بیشتر، افزایش امنیت در ارائه خدمات، کاهش هزینه و مقابله با مفاسد حضوری را نام برد.
خاکباز گفت: تمام افراد برای ورود به این درگاه الکترونیکی باید ابتدا در سامانه هدا احراز هویت ثبت نام کنند تا بتوانند از خدمات بهره مند شوند.خدمات باید از طریق این درگاه به آسانی در اختیار مردم قرار گیرد، ما به دنبال هوشمندسازی و اقدامات به صورت الکترونیکی هستیم.

گفت و گو از : انسیه آبشاری

برچسب ها: افشار خاکباز
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳