کد خبر: ۵۲۳۲۹
تاریخ انتشار : ۵۴ : ۱۵ - ۱۰ دی ۱۴۰۱
گفتگو دیباچه با محمدرضا اصلانی، شاعر و نویسنده

«چراغ این خانه خاموش است» از اقتصاد مقاومتی می‌گوید / متاسفانه کتاب‌های دینی، دیر چاپ می‌شود

محمدرضا اصلانی از انتشار آثار جدید خود خبر داد.

محمدرضا اصلانی شاعر و نویسنده، در گفتگو با خبرنگار ادبیات دیباچه گفت: چند کتاب در دست انتشار دارم که این آثار در مراحل نهایی قرار دارد و به زودی منتشر می شود. کتاب «چراغ این خانه خاموش است» قرار است از سوی انتشارات قدیانی روانه بازار شود.
این نویسنده در ادامه بیان کرد: موضوع این کتاب اقتصاد مقاومتی است و درباره پدر یک خانواده است که بازنشسته شده و در یک کارخانه یخچال که در حال تعطیل شدن است کار خود را شروع می کند و می تواند این کارخانه را از تعطیلی نجات دهد.

«چراغ این خانه خاموش است» از اقتصاد مقاومتی می‌گوید / متاسفانه کتاب‌های دینی دیر چاپ می‌شود

وی افزود: کتاب دیگرم «سفرنامه ابن بطوطه» است که این سفرنامه را ساده نویسی و خلاصه نویسی کرده ام. همچنین چند کتاب دینی در دست انتشار دارم ولی متاسفانه کتاب های دینی دیر چاپ می شود به عنوان مثال کتاب «فرهنگ امام هشتم» چند سالی است که به دست ناشر سپرده شده است ولی هنوز منتشر نشده است.
این هنرمند در پایان گفت: یک داستان بلند هم با عنوان «سیم چین» دارم که درباره یک نویسنده است که به خاطر سیم چینی که همراه دارد مانع سفر او می شوند و درباره رفت و برگشت این نویسنده به سفر است. این کتاب تا پایان سال جاری منتشر و در دسترس علاقه مندان قرار می گیرد.

گفت و گو از : غزاله سعادتی

captcha
مطالب برگزیده
با معرفی برگزیدگان و تجلیل از چهره‌های ماندگار؛

نهمین جشنواره تلویزیونی مستند به ایستگاه پایانی رسید؛ «خشت و خون» بهترین فیلم شد

۰۹:۰۰  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵
چرا کنسرت‌های پاپ تهران هنوز به روزهای عادی برنگشته‌اند؟

سالن‌های بزرگ کم‌رونق، هزینه‌های سنگین و بلیت‌هایی که گران‌تر می‌شوند؛ بازار موسیقی در آستانه یک بازگشت پرریسک

۰۹:۱۵  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۵
آخرین اخبار