جمعه ۱۱ فروردين ۱۴۰۲  |  Friday, 31 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۲۲۸۲
تاریخ انتشار : ۳۹ : ۱۲ - ۱۷ آذر ۱۴۰۱

هشت تیم برتر جام جهانی در مرحله یک چهارم نهایی متشکل از هفت تیم قدرتمند و یک تیم شگفتی‌ساز است که می‌تواند در ادامه رقابت‌ها رده‌بندی فیفا را به چالش بکشد.

به گزارش دیباچه، جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به حساس‌ترین مراحل خود رسیده و اکنون هشت تیم برتر این رقابت‌ها از روز جمعه به رقابت با هم می‌پردازند و پیش‌بینی کردن فاتحان این مرحله و تیم‌هایی که به نیمه نهایی راه پیدا خواهند کرد، کار آسانی به نظر نمی‌رسد.

رنکینگ فیفا دروغ می‌گوید؟

جمع هشت تیم برتر جهان متشکل از برزیل، آرژانتین، فرانسه، انگلیس، هلند، پرتغال، کرواسی و مراکش است که تیم آخری به نوعی میهمان ناخوانده در جمع مدعیان قهرمانی محسوب می‌شود.

از این جمع هشت تیمی می‌توان به غیبت تیم‌های بزرگی مانند اسپانیا، بلژیک و آلمان اشاره کرد که جمع زیادی از بااستعدادترین فوتبالیست‌های دنیای فوتبال را در دل خود جای داده‌اند اما فقط اسپانیا توانست به یک هشتم نهایی راه یابد که او هم به دست مراکش حذف شد.

نگاهی به رنکینگ فیفا نشان می‌دهد که به جز مراکش که قبل از شروع جام جهانی در جمع ۲۰ تیم برتر جهان هم نبود، سایر تیم‌ها در سید یک و دوم قرعه‌کشی جام جهانی جای گرفته بودند.

برزیل، آرژانتین، فرانسه، انگلیس و پرتغال پنج تیمی بودند که به همراه قطر، بلژیک و اسپانیا در سید یک بازی‌ها قرار گرفتند و قدرت خود را با صعود به یک چهارم نهایی نشان دادند.

از سید دوم این بازی‌ها هم کرواسی، پرتغال و هلند توانستند بلیت حضور در یک چهارم نهایی را رزرو کنند اما آخرین تیم یعنی مراکش در سید سوم قرار گرفته بود و یکی از سخت‌ترین گروه‌ها را با حضور اسپانیا و آلمان داشت.

حضور مراکش در یک چهارم نهایی در شرایطی است که تیم‌های بالاتر از این تیم در رده‌بندی فیفا حتی نتوانستند به یک چهارم نهایی صعود کنند.

صعود مراکش به نیمه نهایی جام جهانی می‌تواند یک شگفتی تمام عیار در تاریخ جام جهانی باشد؛ جایی که یک تیم از سید سوم قرعه کشی که در جمع ۲۰ تیم برتر جهان هم جای ندارد، می‌تواند به جمع چهار تیم برتر جهان صعود کند.

رنکینگ ۸ تیم برتر جهان در فیفا قبل از شروع جام جهانی به این شرح است:

۱-‌ برزیل

۳- فرانسه

۴- آرژانتین

۵- انگلیس

۸- پرتغال

۱۰- هلند

۱۶- کرواسی

۲۴- مراکش

منبع: ایسنا
برچسب ها: رنکینگ فیفا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

۱۶:۲۴  -  ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
پربازدیدها
آخرین اخبار