چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۲۳۶
تاریخ انتشار : ۲۸ : ۱۶ - ۲۵ آبان ۱۴۰۱

«حسن رنگرز» سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در گفتگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» درخصوص سطح کیفی مسابقات جام جهانی باکو و کسب عنوان قهرمانی در این دوره از رقابت‌ها اظهار داشت: مسابقات خوبی بود، تیم ترکیه قهرمان جهان با ترکیب کامل خود در این مسابقات حاضر شد و تیم آذربایجان نیز با توجه به میزبانی مسابقات از تمام ظرفیتهایش استفاده کرد. کار آسانی نداشتیم، ولی خوشبختانه نتیجه خوبی به دست آمد.

وی در ادامه با یادآوری اینکه تیم ایران بسیار جوان بود، افزود: ۸۰ درصد تیم ملی ایران را کشتی گیران جوان زیر ۲۱ سال تشکیل داده بودند، بنابراین ما خیلی انتظار بالایی برای کسب عنوان قهرمانی نداشتیم، اما واقعا بچه‌ها خوش درخشیدند و قوی ظاهر شدند و در نهایت نیز روی سکوی قهرمانی قرار گرفتند.

هیچکس نمی‌تواند به جایگاه « محمد بَنا » نزدیک شود؛ او مربی قرن است ! / سال آینده ترافیکی از مسابقات را خواهیم داشت

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان در مورد غیبت روسیه در جام جهانی و تاثیر این اتفاق در نتایج به دست آمده نیز توضیح داد: به هر حال روسیه جزو کشور‌های پر توان در رشته کُشتی است و نبودش در هر رویدادی بر سطح کیفی آن مسابقات اثرگذار است. غیبت روسیه در این مسابقات هم سطح فنی رقابت‌ها را تغییر داده بود، ولی سایر کشور‌ها مانند همین ترکیه و آذربایجان نیز خوب ظاهر شدند.

« حسن رنگرز » در واکنش به این سوال که شما جایگزین « محمد بنا » شدید و این اتفاق چقدر مسئولیت شما را برای آینده سخت‌تر می‌کند؟ گفت: من به جای او نیامدم. استاد بنا در حوزه مربیگری مربی قرن هستند و اصلا نمی‌توان جایگاه و توانایی‌های او را با کسی مقایسه کرد و مطمئن باشید هیچکس حتی نمی‌تواند به جایگاه محمد بنا نزدیک شود.

 او در ادامه تاکید کرد:  بسیاری از موفقیت‌های کشتی با حضور ایشان رقم خورده است، ولی بعد از مسابقات جهانی تصمیم گرفتند کنار تیم نباشند. خواهش ما از او این است که هر زمان شرایطش را داشتند کشتی را از تجربیان ارزشمند خود محروم نکنند.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در پایان تاکید کرد: سال آینده ما سال بسیار سختی خواهیم داشت، چون هم در تهران میزبان جام جهانی خواهیم بود، بازی‌های آسیایی را در پیش خواهیم داشت و از همه مهمتر مسابقات قهرمانی جهان به میزبانی ترکیه برگزار خواهد شد که گزینشی المپیک پاریس هم هست ،بنابراین یک ترافیک سنگین و حساس از مسابقات را داریم که از حالا هم استارت بزنیم باز فرصت زمانی مان محدود است. ولی با تمام وجود تلاش خواهیم کرد نتایج مورد انتظار را کسب کنیم.

گفت و گو از :  فریبا جلیل خانی

برچسب ها: محمد بنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳