سه‌شنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۴  |  Tuesday, 16 September 2025
کد خبر: ۵۲۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۱۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱
شادی عبدالوند، عضو تیم ملی بسکتبال زنان، در گفتگو با «دیباچه»

برای همیشه از تیم ملی نرفتم/ شهرداری گرگان عضو مهمی از بسکتبال ایران است

شادی عبدالوند، عضو تیم ملی بسکتبال زنان درباره عدم حضورش در اردوهای تیم ملی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» عنوان کرد: بعد از پایان بازیهای کشورهای اسلامی تصمیم گرفتم برای مدتی در اردوها نباشم، البته این به معنی این نیست که خداحافظی کرده باشم و یا بخواهم برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کنم. من سالهاست که در تیم عضویت دارم اما وقتی توقع و انتظارات ما برآورده نمی شود دلیلی نمی بینم که بخواهم در اردو بمانم. به عنوان یک بازیکن حرفه ای دغدغه زیادی دارم، امیدوارم که شرایط اردوهای تیم ملی هم بهتر شود تا بتوانیم با وضعیت ایده آلی در مسابقات شرکت کنیم.

وی در مورد عملکرد تیم ملی در پنجمین دوره بازیها نیز گفت: تیم بسکتبال بانوان برای نخستین بار در این رویداد حاضر شد که از دید من با توجه به اردوهایی که داشتیم و روند آماده سازی که طی کردیم نتیجه مطلوبی به دست آمد.

دارنده مدال برنز مسابقات مهارت‌های انفرادی جام جهانی هلند در ادامه درخصوص دلایل حضورش در تیم شهرداری گرگان برای فصل جدید رقابتهای لیگ برتر توضیح داد: من پیش‌تر هم برای تیم های گرگانی بازی کردم اما برای نخستین بار ، قرار است با تیم شهرداری گرگان همکاری کنیم. همانطور که در جریان هستید تیم مردان این باشگاه همیشه جزو مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ آقایان است. بنابراین این امید و انتظار در بخش بانوان هم وجود دارد، شهرداری گرگان را می توانم یک تیم حرفه ای توصیف کنم. خیلی خوشحالم که قرار است امسال در کنار این تیم باشم، امیدوارم که بتوانیم در بخش بانوان هم با حمایتهای باشگاه روی سکو قرار بگیریم.

او با یادآوری اینکه تیم شهرداری گرگان عضو مهمی از بسکتبال ایران است، بیان داشت: به زودی بازیهای لیگ آغاز خواهد شد و امیدوارم با تیم یکدستی که داریم بتوانیم نمایش خوبی را هم ارائه کنیم. هدایت تیم شهرداری را خانم بیک لیک لی به عهده دارد؛ تیم ما تیم جوان و با انگیزه ای است و قطعا یکی از دلایل مهمی که در انتخاب این تیم روی من اثرگذار بود حضور خانم بیک لیک لی بود.

شادی عبدالوند در پایان با گلایه از شکل برگزاری مسابقات فصل جدید سوپر لیگ زنان اظهار کرد: لیگ بسکتبال زنان ایران همیشه در دو گروه برگزار می شد و اخیرا هم بخاطر کرونا مسابقات متمرکز بود اما امسال سازمان لیگ و فدراسیون تصمیم گرفتند بازیها را به صورت رفت و برگشت برگزار کنند. درست است که فلسفه مسابقات لیگ همان شیوه رفت و برگشت است اما بشخصه دوست داشتم فدراسیون روند سالهای گذشته را ادامه دهد. ولی به هر شکل قرار است مسابقات در یک گروه و به صورت رفت و برگشت باشد.

برچسب ها: شادی عبدالوند
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴