شنبه ۱۴ تير ۱۴۰۴  |  Saturday, 05 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۲۱۶۳
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۱۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۱
شادی عبدالوند، عضو تیم ملی بسکتبال زنان، در گفتگو با «دیباچه»

شادی عبدالوند، عضو تیم ملی بسکتبال زنان درباره عدم حضورش در اردوهای تیم ملی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» عنوان کرد: بعد از پایان بازیهای کشورهای اسلامی تصمیم گرفتم برای مدتی در اردوها نباشم، البته این به معنی این نیست که خداحافظی کرده باشم و یا بخواهم برای همیشه از تیم ملی خداحافظی کنم. من سالهاست که در تیم عضویت دارم اما وقتی توقع و انتظارات ما برآورده نمی شود دلیلی نمی بینم که بخواهم در اردو بمانم. به عنوان یک بازیکن حرفه ای دغدغه زیادی دارم، امیدوارم که شرایط اردوهای تیم ملی هم بهتر شود تا بتوانیم با وضعیت ایده آلی در مسابقات شرکت کنیم.

وی در مورد عملکرد تیم ملی در پنجمین دوره بازیها نیز گفت: تیم بسکتبال بانوان برای نخستین بار در این رویداد حاضر شد که از دید من با توجه به اردوهایی که داشتیم و روند آماده سازی که طی کردیم نتیجه مطلوبی به دست آمد.

دارنده مدال برنز مسابقات مهارت‌های انفرادی جام جهانی هلند در ادامه درخصوص دلایل حضورش در تیم شهرداری گرگان برای فصل جدید رقابتهای لیگ برتر توضیح داد: من پیش‌تر هم برای تیم های گرگانی بازی کردم اما برای نخستین بار ، قرار است با تیم شهرداری گرگان همکاری کنیم. همانطور که در جریان هستید تیم مردان این باشگاه همیشه جزو مدعیان اصلی قهرمانی در لیگ آقایان است. بنابراین این امید و انتظار در بخش بانوان هم وجود دارد، شهرداری گرگان را می توانم یک تیم حرفه ای توصیف کنم. خیلی خوشحالم که قرار است امسال در کنار این تیم باشم، امیدوارم که بتوانیم در بخش بانوان هم با حمایتهای باشگاه روی سکو قرار بگیریم.

او با یادآوری اینکه تیم شهرداری گرگان عضو مهمی از بسکتبال ایران است، بیان داشت: به زودی بازیهای لیگ آغاز خواهد شد و امیدوارم با تیم یکدستی که داریم بتوانیم نمایش خوبی را هم ارائه کنیم. هدایت تیم شهرداری را خانم بیک لیک لی به عهده دارد؛ تیم ما تیم جوان و با انگیزه ای است و قطعا یکی از دلایل مهمی که در انتخاب این تیم روی من اثرگذار بود حضور خانم بیک لیک لی بود.

شادی عبدالوند در پایان با گلایه از شکل برگزاری مسابقات فصل جدید سوپر لیگ زنان اظهار کرد: لیگ بسکتبال زنان ایران همیشه در دو گروه برگزار می شد و اخیرا هم بخاطر کرونا مسابقات متمرکز بود اما امسال سازمان لیگ و فدراسیون تصمیم گرفتند بازیها را به صورت رفت و برگشت برگزار کنند. درست است که فلسفه مسابقات لیگ همان شیوه رفت و برگشت است اما بشخصه دوست داشتم فدراسیون روند سالهای گذشته را ادامه دهد. ولی به هر شکل قرار است مسابقات در یک گروه و به صورت رفت و برگشت باشد.

برچسب ها: شادی عبدالوند
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳