سه‌شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴  |  Tuesday, 10 February 2026
کد خبر: ۵۲۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۷ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۱

جمله امیدوار کننده معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در حاشیه افتتاح خانه خلاق و نوآوری قزوین

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور گفت: چشمه نور پروژه بزرگی است و راه اندازی کامل آن زمانبر است، اما خوشبختانه منابع جدیدی به آن تزریق شده و امیدواریم سرعت بگیرد.

به گزارش دیباچه،سورنا ستاری ظهر امروز در حاشیه افتتاح خانه خلاق و نوآوری قزوین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جایگاه خانه های خلاق در قانون جهش تولید دانش بنیان، به عنوان ظرفیتی جدید و ارزشمند در حوزه کارآفرینی ما معرفی شده اند.

وی افزود: افتتاح خانه خلاق در سرای سعدالسلطنه، شروع این حرکت در استان قزوین است، استانی که دارای قدمت بسیار بالایی بوده و صنایع دستی بسیار با ارزش آن در معرض نابودی و بی توجهی قرار گرفته و توسط خود مردم باید این صنایع دستی دوباره احیا شوند و به زندگی مردم بازگردند.

جمله امیدوار کننده معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور در حاشیه افتتاح خانه خلاق و نوآوری قزوین

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: در خانه های نوآوری، ایده های جدید بر اساس فضای جدیدی که وجود دارد برای نفوذ این نوع نوآوری ها شناسایی و ارائه می شوند.

ستاری یاد آور شد: تکنولوژی می تواند در بسیاری از بخش ها کمک کننده باشد خصوصا حوزه آی سی تی که بسیاری از این تکنولوژی ها را به روز و در دسترس مردم قرار دهد.

وی اعلام کرد: ۷۵ خانه خلاق در کشور راه اندازی شده و معمولا در سفرهای استانی رئیس جمهور راه اندازی حدود پنج خانه خلاق تصویب می‌شود.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور ادامه داد: در خصوص کاتالیست وضعیت بسیار خوبی داریم و در ۱۰ سال گذشته حوزه کاتالیست ما در حوزه پتروشیمی، فولاد، تولید مواد شیمیایی و غیره این داخلی سازی شده است.

ستاری در خصوص توسعه زیست بوم فناوری و ورود شرکت های دانش بنیان به صنایع بزرگ نیز یاد آور شد: قانون جهش تولید دانش بنیان زیرساخت بسیار مناسبی را برای این موضوع ایجاد کرده و از آیین نامه های مربوطه، حدود چهار مورد آنها در دولت مصوب شده و مابقی را نیز سعی می کنیم تا ۱۵ شهریور به تصویب دولت برسانیم.

وی اضافه کرد: یکی از بخش های عمده آن معافیت مالیاتی صنایع حوزه تحقیق و توسعه و همکاری شرکت های بزرگ در بازار سرمایه بوده و بسیاری امکانات دیگر در قانون جهش تولید دیده شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور تاکید کرد: چشمه نور پروژه بزرگی است و راه اندازی کامل آن زمانبر می باشد که خوشبختانه منابع جدیدی به آن تزریق شده و امیدواریم سرعت بگیرد.

مطالب برگزیده
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور به دیباچه گفت؛

شبکه فرسوده آب تهران باید فوراً نوسازی شود / تخلیه پایتخت غیرعملی است!

۰۸:۳۰  -  ۱۶ آذر ۱۴۰۴
یک جامعه شناس و صاحب نظر مسائل شهری  در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

تمرکز گرایی و رشد بی رویه، تهران را با بحران‌های زیست محیطی، فرسایش زیر ساخت و نابرابری مواجه میکند

۱۲:۱۸  -  ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴