چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۹۹۴
تاریخ انتشار : ۰۹ : ۱۸ - ۲۶ تير ۱۴۰۱

حسین فرکی، کارشناس فوتبال درباره کاندیداتوری مهدی تاج، عزیز‌الله محمدی، امیررضا واعظ آشتیانی، میرشاد ماجدی، محمد آخوندی و علیرضا اسدی برای ریاست فدراسیون فوتبال در گفت و گو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» اظهار داشت: واقعیت این است که چون هنوز این کاندیداها تایید و یا رد صلاحیت نشدند نمی توان در موردشان دقیق و کارشناسی صحبت کرد باید منتظر ماند و دید در نهایت کدام یک از این افراد در روز مجمع به عنوان کاندید در انتخابات شرکت خواهد کرد.
او در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید «مهدی تاج» و «میرشاد ماجدی» با توجه به سابقه‌ای که در ریاست و سرپرستی فدراسیون دارند، تایید صلاحیت شوند؟ گفت: در فوتبال ما هیچ چیز بعید نیست. در خصوص آقای ماجدی هم نظر خیلی خاصی ندارم اما باید پذیرفت که ریاست فدراسیون فوتبال برای بزرگان است. اینکه کسی می خواهد فقط باشد در این صورت فرق میکند رئیس نمادین بودن داستان جداگانه‌ای دارد. مانند عزیزی خادم که به طور نمادین رئیس بود چون اگر نمادین نبود شاهد این اتفاقات نبودیم.

موافق حضور تاج در انتخابات نیستم / ماجدی رئیس شود؛ رئیس نمایدن فدراسیون خواهد بود/ فدراسیون فوتبال مدیر با اقتدار می‌خواهد
دستیار برانکو در تیم ملی در ادامه خاطر نشان کرد: موافق حضور تاج در انتخابات نیستم. البته این را از این نظر می گویم چون سلامتی او برایم مهم است. تاج قبلا کار کرده اتفاقاتی هم رخ داده در دوره تاج که خیلی هم اتفاقات خوبی نبوده مانند ماجرای ویلموتس که هنوز هم چالش بزرگی برای فوتبال ماست. بعدها نیز به دلیل مشکلاتی که برایش پی آمده استعفا دادند قطعا فوتبال ما در آینده نیز خالی از این چالشها نخواهد بود بنابراین با توجه به شرایط جسمانی مهدی تاج موافق حضور او در انتخابات فدراسیون نیستم.
مهاجم سابق تیم ملی با اشاره به سایر کاندیداها اضافه کرد: واعظ آشتیانی اگر تایید صلاحیت شود و بعدها نیز در انتخابات پیروز شود باید او را یک مدیر کاربلد در نظر بگیریم البته نخستین تجربه او خواهد بود ولی کارنامه خوبی در سطح مدیریتی دارد. زمانی که در استقلال بود تصمیماتی که می‌گرفت بشخصه برای من قابل قبول بود.
وی در ادامه یادآور شد: علیرضا اسدی نیز مورد تایید بنده است. مقطعی در دوره ریاست تاج با او همکاری می کرد اتفاقا با کی روش هم دچار یک چالش جدی شد. آن دوره تقریبا از تصمیم قاطع اسدی در این رابطه حمایت کردم و مورد پسندم بود. اسدی هم از جنس فوتبال است و هم در جریان کرونا به مردم خدمت زیادی کرد. در رابطه با محمد آخوندی نیز باید بگویم او را از زمان علی آبادی میشناسم گویا در شورای شهر هم حضور داشتند شاید در خودشان این صلاحیت را دیدند که ثبت نام کردند. اما در پایان باید تاکید کنم این افراد فقط ثبت نام کردن همه چیز منوط به تایید صلاحیت این عزیزان است. آنچه که در ادامه مهم است باید شخصی به عنوان رئیس فدراسیون انتخاب شود که اقتدار داشته باشد نه اینکه فشارهای بیرونی برای او و فدراسیونش تصمیم بیگرد.

انتهای پیام//

گفت و گو از : فریبا جلیل خانی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳