دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴  |  Monday, 02 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۹۹۲
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۷ - ۲۶ تير ۱۴۰۱

زهرا فرود: همزمان با نزدیک شدن به عید ولایت به رسم همه ساله حرم مطهر حضرت امیرالمومنین (ع) باحضور تولیت آستان مقدس علوی و زائران گل‌آرایی شد و اینبار قرعه همکاری در راستای این گل آرایی ها بنام قرارگاه جهادی ارتش جمهوری اسلامی ایران رقم خورد و بارگاه مطهرامام علی (ع) با حدود یک ونیم تن گل از ۱۲نوع تزئین شد. همچنین به گفته امیر سرتیپ "محمد محمودی" معاون اجرایی و فرمانده قرارگاه اربعین ارتش،این عرصه در میهمانی ۱۰کیلومتری عید غدیر حضوری پررنگ خواهد داشت.

به گزارش پایگاه خبری دیباچه، با توجه به افزایش چشمگیر برنامه‌های عید غدیر در سال جاری ، حجم گل‌های اهدایی از سوی گل‌فروشان بازار گل امام رضا (ع) تهران نیز افزایش پیدا کرده از این رو قرارگاه جهادی ارتش برای حفظ کیفیت این گل‌های اهدائی به اعتاب مقدسه وارد میدان شد وبا در اختیار گذاشتن هواپیما و امکانات مورد نیاز در جهت تسریع در رساندن این گل ها به حرم امیرالمومنین، همکاری های بسیاری را در این عرصه از آن خود نمود.

حضور پرشور ارتش در میهمانی ۱۰ کیلومتری در روز عید ولایت وامامت

امیرسرتیپ" محمد محمودی" معاون اجرایی و فرمانده قرارگاه اربعین ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه ارتش ضمن همکاری با نهادهای مردمی ،بویژه باغداران خیّر گل تهران و پاکدشت در ارسال دسته های گل، جهت گل آرایی مرقدهای مطهر ائمه اطهار (ع) در کربلای معلا، نجف اشرف،کاظمین وسامرا با استفاده از ظرفیت قرارگاه اربعین ارتش و خادمان افتخاری خدمت رسانی نموده به خبرنگار دیباچه گفت: ارتش جمهوری اسلامي ایران در راستای همراهی و همدلی خود در میهمانی ۱۰ کیلومتری غدیر که در روز عید ولایت از چهار راه ولی عصر (عج) تا تقاطع پارک وی برگزار خواهد شد علاوه بر برگزاری جشن های باشکوه مراسم عید غدیر، در مجتمع های مسکونی، مساجد، حسینیه ها و پادگانهای ارتش، جمع کثیری از خانواده ها و فرزندان کارکنان این عرصه را در قالب پایگاههای بسیج کوی های سازمانی در قالب تشکل های مردمی در این مراسم معنوی و مردمی حضوری پرشور خواهد داشت تا باردیگر عشق و ارادت خالصانه و همیشگی خود را به مولای متقیان امام علی (ع) و خاندان عصمت و طهارت (علیهم السلام) نشان دهد.

قرارگاه جهادی ارتش در برپایی مراسم گل آرایی حرم مطهر امیرالمؤمنین پیشقدم شد / ارتش در میهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیرخم حضوری پرشور خواهد داشت

در ادامه "مسعود زواری" دبیر اجرایی قرارگاه جهادی اربعین ارتش جمهوری اسلامی ایران به خبرنگار دیباچه گفت: طرح گل آرایی عتبات عالیات در کشور عراق با مدیریت قرارگاه جهادی ارتش و همت وتلاش بازارگل امام رضا ی تهران و باغ دارانی که به صورت رایگان گل هایشان را در راستای ارادت به ساحت ائمه اطهار(ع) در اختیار قرارگاه نهادند به سرانجام رسید.

وی افزود:تعدادی از دوستان گل آرا، از بازار گل امام رضا تهران باهمت ومدیریت قرارگاه جهادی ارتش در این گل آرایی حضوری مستمر دارند وبه طور کل حدود یک و دویست تُن از گل ها بصورت هوایی با شرکت هواپیمایی کاسپین ومعراج به نجف منتقل شد، و از آنجا که این گل ها باید در دمایی بین ۵ تا ۱۵ درجه حمل می شدند تا طراوت وشادابی خود را حفظ نمایند بنابراین با بهره گیری از یخچال های ویژه این کار صورت گرفت و گل ها به حرم مطهر حضرت علی (ع) انتقال یافتند و تیم گل آرا با هنرمندی تمام آنها را در صحن امیرالمومنین آراستند همچنین هم اکنون راهی صحن حضرت ابولفضل العباس وامام حسین(ع)در کربلا هستیم و این بارگاه های نورانی هم، گل آرایی می شوند و همچنین کار آراستن کاظمین و سامرا نیز انجام خواهد شد.

قرارگاه جهادی ارتش در برپایی مراسم گل آرایی حرم مطهر امیرالمؤمنین پیشقدم شد / ارتش در میهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیرخم حضوری پرشور خواهد داشت

"زواری" دبیر اجرایی قرارگاه جهادی اربعين ارتش در پایان از همه کسانیکه در مسیر گل آرایی بارگاه ائمه اطهار(ع) همکاری نمودند بویژه سرلشگر" عبدالرحیم موسوی" فرمانده محترم ارتش جمهوری اسلامی و هیئت رئیسه محترم ارتش تشکر نمود.

همچنین "محمدقلعه مفرد" مجری طرح گل آرایی ونماینده اتحاديه گل وگیاه به دیباچه اظهارداشت:از باغبانان وهمه کسانیکه از نقطه صفر کار گل آرایی به ما کمک ویاری رساندند وسازوکار رافراهم کردندتا گل ها از باغ چیده و بسته بندی شوند و به نجف منتقل گردند تشکر می کنم. و از" محسن امینی" که زحمات زیادی در زمینه هماهنگی با فرودگاه به جهت حمل ونقل گل ها ونیزایجاد برقراری تعامل و ارتباط دوسویه با تولیت آستان حرمین مطهر داشتند سپاسگزارم .

تعداد بازدید : 0

وی ضمن ابراز امیدواری در راستای تداوم این عملکرد در سال‌های آتی عنوان کرد:از مجموعه ارتش جمهوری اسلامی ایران تشکر می کنم که بحث ترابری گل ها و بچه های گل آرا را برعهده گرفت.وامیدوارم این تعاملات ادامه دار باشد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳