چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴  |  Wednesday, 04 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۹۲۱
تاریخ انتشار : ۰۳ : ۱۷ - ۰۴ تير ۱۴۰۱

« ابراهیم فروزش » کارگردان و فیلمنامه نویس سینما درخصوص تشکیل کارگروه ارزیابی و برنامه‌ریزی جشنواره کودکان و نوجوانان در فارابی اظهار داشت : اگر این کارگروه بیشتر به مسائلی که به نفع کودکان است، توجه کند و در عمل نیز آنها را به اجرا در بیاورد می توان به آن امیدوار بود. زمانی که به مناطق محروم برای کار می رفتم، کودکان حتی ابتدایی ترین امکانات را نداشتند و حتی تا به حال تلویزیون ندیده بودند؛ سینما که دیگر جای خود دارد. باید مشخص شود این کارگروه تاچه اندازه می تواند این مسئله را پوشش بدهد و به احوال کودکان برسد؟ آیا این مسائل در اولویت قرار میگیرد؟ این پرسش‌هایی است که مطرح است و باید به آن رسیدگی کرد. ما نباید فقط تهران را در نظر بگیریم؛ شهرستان ها، روستاها را هم باید دید. آیا با این معضل های اجتماعی و وضعیت اقتصادی مطرح که درحال حاضر از آن ضربه می بینیم سینما میان کودکان جایگاهی دارد؟

ارگان‌های دولتی ما بودجه کمی در سال برای ساخت یک فیلم بلند دارند / امیدوارم این کارگروه فارابی قدم‌های مثبتی بردارد
وی افزود: اول باید این مشکلات حل شود تا بعد از آن فیلم ببینند و بعد از آن مهم است که چه نوع فیلمی برای آن ها ساخته می شود که از لحاظ روحی برای آن ها شادی آفرین باشد و یا فیلمی آموزشی باشد. کودکان از بدو تولد مسائل گوناگون و گسترده ای دارند و هر یک از کودکان به یک نوع خوراک احتیاج دارند که انواع و اقسام فیلم ها، انیمیشن‌ها، نمایش های متحرک تا فیلم های زنده را در بر می گیرد.
کارگردان سنگ اول" اظهار داشت: من فکر میکنم اگر تعدادی از گروه های متخصص در اقصی نقاط ایران به تحقیق و پژوهش بپردازند و به نیازهای کودکان دست پیدا کنند که آن ها به چه چیزی هایی احتیاج دارند می توانند به فیلم سازان و نویسندگان این اطلاعات را ارائه دهند تا آن ها این مسائل را رعایت کنند و بعد بخش خصوصی می تواند به سرمایه گذاری فکر کند؛ چون به هر حال فیلم باید بازگشت سرمایه داشته باشند و از طرفی بخش دولتی هم می تواند حمایت کننده باشد.
این کارگردان تصریح کرد: تمام ارگان های دولتی ما از بنیاد فارابی گرفته تا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  در سال برای کودکان چند فیلم می سازند؟ چون من در بطن این ماجرا هستم می دانم که بودجه ی کمی در سال برای ساخت یک فیلم بلند دارند آن هم در شرایط فعلی که هزینه های فیلم ساختن آنقدر زیاد است که باید میلیاردی هزینه کنیم تا یک فیلم بسازیم؛ وضعیت به مراتب بدتر شده است.
فروزش بیان کرد: اگر بخواهیم این جشنواره را با جشنواره های اروپایی مثل ایتالیا مقایسه کنیم به دلیل حضوری که من در این جشنواره ها داشتم باید بگویم در کشورهای دیگر فیلم ها برای نمایش، رده بندی سنین دارند و بعد از آن والدینشان در جریان آن ها قرار می گیرند تا بدانند چه چیزی برای کودکان نمایش داده شده است. در کل امیدوارم این کارگروه بتواند قدم های مثبتی در این زمینه برای سینمای کودک و نوجوان بردارد و ما شاهد اتفاقات خوب در این حوزه باشیم.
انتهای پیام//

گفت و گو از : سوگل امیری

برچسب ها: ابراهیم فروزش
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳