غلامرضا مازندرانی، سرمربی تیم ملی کبدی درباره وضعیت کبدی کاران بعد از بازیهای آسیایی جاکارتا در گفت و گو با خبرنگار ورزشی «دیباچه» اظهار داشت: تیمهای ملی کبدی بانوان و آقایان ایران در هجدهمین دوره بازیهای آسیایی که به میزبانی جاکارتا برگزار شد موفق شدند به عنوان قهرمانی دست پیدا کنند. اتفاقی که بسیار خوب و انرژی بخش بود اما در این چهارسالی که سپری شد یکسری مسائل باعث شد کبدی برخلاف آن موفقیتها از ریل پیشرفت خارج شود.

وی خاطر نشان کرد: البته در سالهای ابتدایی شرایط خیلی خوبی مهیا شد ابتدا بودجه فدراسیون افزایش قابل توجه پیدا کرد و در ادامه میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا در بخش جوانان به ایران داده شد. اما در ادامه با شیوع ویروس کرونا و تعطیلی و لغو تمامی مسابقات احساس می کنم روند نزولی رشته کبدی در ایران آغاز شد در حال حاضر مدتهاست که کبدی کاران در هیچ رویداد مهمی حضور ندارند و اردوهای تیم ملی هم به جدیت برگزار نمی شود.
مازندرانی افزود: قرار بود بعد از همه این اتفاقات سپری شده امسال دوباره در بازیهای آسیایی هانگژو شرکت کنیم اما با تعیق این مسابقات بازهم به دلیل مشکلاتی که به وجود آمد اردوها تعطیل شد. فدراسیوت تقریبا روند طبیعی خود را پشت سر میگذارد و فعلا تنها برنامه ای که قرار است برای آن برنامه ریزی شود برگزاری مسابقات لیگ دسته یک و لیگ برتر و در نهایت هم معرفی کبدی کارانی که می توانند عازم مسابقات لیگ ستارگان هند شوند.
مربی سابق تیم مومبای هندوستان با اشاره به آغاز لیگ جهانی کبدی توضیح داد: لیگ کبدی هندوستان معتبرترین لیگ در جهان است و طبیعی است که هر بازیکن یا مربی دوست دارد در آن حضور داشته باشد. ما در گذشته 16 بازیکن و یا بهتر بگویم 16 سهمیه برای اعزام داشتیم امسال با توجه به شرایط پیش آمده این پیشنهاد را خواهیم داشت که تعداد سهمیه را افزایش یابد ولی هنوز هیچ چیز قطعی نشده است.
سرمربی تیم ملی کبدی ایران در پایان تاکید کرد: کبدی در این چند سال نه فقط در ایران بلکه در دنیا هم بلاتکلیف بود چون همانطور که در جریان هستید سال گذشته رئیس فدراسیون جهانی کبدی درگذشت تا جایگزین او مشخص شود عملا کبدی بلاتکلیف بود حالا هم که اوضاع بهتر شده اقتصاد کشورمان اجازه فعالیت آنچنانی به ما نمی دهد. بعد از جاکارتا بودجه فدراسیون از یک میلیارد تومان به شش میلیارد تومان افزایش پیدا کرد اما همین رقم با گذشت چهار سال با تورم حاکم بر جامعه هم خوانی ندارد. هزینه ها بسیار سنگین است هر اردوی تیم ملی برای فدراسیون به راحتی 150 میلیون تومان آب می خورد شما حساب کنید در کنار این هزینه های جاری فدراسیون هم است. مدیریت همه این موارد حتی برای خود شخص مدیر هم سخت است.
انتهای پیام//
گفت و گو از : فریبا جلیل خانی