منوچهر محمدی تهیهکننده «امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی اعلام کرد برای این فیلم متقاضی اکران نوروزی نیستند.
دیباچه:
منوچهر محمدی تهیهکننده سینما با اشاره به زمان اکران فیلم سینمایی «امکان مینا» به کارگردانی کمال تبریزی که در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت، گفت: در حال برنامه ریزی برای اکران این فیلم سینمایی هستیم، اما هنوز زمان مناسبی برای اکران در نظر نگرفته ایم.

وی ادامه داد: با توجه به فضای این فیلم سینمایی، «امکان مینا» مناسب اکران نوروزی نیست و البته ما نیز برای اکران این فیلم در نوروز تقاضایی نداده ایم.
محمدی در پایان گفت: بعد از قرارداد با یک پخشکننده مناسب، در اولین فرصت زمان مناسب برای اکران فیلم را انتخاب می کنیم که البته در حال حاضر عجله ای برای این کار نداریم.
در این فیلم به تهیهکنندگی منوچهر محمدی بازیگرانی چون میلاد کی مرام، مینا ساداتی، شاهرخ فروتنیان، بهرنگ علوی، شایسته ایرانی، سیامک صفری، فرزاد باقری، سیامک احصایی، بهادر ملکی، علی مردانه حضور دارند.
مهر نوشت: فیلمنامه «امکان مینا» توسط فرهاد توحیدی نوشته شده است که در خلاصه داستان آن آمده است: تردید، شک و سر انجام خیانت، زندگی عاشقانه مهران و مینا را به مسیر تازهای میکشاند.