جمعه ۱۰ آذر ۱۴۰۲  |  Friday, 01 December 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۱۸۵۹
تاریخ انتشار : ۲۰ : ۱۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۱

عصر سه‌شنبه ـ دهم خرداد ماه ـ همزمان با پخش زنده‌ی مراسم جشن قهرمانی تیم استقلال در لیگ برتر فوتبال، آوردن دو ساز توسط یکی از بازیکن‌ها بر روی مستطیل سبز، تلویزیون را به نمایش ساز مجاب کرد.

به گزارش دیباچه، نمایش ساز در صداوسیما در این سال‌ها محلی از مناقشه بوده است و در کل جزو خطوط قرمز تلویزیون محسوب می‌شود؛ البته در مقاطعی طی سال‌های گذشته، به فراخور پخش برخی مراسم و خصوصا در اعیاد، تلویزیون نواختن ساز توسط هنرمندان را به نمایش گذاشت، اما پس از مدتی، ادامه این روند متوقف شد تا این روزها در اغلب موارد نواختن سازها در قاب تلویزیون به پشت پرده‌های سالن‌های اجرا ختم شود.

نمایی از ساز و جام در تلویزیون!

اما روز گذشته ارسلان مطهری، بازیکن خط حمله تیم استقلال که در مراسم جشن قهرمانی، دو گیتار ـ یکی برقی و دیگری آکوستیک ـ را با خود روی چمن سبز ورزشگاه آزادی آورده بود، همزمان با رفتن روی سکوی قهرمانی، این سازها را هم با خود همراه برد و در هنگام بالا گرفتن جام، نمایی از ساز و جام در صفحه تلویزیون نقش بست.

جشن قهرمانی تیم فوتبال استقلال عصر دوشنبه، دهم خرداد ماه برگزار شد و با وجود برخی ابهامات در پخش زنده‌ی این مراسم از شبکه سه که به انتشار نامه‌ای در فضای مجازی از سوی مسوولان استقلال خطاب به مدیر شبکه سه نسبت داده می‌شد، از عصر دوشنبه ـ نهم خرداد ماه ـ پخش دیدار آخر استقلال و مراسم قهرمانی در کنداکتور شبکه سه قرار گرفت و در نهایت هم به طور کامل این مراسم از تلویزیون پخش شد.

نمایی از ساز و جام در تلویزیون!

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفت و گو دیباچه با مدیر اجرایی میز ملی گردشگری عشایر

میز ملی گردشگری عشایر می‌تواند اقتصاد را وارد زندگی  عشایر کند!

۱۶:۵۷  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
تیرانداز المپیکی ایران در گفت‌وگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

خوشحالم که قرار است کنار بهترین‌های جهان تیر بزنم/ فکر نمی‌کردم روزی نفر دوم جهان شوم!

۱۱:۰۲  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
پس لرزه های یک مصاحبه تلویزیونی!

آب خوردن مثل صِغَرِسنی!

۱۸:۰۱  -  ۰۵ آذر ۱۴۰۲
آرامشی که دیگر در پرسپولیس وجود ندارد!

خانه پرسر و صدا!

۱۶:۳۹  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با تهیه کننده مجموعه پویانمایی« شکرستان »

دغدغه حفظ محیط زیست و بحران کم آبی، به شکرستان رسید!  

۱۵:۵۸  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
بهت جامعه سینمایی کشور از درگذشت بیتا فرهی

خداحافظی با بازیگر «هامون» و «بانو»

۱۵:۰۵  -  ۰۴ آذر ۱۴۰۲
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره سرود فجر برگزار می‌شود/ سرود، قابلیت داشتن یک جشنواره بزرگ و مستقل را دارد!

۱۵:۴۱  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
گزارش ویدئویی دیباچه

موجوداتی عجیب در صحنه تئاتر/ از اسفرود بی دم چه می دانید؟

۱۶:۴۶  -  ۳۰ آبان ۱۴۰۲
آخرین اخبار