چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۴  |  Wednesday, 11 February 2026
کد خبر: ۵۱۷۳۷
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱
گفتگو «دیباچه» با علی رام نورایی

مردم، مسائل شخصی و خانوادگی افراد و هنرمندان را قضاوت، تفسیر و تحلیل نکنند

به گزارش دیباچه ، در روزهای اخیر ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد و در صدر اخبار قرار گرفت که در آن رضا رویگری، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون از بستری شدنش در آسایشگاه سالمندان کهریزک خبر داد و از این موضوع ابراز ناراحتی کرد؛ به طوری که در بخشی از صحبت هایش اظهار کرد: « پس از ۶۰ سال کار مرا به این جا آورده اند و نمی توانم برای کارم به کسی زنگ بزنم و یا آن ها با من تماس بگیرند و همچنین من را ممنوع الملاقات هم کرده اند و این جا برایم مثل زندان می ماند و به همین دلیل، از طرفداران خوبم که کم هم نیستند می خواهم به من کمک کنند و مرا از این جا بیرون بیاورند.»

مردم، مسائل شخصی و خانوادگی افراد و هنرمندان را قضاوت، تفسیر و تحلیل نکنند
پس از آن بسیاری از مردم و هنرمندان، از این موضوع ابراز ناراحتی و تأسف کردند تا این که روز گذشته، ویدیویی از دیدار برخی از چهره های مشهور مثل علیرام نورایی، شهربانو منصوریان و... و علیرضا اصغری، یکی از خیّران جوان و همچنین تماس تصویری پرویز پرستویی با این هنرمند منتشر شد. از اینرو، علی رام نورایی بازیگر، در گفت و گو با دیباچه در خصوص این موضوع گفت: بدنبال ویدئوی منتشر شده، امیدواریم بتوانیم اقدامات خوبی برای رضا رویگری هنرمند کشورمان انجام دهیم تا وضعیت روحی و جسمیشان بهتر شود و شرایط به نحوی پیش برود که از آسایشگاه کهریزک مرخص شوند. همانطور که می دانید، روز گذشته به همراه آقای علیرضا اصغری و خانم شهربانو منصوریان و جمعی از دوستان به آسایشگاه کهریزک رفتیم و در این میان، آقای پرویز پرستویی به دلیل این که خارج از کشور بودند به صورت تصویری با آقای رویگری تماس برقرار کردند و جویای احوالشان شدند و به لطف آقای پرستویی این اتفاق صورت گرفت.
تقریبا حال عمومی آقای رویگری خوب است اما متاسفانه شرایط روحیشان به دلیل شرایط بستریشان در کهریزک مناسب نیست و به طور کلی، اتفاقات مثبت و خوبی رقم خورد و ان شاءالله اقدامات بهتری هم انجام شود.
او ادامه داد: از مردم درخواست می کنیم که برای سلامتی آقای رویگری دعا کنند و مسائل شخصی و خانوادگی افراد و هنرمندان را قضاوت، تفسیر و تحلیل نکنند و اجازه دهند که این خانواده آرامش داشته باشند. امید این که سلامتی کامل برای آقای رویگری حاصل بشه و در حال تلاش هستیم که اتفاق های خوبی رقم بخورد و این هنرمند کمتر اذیت شوند و خیال این مرد نازنین راحت و آسوده باشد.

گفت و گو از : فاطیما میرزایی دخت

مطالب برگزیده
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور به دیباچه گفت؛

شبکه فرسوده آب تهران باید فوراً نوسازی شود / تخلیه پایتخت غیرعملی است!

۰۸:۳۰  -  ۱۶ آذر ۱۴۰۴
یک جامعه شناس و صاحب نظر مسائل شهری  در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

تمرکز گرایی و رشد بی رویه، تهران را با بحران‌های زیست محیطی، فرسایش زیر ساخت و نابرابری مواجه میکند

۱۲:۱۸  -  ۲۵ آبان ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت:

اعلام تزریق ۴ همت برای خوابگاه‌ها/ غربالگری اجباری سلامت روان برای دانشجویان آغاز شد

۱۰:۲۹  -  ۱۴ آبان ۱۴۰۴
مدیرکل اداره کل هنرهای نمایشی در گفتگو با دیباچه:

جشنواره نمایش‌هایی آیینی و سنتی، نسل جوان را با هویت فرهنگی و هنری آشنا می‌کند

۱۷:۴۸  -  ۲۰ مهر ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴