جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳  |  Friday, 26 April 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۱۷۱۴
تاریخ انتشار : ۰۱ : ۱۰ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۱
وقتی مدیر جوان شبکه نسیم هم از پس اتاق فکر صدا و سیما بر نیامد!

به گزارش دیباچه ، دیگر باید عادت کنیم به حذف سرمایه های تلویزیون توسط اتاق فکر سازمان صداو سیما و مشخص نیست چه کسانی و با چه منافعی اقدام به حذف مجریان و چهره های محبوب تلویزیون می کنند که بسیاری از مردم هم با آنان خاطره دارند و از طرفی شدیدا با اینگونه برخوردهای گازانبری مخالف هستند.

درست زمانی که جبلی سکان ریاست صدا و سیمارا بر عهده گرفت ، او در مصاحبه های مختلفی از حمایتش از عادل فردوسی پور خبر داد اما همه می دانستیم که این ها شعار است و او در عمل یا خواسته با مخاطب شوخی کند و یا قدرت کافی برای حضور این چهره مردمی در قاب شبکه سه سیما را نداشته است. 

درحالی که فضای شبکه های ماهواره ای و ساخت برنامه های با کیفیت نمایش خانگی ، باعث کاهش محسوس مخاطب تلویزیون شده ، در حرکتی عجیب ، مدیران سازمان صدا و سیما به جای اینکه فضای تلویزیون را روز به روز باز تر کنند ، هرچه جلوتر می رویم شاهد این هستیم که بنا بر اتفاقاتی غیر حرفه ای و بر اساس سلیقه شخصی و بدون توجه به خواست مخاطب ، آنها دست به حذف چهره های محبوب مردمی می زنند و در تازه ترین اقدام ، حذف غیرمنتظره سروش صحت از اجرای برنامه « کتاب باز » را در چند روز اخیر شاهد بودیم .  هرجند مدیر جوان شبکه نسیم تلاش کرد در گفت و گو های مخلفی ، تلاش کند برای حذف سروش صحت بهانه ای را پیدا کند ، اما توضیحات غیر منطقی او هم نتوانست انتقادها به شیوه مدیرت او و جبلی را نسبت به این اتفاق کم کند.بدون شک سروش صحت ، با برنامه « کتاب باز » توانست با سبک و سیاق خاص خودش، نه تنها مخاطب را با کتاب و کتاب‌خوانی آشنا کند بلکه در کنارش همواره میزبان چهره‌های فرهنگ و هنر انقلاب نیز بود.

سروش صحت به چه بهانه‌ای کنار گذاشته شد؟

روزنامه خراسان نیز  در مطلبی با این عنوان نوشت : صحت در «کتاب‌باز» چه کرد؟

اگر به خاطر داشته باشید، در سری نخست «کتاب‌باز» که در سال‌های ۹۵ و ۹۶ پخش می‌شد، امیرحسین صدیق مجری این برنامه بود. این برنامه اگرچه در فصل اول هم نسبتا موفق بـود امـا با فصل دوم و اجــرای سروش صحت بود که حسابی گل کرد و گرفت. صحت اگرچه خود را مجری نمی‌داند اما سبک اجرای کاملا متفاوتی نسبت به صدیق دارد. سروش صحت در مقام مجری، جلوی دوربین راحت است و نوعی متانت را در اجـرا جـاری کرده است. او گفت‌وگو با مهمان را در فضایی آرام انجام می‌دهد و در این کار، کم هیجان‌تر از امیرحسین صدیق اسـت. صحت برخلاف صدیق، بسیار کم، در حـرف مهمان می‌پرد و فرصت می‌دهد مهمانش هر آن‌چه را که می‌خواهد، بگوید. او با دقت به حرف مهمانش گوش می‌دهد و در مقابل صدیق، به هیچ‌وجه از حرکات دست و صورت استفاده نمی‌کند. وقـار و سنگینی، از جمله ویژگی‌های دیگر اوست که در شوخی‌های کم تعدادش، ادب و احترام را رعایت می‌کند.

ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی

ترویج کتاب‌خوانی، مانند بسیاری از تغییرات فرهنگی و سبک زندگی، فرآیندی پیچیده و زمان‌بر است و طبعا نمی‌توان از یک برنامه تلویزیونی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ای، انتظار داشت چنین وظیفه‌ای را بر عهده بگیرد. آن‌چه می‌توان دستاورد سروش صحت و «کتاب‌باز» دانست، آشنا کردن مخاطبان برنامه با کتاب و کتاب‌خوانی است. مخاطبان تلویزیون که بسیاری‌شان به واسطه ساختار حرفه‌ای این برنامه، تنوع و جذابیت آن و اجرای بی‌تکلف صحت، جـذب ایـن برنامه می‌شوند، از این طریق با کتاب ارتباط می‌گیرند و به علایق خود در زمینه کتاب‌خوانی نزدیک می‌شوند. این امر را می‌توان موفقیت «کتاب‌باز» و سروش صحت دانست که در فصول متوالی، تداوم داشته است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
به بهانه پخش سریال "نون خ"، دیباچه بررسی کرد

آیا احیای طنز‌های تلویزیونی، تضمینی بر بازگشت مخاطب به سمت صداوسیماست؟

۱۷:۲۰  -  ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
مسئول کمیته رتبه‌بندی مرشدان فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی در گفتگو با دیباچه:

ورزش زورخانه ای باید به المپیک راه پیدا کند/ هزاران سال است ورزش باستانی از موسیقی و آوای حماسی بهره می‌برد

۱۷:۵۴  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی هندبال جوانان دختر ایران در گفت‌وگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی در گروه مرگ قرار دارد/ بازی با تیم‌های اروپایی محک خوبی است

۱۸:۱۷  -  ۲۹ فروردين ۱۴۰۳
یک کارشناس فوتسال در گفت ‌و‌ گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

ایران تیم بهتری نسبت به رقبای آسیایی دارد/باید به تصمیم شمسایی احترام بگذاریم

۱۱:۲۹  -  ۲۵ فروردين ۱۴۰۳
ادبیات عجیب ژیلا صادقی!

جنجال خانم مجری بعد از درگذشت رضا داوودنژاد چه بود؟

۱۲:۲۹  -  ۱۵ فروردين ۱۴۰۳