شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۷۰۷
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۶ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۱

رحیم نوروزی می‌گوید در تلویزیون کار کرده اما قواعد بازی تبلیغاتی را بلد نبوده است، بلد نبوده خود را پرزنت و جایگاهش را حفظ کند. او ادامه می‌دهد این که بازی‌های اینستاگرامی و فضای مجازی را بلد نبوده، دلیل بر دون‌پایه بودنش نیست.

به گزارش دیباچه، امیرعلی دانایی مجری برنامه گفت‌وگومحور «رخ‌به‌رخ» دوشنبه، ۲۹ فروردین میزبان رحیم نوروزی بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما شد.

امیرعلی دانایی در بخشی از این گفت‌وگو خطاب به بینندگان چنین گفت: «من می‌خواهم به مخاطب بگویم این هنرمند انسان بسیار درجه یکی است. او به نقشش تعهد دارد و به جوانانی که در کنارش بازی می‌کنند کمک بسیار می‌کند. این که رحیم نوروزی نقش منفی بازی کرده است باعث نمی‌شود که شما بگویید خودش هم منفی است. اگر سردی‌ای در چهره او می‌بینید به خاطر آزارهایی است که دیده است.»

هرگز از حواشی حرفه‌ام نان نخورده‌ام / من بازیگر درجه ۲ نیستم؛ کسانی که نامبروان سینما هستند و روی بورسند، از ما دیرتر آمدند!

رحیم نوروزی نیز گفت: «شما چه می‌دانید من چه سختی‌هایی کشیده‌ام. من هرگز از حواشی حرفه‌ام نان نخورده‌ام، ما در تلویزیون کار کردیم و قواعد بازی تبلیغاتی را بلد نبودیم، به قول فرنگی‌ها پرزنت کردن خود را و حفظ جایگاه خود را بلد نبودیم. بازی‌های اینستاگرامی و فضای مجازی را بلد نبودیم، بلد نبودیم برویم در مدلینگ و تجارت و... این‌ها را بلد نبودم و این دلیل بر دون‌پایه بودنم نیست، دلیل بر پایین‌تر بودن شانم از آن‌ها نیست که در سطح اول سینما یا شبکه نمایش خانگی کار می‌کنند. ما درجه دو نیستیم و تنوع کاری من بسیار وسیع است. کسانی که نامبروان سینما هستند و روی بورسند و شاید اعداد سه رقمی و چهار رقمی بگیرند، از ما دیرتر آمدند و گفتن این‌ها اصلا نه از روی بخل است و نه از روی حسد. من در مورد جایگاه خودم می‌گویم. دلیل نمی‌شود که من چون سیمرغ در دستم نبوده است یا جایزه حافظ نبوده است یا اخبار حاشیه‌ای در اینستاگرام ندارم کنار بروم.»

برچسب ها: رحیم نوروزی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳