يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲  |  Sunday, 26 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۱۶۷۹
تاریخ انتشار : ۰۷ : ۱۷ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۱

دادیار دادسرای دیوانعالی کشور و مدیر کل حوزه حقوق عامه دادستانی کل کشور در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم با ارسال نامه‌ای به دادستان عمومی و انقلاب مازندران دستور توقف اجرای طرح پتروشیمی میانکاله را صادر کرد.

به گزارش دیباچه ،  بنابر اعلام مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه، دادیار دادسرای دیوانعالی کشور و مدیر کل حوزه حقوق عامه دادستانی کل کشور در پیگیری حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم با ارسال نامه‌ای به دادستان عمومی و انقلاب مازندران دستور توقف اجرای طرح پتروشیمی میانکاله را صادر کرد.

دستور توقف اجرای طرح پتروشیمی میانکاله صادر شد

مدیر کل حوزه حقوق عامه دادستانی کل کشور در این نامه که در هفته جاری و به دستور حجت الاسلام والمسلمین منتظری صادر کرده است، بر اساس تکالیف قانونی دستگاه قضایی در پیگیری حقوق عامه و با استناد به مصوبه هیات وزیران مبنی بر ممنوعیت استقرار صنایع شیمیایی در صورت دارا بودن فاضلاب صنعتی در فرایند تولید، دستور توقف اجرای طرح پتروشیمی میانکاله را صادر کرد.

رئیس دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال در این دستور خطاب به دادستان مازندران تاکید کرده است، در خصوص احداث مجتمع پتروشیمی در مراتع روستای حسین آباد شهرستان بهشهر در محدوده زیستبوم میانکاله، به قید فوریت گزارش جامعی از ابعاد مختلف موضوع از چگونگی فرایند واگذاری ۹۰ هکتار عرصه به سرمایه گذاری، انجام بررسی اولیه طرح و نحوه جانمایی آن، اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیربط و بررسی اثرات زیست محیطی پروژه تهیه شود و تا مشخص شدن نتیجه نهایی بررسی‌ها از ادامه فعالیت طرح جلوگیری شود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

۱۶:۲۴  -  ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱