يکشنبه ۰۶ فروردين ۱۴۰۲  |  Sunday, 26 March 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۱۶۶۸
تاریخ انتشار : ۲۹ : ۱۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۱
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تأکید کرد

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تأکید کرد که به هیچ عنوان نباید با هدف کسب درآمد نسبت به توقیف بی مورد خودروها اقدام شود.

به گزارش دیباچه، سردار سیدکمال هادیان فر در نشست خبری پیش از ظهر امروز که در شهرک آزمایش برگزار شد اظهار کرد: ما به همکارانمان تأکید کردیم که در اعمال قانون کمترین تنش را با مردم داشته باشند و بیشتر از فناوری و سامانه‌ها بهره ببریم. ما باید هوای مردم خوب کشورمان را داشته باشیم و تنها در جاهایی که ضرورت دارد نسبت به اعمال قانون خودروهای متخلف اقدام شود.

توقیف خودرو و موتورسیکلت را به حداقل ممکن می رسانیم

وی با بیان اینکه ما باید به جای "مأمور معذور" یک "مأمور مسئول" در برابر مردم باشیم، گفت: به همین دلیل نیز ما باید توجه داشته باشیم که همه از یک خانواده و جامعه هستیم و باید نسبت به هم درک و فهم مشترک داشته باشیم و طوری قانون را اجرا کنیم که سبب ایجاد مزاحمت برای مردم عزیز نباشیم. همان طور که گفتم ما در اجرای قانون مسئولیم اما باید همواره طرف مردم را بگیریم.

 

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی با بیان اینکه به هیچ عنوان نباید با هدف کسب درآمد نسبت به توقیف بی مورد خودرو و موتورسیکلت اقدام شود، گفت: امسال با تأکید سردار فرمانده کل انتظامی کشور به تمام نیروها اعلام کردیم که توقیف خودرو و موتورسیکلت را به حداقل ممکن برسانیم و تنها درباره تخلفات حادثه ساز نسبت به توقیف خودروهای متخلف اقدام شود کما اینکه در ایام نوروز نیز همین اقدام را انجام دادیم.

تسهیلات جدید برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌ها

 ۵۶ درصد از خودروهای توقیفی درگیر مباحث قضایی نظیر «مهریه» یا «ارث» هستند

هادیان فر از اجرای طرح عید نوروز تا عید فطر برای ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی خبر داد و گفت: در این طرح تسهیلاتی همچون تقسیط جرایم، حذف دیون دولتی و... پیش بینی شده است تا خودروها و موتورسیکلت‌هایی که مدت‌هاست در پارکینگ‌ها مانده‌اند ترخیص شوند.

وی افزود: البته حدود ۵۶ درصد از خودروهای توقیف شده درگیر مباحث قضایی نظیر مهریه یا ارث هستند که ما از قضات خواستیم تا در این خصوص همراهی لازم را داشته و این گونه پرونده ها را تسریع کنند.

 

جریمه ۲ برابری موتورسیکلتها حذف شد

هادیان فر در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه حذف دیون دولتی از روند ترخیص موتورسیکلت‌ها چگونه است، گفت: ما گفتیم مواردی مانند عوارض شهرداری، بیمه نامه، گواهی نامه و ...  را در هنگام ترخیص حذف کنند. اگر فردی گواهی نامه نداشت موتورسیکلت را با وانت ترخیص کند. همچنین برای موتورسیکلت‌ها جریمه دوبرابری را حذف کردیم و نرخ سال ۹۴ را نیز برای پارکینگ اعمال کردیم.

وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر ۱۳۲ هزار دستگاه خودرو و ۳۶۷ هزار دستگاه موتورسیکلت در پارکینگ ها توقیف هستند، گفت: حدود ۵۲ درصد از خودروهای توقیفی و حدود ۸۴ درصد از موتورسیکلت‌های توقیفی یا از سوی پلیس‌های دیگر توقیف شده یا دارای دستور قضایی هستند.

هادیان فر افزود: البته قطعا پلیس با تخلفات حادثه ساز برخوردی قاطع خواهد داشت.

تا "عیدفطر" خودرو و موتورسیکلت خود را رفع توقیف کنید 

وی از شهروندان خواست که تا عید فطر با مراجعه به دفاتر پلیس+۱۰ و استفاده از نرم افزار "پلیس من" نسبت به ترخیص خودرو یا موتورسیکلت توقیفی خود اقدام کنند.

منبع: ایسنا
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
یوسف کرمی، در گفتگو با دیباچه مطرح کرد

برای پس گرفتن قهرمانی جهان باید صبور باشیم/ تکواندو در کشور پاکستان خیلی غریب است

۱۶:۲۴  -  ۰۴ فروردين ۱۴۰۲
فدراسیون فوتبال با چه ملاکی به « قلعه نویی » رضایت داد؟

امیر قلعه نویی سرمربی تیم ملی ایران شد / اختلاف بر سر مدت و مبلغ قرارداد مانع از نشستن سانچز روی نیمکت تیم ملی شد!

۱۲:۱۵  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
با مشخص شدن مجریان ویژه برنامه های سال تحویل شبکه های سیما؛

پروژه حذف احسان علیخانی، علی ضیا و دیگر چهره‌های سرشناس حوزه اجرا در صداوسیما جدی‌تر شد؟

۱۲:۵۱  -  ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
رهبر انقلاب در حاشیه مراسم روز درختکاری مطرح کردند + فیلم

مسئولین مسمومیت دانش‌آموزان را با جدیت دنبال کنند/ این جنایت بزرگی است/عوامل این جنایت به اشد مجازات برسند

۱۲:۰۱  -  ۱۵ اسفند ۱۴۰۱