چهارشنبه ۰۶ مهر ۱۴۰۱  |  Wednesday, 28 September 2022

دیباچه

کد خبر: ۵۱۶۳۷
تاریخ انتشار : ۴۶ : ۰۹ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۱
گفتگو دیباچه با کارگردان، تهیه کننده و مجری برنامه" دستپخت"

زهرا فرود: مسابقه آشپزی "دستپخت " یکی از برنامه های موفق تلویزیونی شبکه اول سیماست.این برنامه بین المللی که از سال ۱۳۹۴ به عنوان یک مسابقه آشپزی روی آنتن رفت تا کنون توانسته‌ مخاطبان بسیاری را با خود همراه کند. "دستپخت " که به کارگردانی،تهیه کنندگی و اجرای "سيد وحید حسینی"تولید شد ، سعی  کرد از تجربیات واطلاعات داوران حرفه‌ای و متخصص بهره گیرد ونکات مفیدی را در زمینه آشپزی وطبخ غذا به بینندگان ارائه دهد. "دستپخت" در قالب ۱۳ قسمت با هدف حفظ و نگهداری از سنت ها ، آداب و رسوم و غذاهای محلی همزمان با نوروز ۱۴۰۱ از شبکه اول سیما روی آنتن رفت.

"سید وحید حسینی" کارگردان ،تهیه کننده و مجری برنامه" دستپخت" به خبرنگار دیباچه گفت : برنامه "دستپخت" در ایام نوروز با تغییر فرمت و ایده روی آنتن رفت و به شدت روی سه محور غذا های فراموش شده و محلی ،لباس های محلی ،پرداختن به اماکن تاریخی و دیدنی و همچنین آداب و رسوم مناطق و استان های کشورتمرکز کرد. بطور کل این سری از مسابقه تلویزیونی "دستپخت " این نکته را یادآوری کرد که مردم باید به آداب و رسوم لهجه و گویش منطقه و زادگاه خود احترام بگذارند و آنها را حفظ کنند تا به دست فراموشی سپرده نشود.

او افزود :برنامه" دستپخت "در هفتمین سال تولید خود ،تا کنون هزار قسمت آن روی آنتن رفته و در تمام سال هایی که این برنامه تولید شده همیشه سعی داشتیم طبق یک هدف خاص پیش برویم؛ بنابراین "دستپخت" برنامه ای هدفمند است که در ایام نوروز با نگاه به غذا های فراموش شده و محلی و پوشش اقوام مختلف و اماکن تاریخی از شبکه اول سیما پخش شد.

حسینی ادامه داد : همانطور  که در ایام عید بیننده این برنامه بودید،  دکور سری جدید مسابقه تلویزیونی "دستپخت" به گونه‌ای است که در هر قسمت بر اساس استانی که از آنجا شرکت‌کننده داشتیم ،تغییر می کرد، یعنی دکور "دستپخت "که همان سفره هفت سین است، متناسب با سنت و رسم زادگاه شرکت کنندگان چیده می شد که البته این چینش ها هم توسط گروه شرکت کننده ها انجام شد.

کارگردان و تهیه کننده برنامه" دستپخت" افزود :" دستپخت" تاکنون روی طبخ غذاهای سنتی و محلی خیلی کار کرده اما در نوروز به طور کل تمام ۱۳ برنامه خود را به طبخ غذاهای محلی و همینطور غذاها و دسرهای مختص به افطار و سحر های ماه مبارک رمضان اختصاص داد.

"سیدوحیدحسینی" برنامه و سریال های زیادی را برای صدا و سیما ساخته و برنده جوایز زیادی از جمله برنده بهترین مسابقه تلویزیونی از جشنواره سین سیما در سال۱۳۹۷،برنده بهترین کارگردانی از جشنواره ی جام جم در سال ۱۳۹۶،برنده ی جایزه بهترین اثر از جشنواره ی ABU چین به خاطر" دایره ها و نیم دایره ها" و برنده ی جایزه بهترین فیلم از جشنواره ی کودک و نوجوان اصفهان در سال۱۳۹۲ به خاطر فیلم "تعطیلات دوست داشتنی" بوده است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیباچه:

اخلاق حرفه‌ای در سینما از اهمیت زیادی برخوردار است/ سیمرغ‌ها در جشنواره‌ها باید معنای واقعی پیدا کند

۱۶:۲۸  -  ۲۳ شهريور ۱۴۰۱
گزارش تصویری دیباچه

شاهکار بچه‌های معلول و ناشنوا در تئاتر شهرزاد

۱۱:۲۶  -  ۲۱ شهريور ۱۴۰۱
گفتگو دیباچه با داریوش مؤدبیان

تئاتر تلویزیونی حیثیت تولید تلویزیونی است / من همیشه خود را یک پژوهشگر می‌دانم

۱۷:۰۷  -  ۲۰ شهريور ۱۴۰۱
«دیباچه» در گزارشی بررسی کرد؛

چرا « یاغی » را اثری فاخر و باورپذیر برای معرفی کُشتی نمی‌دانیم؟

۱۷:۲۵  -  ۲۳ شهريور ۱۴۰۱
روز‌های منتهی به اربعین/ ثانیه‌هایی که ما را به اربعین وصل میکند

حجت الاسلام سرلک در گفتگو با دیباچه: پیاده روی اربعین را از آمیزه‌های سلیقه‌ای خارج کنیم/ طهارت شرط افزایش رزق

۱۶:۵۹  -  ۱۹ شهريور ۱۴۰۱