شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۵۷۴
تاریخ انتشار : ۴۰ : ۱۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰

به گزارش دیباچه ، علیرضا طلیسچی خواننده موسیقی پاپ شامگاه جمعه ششم اسفندماه در سالن همایش‌های برج میلاد تهران طی دو سانس به روی صحنه رفت.
این کنسرت با قطعه «زندگی جونم» آغاز شد و طلیسچی ضمن اشاره به تمدید مجدد کنسرت خود گفت: «تقریباً هیچ افتخاری در دنیا برای من بالاتر از قرار گرفتن مقابل چشمان مخاطبان نیست و خوشحالم که خدا کمک کرد تا شب خوبی را در کنار شما داشته باشیم.»
پس‌ازآن قطعات «تو فکر می‌کنی کی‌ای»، «نفس»، «به خودم بد کردم»، «ای داد بر من»، «دیوونه‌ی دوست داشتنی»، «لیلا»، «دل به دل»، «قاف»، «آخرش قشنگه»، «سختگیر»، و «ای دل غافل» شنیدنی شدند و اجرای مجدد سه قطعه ازجمله قطعه پرطرفدار «قاف» پایان‌بخش کنسرت علیرضا طلیسچی بود.

یکه تازی طلیسچی در کنسرت ها / جملات احساسی خواننده « زندگی جونم » برای طرفدارانش چه بود؟
علیرضا طلیسچی پیش از اجرای قطعات «دیوونه‌ی دوست داشتنی»، «لیلا» و «قاف»؛ بخش کوتاهی از آن‌ها را به‌صورت دلی با مخاطبان خواند که همخوانی تماشاگران با این قطعات از نکات قابل‌توجه کنسرت بود. همچنین تماشاگران در ابتدای اجرای قطعه «قاف» و با خواندن یک‌صدای ترانه‌ آن؛ بدون همراهی ساز و خواننده، طلیسچی را غافلگیر کردند به همین دلیل پس از به اجرا درآمدن این قطعه با همراهی ارکستر؛ طلیسچی از مخاطبانش خواست ترجیع‌بند ترانه را بخوانند تا از صدایشان در موزیک ویدیو «قاف» استفاده کند.
این خواننده همچنین با اشاره به اتفاقات دو سال اخیر و عدم حضور بر روی استیج به دلیل شیوع ویروس کرونا بیان کرد: «دلیل اینکه از شما می‌خواهم با جیغ و صدایتان من را همراهی کنید این است که پیش از پاندمی، من سابقه برگزاری حدود چهارصد سانس کنسرت در کشورم داشتم و این دو سال فرصت خوبی بود تا متوجه شوم بعدها، دلم برای این صداها و جیغ‌ها تنگ می‌شود و بعد این دو سال بیشتر سعی می‌کنم در ذهن خودم ضبطشان کنم و برای همین درخواست دارم با جیغ‌هایتان همراهی کنید و علت دیگری ندارد. درواقع می‌خواهم به حافظه‌ام بسپارم تا روزی که دیگر روی استیج نیستم با آن زندگی کنم البته حالا حالاها نمی‌روم و هستم!»
همچنین علیرضا طلیسچی در این اجرا میزبان مهران غفوری به همراه دخترش بود که حضور این بازیگر با تشویق‌های زیاد تماشاگران هنگام معرفی او همراه بود.
در این کنسرت که به همت موسسه فرهنگی هنری «نوای سپند» و تهیه‌کنندگی «مهدی اسفندیار» برگزار شد، اعضای ارکستر متشکل از محمد عارف (گیتار نایلون)، مهراد حیدری (گیتار الکتریک)، علی شقاقی (بیس)، امیرحسین آزموده (پرکاشن)، علیرضا رحیمی بشر (درامز)، مسیح منتظری (کیبورد) و سهند اسدی (ساکسیفون) به رهبری امیر بهادر دهقان نوازنده کیبورد، علیرضا طلیسچی را همراهی کردند.
گفتنی است کنسرت علیرضا طلیسچی برای روز جمعه بیستم اسفندماه سال جاری نیز تمدید شد و علاقه‌مندان جهت تهیه بلیت می‌توانند از روز یکشنبه (8 اسفندماه) ساعت 14 به سایت ملوتیک مراجعه نمایند.

برچسب ها: علیرضا طلیسچی
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳