چهارشنبه ۲۴ تير ۱۴۰۵  |  Wednesday, 15 July 2026
کد خبر: ۵۱۵۰۶
تاریخ انتشار : ۴۴ : ۰۲ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۰
مائده طهماسبی در گفتگو با ویژه برنامه مدیا مطرح کرد

استیصال، عشق و تنفر، همه این چیز‌ها باید در وجود کاراکتری که در «علفزار» بازی کردم متبلور میشد

به گزارش دیباچه ، مائده طهماسبی، هنرمند ارزنده کشورمان ، در گفت و گو با ویژه برنامه مدیا ، درباره پیچیدگی های نقشی که در فیلم « علفزار » ایفا کرده گفت. او می گوید :استیصال، عشق و تنفر، همه این چیز‌ها باید در وجود کاراکتری که در «علفزار» بازی کردم متبلور میشد.

تعداد بازدید : 3

ویژه برنامه «مدیا » از جشنواره 37 ام فیلم فجر کار خود را به تهیه کنندگی سیروس غفوریان فر آغاز کرد و امسال نیز در جشنواره چهلم فیلم فجر ، با همکاری پایگاه خبری دیباچه، پایگاه خبری خبرفوری و سینما پلاک ، تدارک  جذابی برای مخاطبان این رویداد مهم سینمایی دیده است.

کارگردانی و اجرای « مدیا » را محسن سرافراز برعهده دارد ، پدرام ابدان دیگر مجری این برنامه است و فاطمه پاقلعه نژاد کار سردبیری را انجام میدهد.مینا قنبری ، کامبیز جمشیدی ، سعید زلقی ، پرهام پناهی، رامین بذرافشان و حنانه صنعتگران از دیگر عوامل برنامه مدیا هستند.

برچسب ها: مائده طهماسبی ، مدیا
مطالب برگزیده