به گزارش دیباچه ، علیرضا زاکانی، روز یکشنبه با حضور در جلسه علنی شورای شهر پس از استماع گزارش طرح رصد از مناطق ۲۲ گانه شهری از سوی اعضای شورا، اظهار داشت: نقطه آغاز حل مشکلات پیوستگی شورا و شهرداری است. در حوزه هوای پاک امروز شهرداری تهران مسئول شده اما این به معنای عملکرد فردی شهرداری نیست بلکه ۲۲ دستگاه دیگر نیز مسئول هستند و شهرداری محور است.
وی افزود: در موضوع مسائل ایمنی، سلامت و غیره تصمیم بر فعالیت مشارکتی دستگاهها گرفته شده است. تهران دارای پایینترین سرانه بهداشتی است و باید بسیاری از نهادها برای رفع این مشکل اقدام کنند.
شهردار تهران ادامه داد: در موضوعات اجتماعی نیز با وجود تشکیل قرارگاه آسیبهای اجتماعی همه با هم در حال کار هستند و شهرداری تنها نیست. لذا از این مقدمات که منجر به اشراف به شهر میشود بسیار استقبال میکنیم و در کنار قرار خدمت از این طرح رصد بسیار استقبال میکنیم.
وی افزود: ظرفیتهای ما محدود است و نیازهای ما بیش از ظرفیتها است و برای رفع آنها نیاز به یک مدیریت جهادی داریم.
زاکانی با بیان اینکه بر روی تثبیت منابع کار کردهایم، اظهار داشت: ۱۱۴۱ طرح موضعی و ۳۰ نکته موضوعی در بیانات مربوط به طرح رصد مطرح شد که اولین گام ما در شهر اجرای طرح نگهداشت و شناسایی ۳۵ آسیب بود. برای این پروژهها نیز ۲,۱۰۰ هزار میلیارد تومان بودجه در سال آینده در نظر گرفتهایم.
وی افزود: در زمینه جا به جایی تیرهای برق معارض نیز ۹۰۰ عدد شناسایی شده که تاکنون ۲۰۰ عدد جا به جا شدهاند. ۲۵۰۰ خودروی معارض نیز شناسایی شد که ۸۰۰ عدد جا به جا شدهاند. یک تفاهم نامه نیز در حال دنبال است که بخشی از آن مربوط به ایجاد روشنایی برای رفع نقاط بی دفاع شهری است.
شهردار تهران ادامه داد: برنامهها باید به سمت شهرداریهای مناطق و نواحی برود و باید از تمرکز گرایی بپرهیزیم. برای چالهها و گودبرداریهای خطرناک نیز لایحهای را به شورا دادهایم. شن چاله خلیج فارس نیز یک خطر و فرصت طلایی رها شده است و اگر رودخانه کن در آن بیفتد و یک خطر جدی برای مجموعه مسکونی بالا دستی خود ایجاد خواهد کرد. در همین راستا از سه جهت و معاونت در حال پیگیری این شن چاله هستیم.