شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲  |  Saturday, 09 December 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۱۴۰۴
تاریخ انتشار : ۱۹ : ۱۷ - ۲۲ دی ۱۴۰۰

طی احکامی از سوی رییس و دبیر سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر، دبیران بخش پژوهش، جایزه ترانه، موسیقی و رسانه و همچنین مشاور اجرایی دبیر جشنواره و مدیر کمیته روبط‌عمومی منصوب و معرفی شدند.

به گزارش دیباچه ، محمد اله‌یاری‌فومنی، رییس سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر، بابک خضرایی را به عنوان دبیر بخش پژوهش، سعید میرمحمد صادق را به عنوان دبیر جایزه موسیقی و رسانه و مسلم نادعلی‌زاده را به عنوان دبیر جایزه ترانه منصوب کرد.

آشنایی با دبیران بخش‌های مختلف سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر

حسن ریاحی دبیر سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر نیز در احکامی جداگانه، امیرعباس ستایشگر را به‌عنوان مشاور اجرایی دبیر جشنواره و مسعود اله‌یاری‌فومنی، سرپرست روابط‌عمومی معاونت امور هنری را به عنوان مدیر کمیته روابط‌عمومی معرفی کرد.

سی‌وهفتمین جشنواره موسیقی فجر بهمن‌ماه ۱۴۰۰ به دبیری حسن ریاحی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیررقابتی برگزار می‌شود و جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره خواهد بود.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
داستان‌های تکراری درباره انتقال مهدی طارمی به تیم‌های بزرگ؛

کسی ۳۱ ساله‌ها را نمی‌خواهد!

۱۸:۲۶  -  ۱۲ آذر ۱۴۰۲
مسعود تکاور کارگردان سینما در گفت وگو با «دیباچه» مطرح کرد ؛

مسائل جناحی و جریانی وارد سینما شده است | دولتمردان ما صنعت سینما را جدی نگرفته اند | معتقدم یک هنرمند باید سیاسی باشد!

۱۵:۱۴  -  ۱۲ آذر ۱۴۰۲
یک موزیسین ایرانی مطرح کرد؛

دانشگاه های موسیقی از اساتید حرفه ای خالی شده اند!

۱۷:۴۱  -  ۰۷ آذر ۱۴۰۲
دونده تیم ملی دو و میدانی نابینایان و کم بینایان کشور در گفتگو با دیباچه:

ورزشکاران پارالمپیک باید بیشتر مورد حمایت قرار گیرند/سطح مسابقات پاراآسیایی بسیار فراتر از دوره قبل بود

۱۷:۳۱  -  ۰۷ آذر ۱۴۰۲
مرگ پشت مرگ؛ هنرمندانی که یکی پس از دیگری از میان ما می روند

پروانه معصومی، بازیگر آثار ماندگاری چون، «کلاغ»، «غریبه و مه»، «رگبار»، «ناخدا خورشید» درگذشت!

۱۴:۴۶  -  ۰۶ آذر ۱۴۰۲
پربازدیدها