جمعه ۲۸ شهريور ۱۴۰۴  |  Friday, 19 September 2025
کد خبر: ۵۱۲۶۵
تاریخ انتشار : ۱۳ : ۱۷ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰
دکتر زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونای کلانشهر تهران به دیباچه گفت

بیش از ۷۰ درصد اتباع خارجی واکسینه شدند / در وزارت کشور کارگروهی برای موضوع حمل و نقل عمومی تشکیل شده است

آذر رجبی : اپیدمی کرونا دو سال است که کشور ما و جهان را با سویه های مختلف تهدید می کند؛ از طرفی سازمان جهانی بهداشت WHO درصدد است تا از واکسیناسیون سراسری برای ایمنی جان انسانها استفاده کند؛ این واکسیناسیون به کشور ما نیز رسیده است و با استقبال گسترده مردم روبرو شده ؛ اما پس از گذشت چندین ماه از واکسینه شدن شهروندان باید دید که اتباع خارجی در این واکسیناسیون چه میزان مشارکت داشته اند آیا وزارت بهداشت اتباع را نیز واکسینه کرده است یا خیر ? سوالی است که دکتر زالی رئیس ستاد مبارزه با کرونای کلانشهر تهران به آن پاسخ می دهد.

دکتر « زالی » پیرامون خدمات وزارت بهداشت به اتباع خارجی و قول وزیر بهداشت پیرامون واکسینه کردن همه اتباعی که در ایران زندگی می کنند به خبرنگار دیباچه گفت: خوشبختانه در مورد اتباع خارجی، حداقل در تهران توانستیم واکسینه کنیم؛ صرف نظر از اینکه کارت اقامتی داشتند یا فاقد کارت اقامتی بودند؛ اما واکسینه شدند و تقریبا در طول یک سال گذشته در حوزه کرونا همه خدمات بهداشتی، درمانی مورد لزوم اتباع در تهران به آنها ارائه شده است.

او پیرامون خدمات ارائه شده به اتباع خارجی گفت: ارائه خدمات اعم از غربالگری، واکسیناسیون و خدمات درمانی به اتباع به گونه‌ای بوده که سعی شده حتی اگر آنها فاقد برگه‌های اقامتی هم باشند، محروم از واکسیناسیون سراسری نشوند. و این کار ادامه خواهد داشت و با توجه به اینکه بخش شرقی استان تهران بیش از سایر مناطق میزبان اتباع خارجی است، این کار در حال انجام است .

رئیس ستاد مبارزه با کرونای کلانشهر تهران افزود: آماری که به دست بنده رسیده است افزون بر ۷۰ درصد اتباع خارجی در ایران تا کنون واکسیناسیونشان انجام شده و وزارت بهداشت اعلام آمادگی کرده که هر کدام از اتباع که حتی فاقد کارت اقامتی هم باشند ایران پشتیبان آنهاست و واکسیناسیون آنها را انجام خواهد داد.

« زالی » پیرامون زمان استعلام برای واکسینه شده ها در خطوط مترو و حمل و نقل عمومی با توجه به ازدحام جمعیتی که در ساعات پیک وجود دارد،گفت: در وزارت کشور کارگروهی تشکیل شده برای موضوع حمل و نقل عمومی و مشکلاتی که به آن اشاره شد از قبیل ازدحام جمعیت و ساعات پیک و نحوه استعلام واکسن زده ها از واکسن نزده ها؛ منتظر هستیم نظرات کارشناسی کارگروه به وزارت بهداشت ابلاغ شود تا وزارت نیز این ابلاغیه را اجرایی کند.

انتهای پیام/

مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴