پنجشنبه ۲۷ دی ۱۴۰۳  |  Thursday, 16 January 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۰۵۱
تاریخ انتشار : ۲۴ : ۱۷ - ۲۵ مهر ۱۴۰۰
تازه‌ترین صحبت جنجالی بریتنی اسپیرز آوازه‌خوان مشهور آمریکایی

 بریتنی اسپیرز آوازه‌خوان مشهور و جنجالی آمریکایی که به تازگی از قیمومیت پدرش رهایی یافته به فشارها و محدودیت‌های ناشی از احکام و قوانین دادگاه آمریکا انتقاد و اعلام بیزاری کرد.

به گزارش دیباچه ، بریتنی اسپیرز، خواننده پاپ آمریکایی، در صفحه اینستاگرامش دوباره به موضوع قیمومیت پدرش و محدودیت‌های ناشی از حکم پیشین دادگاه بر زندگی خود پرداخت و نوشت: «من هیچ کاری نکرده بودم که مستحق رفتاری باشم که در ۱۳ سال گذشته با من شد. من از این نظام بیزارم، ای کاش در کشور دیگری زندگی می‌کردم.»

این سلبریتی آمریکایی در مورد دوران قیمومیت پدرش و فشارهایی که او و خانواده‌اش متحمل شده گفت: لطف خدا شامل حال آن‌هاست که من در این مورد مصاحبه‌ای نمی‌کنم.

وی که ماه گذشته برای اولین بار در جلسه علنی دادگاه رسیدگی به این پرونده از طریق ارتباط ویدیویی صحبت می‌کرد پدرش را متهم کرد که زندگی او را به طور کامل و خیلی شدید تحت کنترل گرفته بود.

وی گفت: از داشتن فرزند بیشتر محرومم کردند و برخلاف خواسته‌هایم به من داروی لیتیوم که مخصوص بیماران روانی است خوراندند.

وی در اینستاگرامش عکسی از درخت کریسمس به اشتراک گذاشت و نوشت: امسال زودتر به استقبال سال نوی میلادی خواهم رفت چرا که می‌خواهم از این به بعد بیشتر از زندگی‌ام لذت ببرم. با اینکه موسیقی تنها کاری است که در تمام زندگی‌ام به آن مشغول بوده‌ام اما فعلا می‌خواهم از آن دوری کنم.

ای کاش در کشور دیگری زندگی می‌کردم!

پس از سال‌ها تلاش‌ طرفداران این سلبریتی آمریکایی، یک قاضی در لس آنجلس پس از چند جلسه دادگاه حکم داد که سرپرستی پدر بریتنی اسپیرز بر امور حرفه‌ای و مالی او در ماه نوامبر به طور کامل لغو شود.

حکم قیمومیت در آمریکا معمولا در مورد افراد سالمند یا کسانی که دچار بیماری‌های حاد و مزمن هستند صادر می‌شود و پرونده بریتنی اسپیرز یکی از موارد خاص صدور این حکم در تاریخ قضایی آمریکا است.

منبع: فارس
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
رئیس فدراسیون ورزش‌های آبی در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تیم ملی واترپلو آینده درخشانی دارد/ لژیونر‌ها برای حضور در تیم ملی باید توجه مربی را جلب کنند

۱۷:۰۶  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با الهه رضایی، مجری توانمند برنامه‌های کودک دهه ۶۰ و ۷۰

بچه‌های امروز، از پخش کارتن‌های گذشته هیجان زده می‌شوند

۱۳:۵۷  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
سرمربی تیم ملی بدمینتون در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

برگزاری مسابقات بین‌المللی بدمینتون در ایران یک امتیاز ویژه است/ برای رشد، نیازمند کمک بخش خصوصی هستیم

۱۳:۴۸  -  ۰۴ دی ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با محمدرضا سرشار، ملقب به رضا رهگذر از نویسندگان، پژوهشگران و منتقدان ادبی کشور

بیشتر نویسندگان و حتی کسانی که از نسل انقلاب هستند، به یک نسبیت گرایی روی آورده اند / در فضای مجازی در حال ساخت برنامه شاهنامه خوانی هستم!

۱۷:۵۱  -  ۱۲ دی ۱۴۰۳
ویدئو اجرای زیبای محمد علیزاده به نام « با خدا تنهام » در برنامه «یلدای مادرانه»

بازگشت محمد علیزاده بعد از چند سال به صداوسیما

۲۲:۲۵  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی تهران-مبارک :

پتانسیل بالای نمایش عروسکی مثل «کلاه قرمزی» و «جناب خان» در حوزه سرگرمی

۲۱:۲۱  -  ۲۸ آذر ۱۴۰۳