چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۱۰۲۸
تاریخ انتشار : ۱۰ : ۱۷ - ۱۸ مهر ۱۴۰۰

محمدابراهیم عالمی، عضو هیئت‌انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران اعلام کرد بیشترین میزان استقبال از این رویداد، از سوی اهالی موسیقی استان خراسان بوده است.

به گزارش دیباچه، محمدابراهیم عالمی، عضو هیئت‌انتخاب چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران از ظرفیت‌های بالای هنرمندان این حوزه سخن گفت.

براساس اعلام ستاد خبری چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران، عالمی با بیان این که «همه هنرمندانی که آثار خود را برای جشنواره چهاردهم ارسال کرده‌اند از شایستگان موسیقی نواحی ایران هستند» ادامه داد: «اما معیار اصلی ما برای انتخاب آثار محورهایی بود که در فراخوان جشنواره اعلام کردیم.»  

او ادامه داد: «ما تعداد مشخصی از آثار را که بر محورها و موضوع اصلی جشنواره متعهد بودند، انتخاب کردیم و این به معنای آن نیست که آثار انتخاب‌نشده فاقد ارزش بوده‌اند. از طرفی مدت زمان برگزاری این جشنواره تنها سه روز است و ما باید براساس آن حرکت می‌کردیم.»

عالمی درباره میزان تعهد شرکت‌کنندگان به موضوع اصلی جشنواره هم گفت: «بیشتر شرکت‌کنندگان به این موضوع توجه داشتند و فراخوان را به طور کامل مطالعه کرده بودند. موسیقی اقوام در سراسر ایران شیفتگان زیادی دارد و ما به ناچار باید تعداد مشخصی را برای اجرا روی صحنه جشنواره انتخاب می‌کردیم.»

استان خراسان  در صدر  چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران ایستاد!

این  پژوهشگر موسیقی نواحی همچنین اضافه کرد: «میزان استقبال از جشنواره چهاردهم در مناطق مختلف ایران متفاوت بود. بیشترین میزان استقبال از سوی اهالی موسیقی استان خراسان بود و البته باید به این موضوع هم توجه داشت که این استان علاوه بر  پهناوربودن از تنوع موسیقایی زیادی نیز برخوردار است. اما در هرصورت آثاری که برای بررسی به دستمان رسید، هم به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی لذت‌بخش بود.» 

این هنرمند ادامه داد: «متاسفانه در سال ۹۹ به دلیل شیوع ویروس کرونا جشنواره‌های موسیقی با کیفیت همیشگی در کشور برگزار نشدند و بسیاری از کنسرت‌ها و جشنواره‌ها هم لغو شد. وقتی هنرمندان، موسیقی صحنه‌ای برای ارائه و کارکردن نداشته باشند، خسته می‌شوند. اساسا یک نقاش، یک خوشنویس یا یک نوازنده باید کار کند وگرنه احساس می‌کند چیزی کم دارد. هنرمندان موسیقی مدتی است که روی صحنه نرفته‌اند و خوشبختانه جشنواره امسال فرصتی برای تجدید دیدار و انتقال تجربه‌هاست.»

عالمی اظهار امیدواری کرد که هنرمندان موسیقی اقوام هر روز شاهد جشنواره باشند و گفت: «برگزاری چنین جشنواره‌هایی شادی را به جامعه تزریق می‌کند. سرمایه این مملکت فرهنگ‌وهنر است و هر گردشگری در درجه اول سراغ فرهنگ، هنر و تاریخ یک سرزمین می‌رود.» 

چهاردهمین جشنواره موسیقی نواحی ایران به صورت غیررقابتی از تاریخ ۲۹ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ در شهر کرمان برگزار خواهد شد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳