چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴  |  Wednesday, 15 October 2025
کد خبر: ۵۱۰۰۸
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۰
همه نگاه‌ها به تصمیم قاطع رئیس جدید صدا و سیما

آیا عادل فردوسی پور با اجرای برنامه نود به شبکه سه باز میگردد؟

به گزارش دیباچه، ۲۰ اسفند ۹۷ بدترین اتفاق فوتبالی برای مردم ایران رقم خورد؛ حذف پر بیننده‌ترین و محبوب‌ترین برنامه فوتبالی تلویزیون و بی تعارف پر بیننده‌ترین برنامه تلویزیونی صدا وسیما کام همه را تلخ کرد. کسی باورش نمیشد که «عادل فردوسی پور» با آن همه محبوبیت مردمی، با آن درایت در اجرا و تهیه کنندگی و از همه مهمتر با آن عدالت در اجرایش توسط «علی عسگری» کنار گذاشته شود؛ درست زمانی که از او تقدیر هم شد، به یکباره مجری برنامه نود را کنار گذاشتند؛ هرچه از آن زمان تا کنون هنرمندان و چهره‌های مختلف درخواست کردند، که ۹۰ «عادل» را برگردانید، تاثیری در تصمیم مدیران سازمان صدا و سیما نداشت؛ او، اما جوانمردانه ایستاد، هرگز هم حرفی بر علیه رسانه ملی نزد؛ تا این لحظه هم به گواه همه، فرزند خوبی برای صدا و سیما بود؛ می‌توانست مثل «مزدک‌ها» برود، اما وطن فروشی نکرد و ایستاد.  

حالا که « پیمان جبلی »  از دل خود سازمان صدا و سیما برآمده ، امید‌ها به بازگشت شرایط عادی در صدا و سیما بیشتر شده؛ امروز ویدئویی  از طریق کانال باشگاه خبرنگاران از صحبت‌های «جبلی» منتشر شد که نشان می‌دهد ظاهرا او هم دلش می‌خواهد «عادل فردوسی پور» با ۹۰ بازگردد ؛ رئیس جدید سازمان صدا و سیما در حاشیه سفر استانی خود به استان خوزستان در واکنش به فردی که خود را از خانواده شهدا و طرفداران فوتبال معرفی می‌کند و از او می‌خواهد عادل را به شبکه سه بازگرداند می‌گوید:  «از نظر ما ایشان منعی ندارد و او می‌تواند بازگردد.»

حال باید منتظر ماند و دید آیا این سخن «جبلی» در حد یک پاسخ احساسی بوده و یا اینکه او به واقع قصد دارد پای آمدن عادل فردوسی به برنامه نود بایستد؛ اگر مورد دوم رخ بدهد بدون شک ««جبلی» به محبوبیت بالایی نزد طرفداران «عادل فردوسی پور» می‌رسد.
 
تعداد بازدید : 3
مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴