به گزارش دیباچه ، با وجود اینکه وزارت بهداشت بارها اعلام کرده کسانی که دو دوز واکسن زده اند ،فوت نمی کنند اما متاسفانه خبر درگذشت سیامک اطلسی هنرمند ارزنده کشورمان که دو دوز واکسن را هم زده بود ، نگرانی ها را در مورد کارایی پایین واکسن هایی نظیر سینوفارم بیشتر کرده است .
چند روزی است که خبر رسیده که عزت الله مهرآوران هنرمند دوست داشتنی کشورمان متاسفانه درگیر ویروس کرونا شده و از صبح روز گذشته (دوشنبه ۵ مهر) در بیمارستان آتیه بستری شده ؛ امروز هم مطلع شدیم که او با وجود دریافت دو دوز واکسن به هیچ عنوان اوضاع جسمانی خوبی ندارد و 90 درصد ریه های این بازیگر درگیر شده و هم اکنون دربخش آی سیو به سر می برد.

بدون شک تک تک هنرمندان و چهره های ارزشمندی که برای هنر و فرهنگ این کشور تلاش کرده اند و از جان مایه گذاشته اند نیاز به مراقبت جدی دارند و اینکه به راحتی هنرمندی مانند پرویز پورحسینی یا سیامک اطلسی و یا علی سلیمانی و یا حتی مهرداد میناوند و علی انصاریان را از دست می دهیم ، تراژدی دردناکی است که هیچ کسی نمی تواند جای آنها را پر کند و باید گفت حیف که چنین مفاخری را به آسانی از دست می دهیم.
پایگاه خبری دیباچه برای این هنرمند کشورمان آرزوی سلامتی می کند.