شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۰۸۴۳
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۱۴ - ۲۱ مرداد ۱۴۰۰
افشین سیاهپوش خواننده و آهنگساز در گفت وگو با دیباچه مطرح کرد

افشین سیاهپوش می گوید متاسفانه هیچ نظارتی بر انتشار این آثار وجود ندارد در صورتیکه باید موسیقی به گوش جوانان برسد که آنها را با بهترین ها آشنا کند.
افشین سیاهپوش خواننده و آهنگساز در گفتگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری دیباچه گفت: متاسفانه بیماری کرونا به موسیقی آسیب های فراوانی زده است و خیلی سخت است که در این مدت هیچ کسی از هنرمندان موسیقی سراغی نمی گیرد و مهم ترین سوال این است که کرونا فقط در سالن های برگزاری کنسرت وجود دارد؟ هنرمندان موسیقی در شرایط بدی قرار دارند و اگر این روند ادامه یابد چیزی از موسیقی باقی نمی ماند.
این خواننده در ادامه بیان کرد: البته این بیماری مزایایی هم داشته است زیرا بسیاری از هنرمندان با دقت بیشتری اثر خلق می کنند یعنی اینکه برای خلق اثر زمان بیشتری می گذارند و بیشتر مطالعه می کنند.
این آهنگساز عنوان کرد: در این مدت آثار بهتری خلق شده است زیرا هنرمندان در زمان قرنطینه ساعت ها فکر می کنند در حالیکه قبل از این بیماری آثاری منتشر می شد که هنرمند اصلا راجع به آن فکر نمی کرد و فقط می خواستند اثری منتشر کنند.

نظارتی بر انتشار آثار یک بار مصرف وجود ندارد!

این هنرمند افزود: موضوع دیگر این است که هنرمندان موسیقی پاپ بیشتر آثار یک بار مصرف منتشر می کنند که این به ضرر این نوع موسیقی است. اگر برای مخاطب ارزش قائل باشیم نمی توانیم هر اثری را منتشر کنیم. متاسفانه هیچ نظارتی بر انتشار این آثار وجود ندارد در صورتیکه باید موسیقی به گوش جوانان برسد که آنها را با بهترین ها آشنا کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: البته که بسیاری از این موسیقی ها به سرعت فراموش می شوند. همچنین با نظارت درست می توانیم به انتشار آثار پر محتوا کمک کنیم. موسیقی پاپ از مسیر اصلی خود دور شده است و بسیاری از موسیقی هایی که امروزه می شنویم اصلا موسیقی پاپ نیست بلکه موسیقی هایی است که اصلا محتوای درستی ندارند و از نظر شعر و ملودی ایراد بسیاری دارند. مخاطبان باید بهترین ها را برای شنیدن انتخاب کنند تا موسیقی درست راه خود را دیدا کند.
این هنرمند در پایان گفت: همچنین مسئولین باید در این دوران بیشتر به هنرمندان توجه کنند زیرا بسیاری از هنرمندان بیکار شده اند و دوران سختی را می گذرانند. امیدوارم این بیماری هر چه زودتر ریشه کن شود تا بتوانیم مانند گذشته به راحتی هنر خود را ارائه دهیم.


گفتگو از غزاله سعادتی

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳