جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳  |  Friday, 22 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۵۰۵۸۳
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۴ - ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
وزیر آموزش و پرورش در نشستی با جمعی از فرهنگیان سراسر کشور مطرح کرد

وزیر آموزش و پرورش برخی آسیب های کنکور را برشمرد و گفت: کنکور ناخواسته اهداف نظام تعلیم و تربیت را ویران و منهدم کرد و آسیب جدی به اهداف نظام تعلیم و تربیت زد. با توانایی در تست زدن، مفاهیم اخلاقی و اعتقادی قربانی می شود و باید به این برگردیم که به آزمون های خودمان اعتبار بدهیم.

به گزارش دیباچه ،محسن حاجی میرزایی در نشستی با جمعی از فرهنگیان سراسر کشور که از شبکه شاد پخش شد، با بیان اینکه خداوند را شاکرم که توفیق خدمتگذاری به جامعه فرهنگی را به بنده عنایت کرده است، گفت: ایجاد شرایط مناسب، تلاش و کوشش و گره گشایی از امور فرهنگیان را نه تنها وظیفه بلکه عبادت می دانم. آنچه در بضاعت و توان ما بوده دریغ نکرده ایم و همچنان تلاش خواهیم کرد.

کنکور ناخواسته اهداف نظام تعلیم و تربیت را ویران و منهدم کرد!

وی با اشاره به منزلت معلمی گفت: منزلت معلمی در ذات معلمی نهفته است و کسی نمی تواند امتیاز خاصی را از بیرون برای معلمان منظور کند. معلمان عزیز، بزرگ و شایسته قدرشناسی هستند به جهت ماموریت بزرگی که برعهده دارند.

وزیر آموزش و پرورش افزود: خطیرترین و تاثیرگذارترین کار جامعه ما به معلمان سپرده شده و هماهنگ ترین کار  در جامعه با فلسفه خلقت کار معلمان است. پیامبران آمده اند انسان های متفاوتی تربیت کنند، ماموریت کتاب های انسانی و بعثت انبیا برای تحول انسان هاست. حکومت مهمترین ماموریتش که ساختن آینده و پرورش شخصیت انسان ها است را به معلم ها داده است.

حاجی میرزایی با بیان اینکه آدمی و قابلیت هایش، بنیان همه تحولات است گفت: قطعا این نقش پیش نیاز همه موفقیت‌هاست و هرجا خبر از موفقیتی است و پرچمی در اهتزاز است، یادگیری منشأ آن اتفاق و معلم خلاق، سازنده آن است و شرط پایداری موفقیت های دیگر معلمان هستند. رهبری فرمودند که بخش اول منزلت معلمی این است که خود معلم بداند که کجا ایستاده است و بداند که چه کار مهمی را برعهده دارد و بداند که این کار را نمی توان به راحتی و به رایگان به هرکس دیگری داد.

وی افزود: آن چیزی که به شما داده می شود بیش از آن چیزی است که شما به دانش آموزانتان اهدا می کنید. هیچ کس قادر نیست که از منزلت معلمی بکاهد. معلمین ما واجد منزلت های عظیم و بزرگی هستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه ما با کسانی سروکار داریم که می اندیشند، واکنش نشان می دهند و می فهمند گفت: چه کاری پیچیده تر از کار معلمان است که با آدم ها کار می کنند. تنها شغلی که سر در ورودی آن نوشته به همه توانایی ها، تخصص ها و دانش هایت نیاز داریم شغل معلمی است. این عرصه، عرصه پهناور و شگفت انگیزی است که باید آن را قدر بدانیم. اگر در برابر این عظمت بی منتها ناسپاسی کنیم حسرت خواهیم خورد. البته این گفته به معنای بی تفاوتی به شرایط کاری و معیشتی شما نیست. اما معتقدم نباید این مطالبات روی عظمت این بنای رفیع که در هستی بی مانند است سایه بیندازد.

حاجی میرزایی تاکید کرد: ما تا جایی که توانستیم تلاش کرده ایم تا شرایط را بهتر کنیم. ما برای اینکه آرامش در همکاران ایجاد کنیم، کار کرده ایم و تا جایی که توانسته ایم وضعیت حقوقشان را اصلاح کرده ایم. مسائل را در کنار هم ببینید. شرایط عمومی کشور در شدیدترین جنگ اقتصادی که بر کشور ما تحمیل شد و منابع کشور را به کمتر از یک دهم کاهش داد روی زندگی همه افراد تاثیر گذاشته و امید است هرچه زودتر گشایشی حاصل شود و مدیران ارشد و سیاستمداران در حل و فصل مسائل توفیق یابند که نشانه هایی از آن هم آشکار شده و می تواند شرایط کار را برای همه همکاران بهتر کند.

وی افزود: در شرایط کرونا قرار گرفتیم و باور دارم که پدیده های نو و غیرمنتظره که پیش می آید در کنار همه اضطراب ها و تهدیدات دستاوردهایی دارد که یکی از آنها افزایش توانمندی هاست. جامعه فرهنگی امروز ما بالاتر از جایی ایستاده که در شهریور ۹۹ آغاز کرد. ما تجربه نکرده بودیم و کسی به ما یاد نداده بودیم در این شرایط چه کنیم. اما همین که آموزش از همان روزهای ابتدایی تعطیلات از سوی معلمان تعطیل نشد و ادامه یافت نشان می دهد که جامعه فرهنگی پویا و پایدار است.

وزیر آموزش و پرورش برخی آسیب های کنکور را برشمرد و گفت: کنکور ناخواسته اهداف نظام تعلیم و تربیت را ویران و منهدم کرد و آسیب جدی به اهداف نظام تعلیم و تربیت زد. با توانایی در تست زدن، مفاهیم اخلاقی و اعتقادی قربانی می شود و باید به این برگردیم که به آزمون های خودمان اعتبار بدهیم و به اهداف خودمان نمره بدهیم. هدف ما این است آدمی عزیز، شریف، مستقل، توانمند و خلاق تربیت کنیم که مشارکت فعال در جامعه داشته باشد.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار