جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴  |  Friday, 21 November 2025
کد خبر: ۵۰۵۰۸
تاریخ انتشار : ۳۳ : ۱۲ - ۲۴ فروردين ۱۴۰۰

مجموعه شعر "زمزمه‌های‌جامانده" انتشاريافت

محبوبی گفت: مجموعه شعرهای "برزخ‌خیال" و "زمزمه‌های‌جامانده" از مضمونی عاطفی و احساسی برخوردار هستند.

سوسن شیخ محبوبی نویسنده و شاعر درباره آثار خود گفت: مجموعه شعر های "زمزمه های جامانده" دومین مجموعه من در غالب شعر نو و با مضمونی عاطفی و عاشقانه است، برای نوشتن شعر ، متن و دلنوشته، ساعت و زمان خاصی را در نظر نداشته ام و گاهی با تلنگري، واژه‌ها در ذهن و جانم پدیدار میشود، حتي در برخي از مواقع اتفاق افتاده در شلوغترین مکان و پر از هیاهو توانستم تمرکز کنم و شعر یا متن دلخواه خود را ياداشت کنم.

وی ادامه داد: برای نوشتن اشعارم تلاش میکنم تا همه اقشار جامعه چه خاص و چه عام متوجه شوند ودر نوشته هایم سبکی را دنبال میکنم که به احساسات هر کسی نزدیک باشد ، این مجموعه توسط "نشر اراده" در تیراژ ۱۰۰۰ عدد به چاپ رسیده و خوشبختانه با وجود بحران کوید ۱۹ استقبال خوبی از اين کتاب شده است.

مجموعه شعر

وی افزود: هردو مجموعه شعر به نامهای "برزخ‌خیال" و "زمزمه‌های‌جامانده" به زمان و جامعه‌ خاصی اشاره ندارد،ولی شاید بهتر باشد در اینجا درد و دلی هم داشته باشم که خالی از لطف نباشد، متاسفانه شعر و ادبیات در زمان حال ، بسیار مظلوم واقع شده و کمتر مورد حمایت قرار می گیرد و کمتر دنبال می شود ، جوانان برای ارضای احساسات خودشان کمتر سراغ شعر و نوشته‌های ادبی میروند و بیشتر با ادبیات خاص و منحصر به فرد خودشان که در جامعه کنونی بسیار مصطلح شده است استفاده میکنند،هنر دوستان و آشنایان همیشگی با ادبیات در این روزها بیشتر در گیر اتفاقات اجتماعی پیرامون خود هستند و شاید همین باعث شده است که ادبیات مظلوم واقع شود،اما شاعران ونویسندگان همچنان پر تلاش و عاشقانه مینویسند تا شاید در این روزها آرامشی در ذهنها و در قلبها ایجاد کنند.

وی گفت: در مجموعه اولم "برزخ‌خیال" تلاش کردم با ساده ترین واژه‌ها و جملات مفهوم را برسانم تا کسانی که حتی علاقه‌ای به شعر و ادبیات ندارند با خواندنش مفهوم را دریافت کنند و با احوالات خودشان مطابقت و از آن لذت ببرند و در این میان با بازخورد مخاطبین تا حدودی هم آشنا شدم که باعث خوشحالی بنده از هدف خویش بود.
وی ادامه داد: در کتاب دومم ابهام را بیشتر وارد متن و نوشته ام کردم طوری که شاید برای درک مفهوم نهفته در آن متن، خواننده کمی نیاز به دقت بیشتر داشته باشد و برای درک هدف من از نوشتن آن شعر، به چالش ذهنی کشیده خواهد شد، اما در مجموع، متن و اشعارم را به شکلی به نگارش در آوردم که هر خواننده ای بتواند خودش را در بطن تلخی و شیرینی آن شعر قرار بدهد و واژه‌ها را به درون خودش بکشاند و بتواند جمله به جمله و واژه به واژه تجسم سازی کند ‌و خود را در عمق ماجرای شعر مربوطه قرار بدهد.
ودر پایان شیخ محبوبی ادامه داد:
ای کاش به کتاب و کتابخوانی و ادبیات بیشتر بها داده میشد و کاش مناسباتی برای همایشهایی پرشور و عمومی اختصاص میدادند تا با ایجاد شور و حال در این همایشها مخاطبین بیشتری جذب می شدند و عشق و علاقه را در جوانان بیش از پیش نشان میدادیم.

مطالب برگزیده
گفت‌و‌گو خواندنی فاکس نیوز با دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان

نظام جمهوری اسلامی در دکترین خود هیچ جایگاهی برای سلاح هسته‌ای قائل نیست / کسی به‌خاطر موضوع حجاب در ایران بازداشت یا مجازات نمی‌شود

۱۶:۴۱  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
گریزلدا؛ جنون و قدرت ملکه کوکائین 

زوایای پیدا و پنهان مینی‌سریال شش قسمتی نتفلیکس!

۱۶:۲۲  -  ۱۲ مهر ۱۴۰۴
در پی قهرمانی کشتی فرنگی ایران در جهان

رهبر انقلاب: آفرین به ورزشکار و مربی و مدیر؛ ملت را شادمان و کشور را آبرومند کردید

۲۳:۱۹  -  ۳۰ شهريور ۱۴۰۴
خیز کشتی فرنگی ایران برای کسب قهرمانی جهان

کسب دو طلای ارزشمند توسط شاگردان حسن رنگرز

۲۱:۵۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
دبیر شورای عالی آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

رئیس جمهور بر چگونگی تحقق کیفیت آموزشی در کلاس درس تاکید دارد / امسال، آموزش متفاوتی خواهیم داشت

۲۰:۲۷  -  ۲۸ شهريور ۱۴۰۴
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴