جمعه ۱۶ خرداد ۱۴۰۴  |  Friday, 06 June 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۰۳۸۲
تاریخ انتشار : ۱۵ : ۱۵ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بر لزوم اتخاذ محدودیت های یک ماهه در تهران با توجه به شیوع بیماری کرونا تاکید کرد و گفت: ایجاد محدودیت یک هفته ای در تهران با توجه به وضعیت شیوع و همچنین دوره بیماری کم است.

ناهیدخداکرمی ، در مورد تصمیم ستاد ملی کرونا مبنی بر اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه در تهران گفت: شورای شهر تهران از همان هفته اول اسفندماه بارها خواستار اتخاذ تصمیمات سخت گیرانه برای تهران در راستای کنترل شیوع کرونا بود که این اتفاق رخ نداد.

وی با اشاره به بالا رفتن تعداد فوتی های کرونا در تهران گفت: شیوع بیماری سبب شده که بیمارستان های پایتخت نیز مملو از بیماران کرونایی باشد و نوع بیماران مراجعه کننده نیز بگونه ای است که عمدتا نیازمند بستری در آی.سیو و مراقبت های ویژه هستند، به همین دلیل به نظر می رسد اتخاذ و اجرای هر چه سریعتر تصمیمات سخت گیرانه در راستای کنترل و قطع زنجیره بیماری کرونا، لازم  و ضروری باشد.

تاکید رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران بر لزوم اتخاذ محدودیت های یک ماهه در تهران

رئیس کمیته سلامت شورای شهر با تاکید بر اینکه ایجاد محدودیت یک هفته ای در تهران با توجه به وضعیت شیوع و همچنین دوره بیماری کم است و باید این محدودیت ها حداقل یک ماهه باشد، ادامه داد:  درست است که دولت به آثار اقتصادی ناشی از محدودیت ها فکر می کند، اما لازم است مسئولان تصمیمی قاطع و عاجل اتخاذ کنند تا هم زنجیره بیماری قطع شود و هم کادر درمان نفسی تازه کنند.

وی با اشاره به اینکه آثار این محدودیت ها دو هفته دیگر خود را نشان می دهد و حداقل یک ماه زمان لازم است تا آثار محدودیت به طور کلی خود را نشان دهد افزود: از سویی دیگر شهروندان تهرانی نیز باید با جدیت بیشتری اجرای پروتکل ها را رعایت کرده و رفتن به مهمانی حتی خانوادگی را برای مدتی، بسیار محدود کنند و به جای آن از ظرفیت دیدارهای مجازی و خریدهای غیر حضوری استفاده کنند تا این موج بیماری نیز مهار شود.

خداکرمی ضمن هشدار به عدم مراجعه غیر ضرور شهروندان به بیمارستان ها و مراکز درمانی افزود: شهروندان برای مدتی از رفتن به رستوران، آرایشگاه، مهمانی و.. اجتناب کنند تا این موج سوم کرونا مهار شود، چراکه دقت داشته باشید در صورت تداوم اوضاع با توجه به فشار تحمیلی به کادر درمان و تحریم دارویی، شاهد از هم گسستگی اجتماعی خواهیم بود.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در مورد اقدامات شهرداری تهران در پی اعمال محدودیت های جدید با تاکید بر اینکه دورکاری در واحدهای زیرمجموعه شهرداری با جدیت دنبال می شود، اظهار کرد: توسعه زیرساخت های مراجعه غیر حضوری و الکترونیکی در دستور کار قرار دارد، اما دقت داشته باشید که عمده اقدامات شهرداری نیازمند حضور در عرصه خدمت رسانی است که سعی کردیم در این حوزه رعایت پروتکل های بهداشتی با جدیت دنبال شود که شاهد مثال این موضوع نیز عدم ابتلای کارگران خدمات شهری به کرونا است.

وی در مورد وضعیت کرونا در مترو و اتوبوس با تاکید بر اینکه رعایت پروتکل ها در مترو و اتوبوس به مردم بستگی دارد، افزود: ما نمی توانیم جلوی هر ایستگاه مترو یا اتوبوس با مردم بر سر اجرای پروتکل های بهداشتی و ماسک زدن درگیر شویم، اما لازم است که مسئولان هر ایستگاه ضمن اطلاع رسانی،با نصب بنر و...شهروندان را به رعایت موارد بهداشتی تشویق کنند.


خداکرمی با اشاره به انتشار مقاله ای در یک نشریه معروف گفت: در این مقاله ذکر شده است که افراد وقتی بیش از ۱۵ دقیقه در یک فضای سربسته قرار دارند، ممکن است در معرض ابتلا قرار گرفته و به همین جهت لازم است مردم در مترو و اتوبوس در صورتی که سفر طولانی دارند حتما از ماسک استفاده کرده و فاصله گذاری را رعایت کننند.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با اشاره به فاز دوم مطالعات انجام شده توسط مرکز مطالعات شهرداری تهران گفت: مطالعات نشان می دهد گرچه  وسایل حمل و نقل عمومی می توانند محل انتشار بیماری باشند، اما در رتبه یک تا ۵ نیستند و باید بگویم اگر ستاد ملی کرونا تصمیم بگیرد که سرویس دهی مترو و اتوبوس قطع شود ما حتما استقبال می کنیم.

نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳