شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲  |  Saturday, 03 June 2023

دیباچه

کد خبر: ۵۰۲۴۹
تاریخ انتشار : ۰۵ : ۱۶ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹

به گزارش  دیباچه،  چه بسیار اتفاقاتی که در اطراف ما در هنگام خواب رخ داده و هنگامی که بیدار شده ایم عنوان کرده ایم که خواب بوده ایم. به همین خاطر از قدیم گفته اند خواب و مرگ بسیار به هم شبیه اند تا جائی که خواب را برادر مرگ نامیده اند.

می‌توان اینطور گفت که خواب، برادر مرگ و شکل ضعیفی از آن است. معمولا آدمی در هنگام خواب از محیط پیرامون خود و اتفاقاتی که در حال رخ دادن است بی خبر می‌ماند. اتفاقی که به تازگی برای یک مرد هندوستانی رخ داد درستی این ادعا را ثابت می‌کند.

این مرد هندوستانی که هویتش «لاوکِش کومار» اعلام شده در خواب بود که یک مار کبرا وارد لباسش شد. در این اتفاق که در منطقه «میرزاپور» ایالت اوتار پرادش رخ داد کومار پس از ورود این مار کبرا به داخل لباسش از خواب بیدار شد. بنا به گزارش یکی از رسانه‌های محلی هندوستان این مرد در حالی که دچار ترس و وحشت زیادی شده بود به مدت ۴ ساعت در مقابل ستون خانه اش ایستاده بود.

سرانجام صبح روز بعد یک مارگیر محلی با آگاه شدن از این اتفاق خود را به خانه این مرد رساند و با به شکلی حرفه ای با پاره کردن لباس این مرد این مار را شکار کرد. در ویدئویی که منتشر شده است ، مارگیر در تلاش برای شکار مار دیده می‌شود. در ادامه می‌توانید این ویدئو را مشاهده کنید.

تعداد بازدید : 0
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی در گفت‌وگو با دیباچه:

آثار ضعیف و بدون سندیت تاریخی، جایی در جشنواره ملی تئاتر رضوی نداشت / جوایز این دوره ،سه برابر افزایش یافته بود!

۱۰:۱۲  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
برندسوزی با دست فرمون صدا و سیما!

چرا قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون پس از درگذشت «بهرام شفیع» به پایان نرسید؟

۱۲:۳۵  -  ۱۰ خرداد ۱۴۰۲
عضو سابق تیم‌ملی تکواندو در گفتگو با "دیباچه" مطرح کرد؛

دست کم گرفتن رقبا برایمان گران تمام‌ می‌شود/ ملی‌پوشان ایران توانایی کسب مدال را دارند

۱۶:۴۵  -  ۰۹ خرداد ۱۴۰۲
یک کارشناس فوتبال در گفت‌وگو با ""دیباچه" مطرح کرد؛

جام ملت‌های آسیا، عیار قلعه نویی را مشخص می کند!

۱۰:۲۸  -  ۰۷ خرداد ۱۴۰۲
«حمید گروگان» نویسنده در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد؛

انتشار کتاب «قانون» برای جوانان/ نویسنده باید از زاویه دیدِ مخاطب به سوژه نگاه کند!

۱۴:۵۹  -  ۰۶ خرداد ۱۴۰۲
گفت و گو دیباچه با کارگردان نمایش «زوج ناجور»

کمدی را برای حال بهتر مردم انتخاب کردم/ کسی به آسیب‌های تئاترِ ایران اهمیت نمی‌دهد

۱۶:۴۸  -  ۰۸ خرداد ۱۴۰۲
اما و اگر های خبر ممنوع الکاری برخی از خواننده های پاپ

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پاسخی قاطع به رسانه ها داد | رضا صادقی و امیر مقاره واکنش نشان دادند!

۱۷:۵۴  -  ۰۳ خرداد ۱۴۰۲
آخرین اخبار