چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴  |  Wednesday, 16 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۰۱۳۹
تاریخ انتشار : ۰۶ : ۱۱ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۸

الف. شکاری: تونل سینمای این هفته همچون فضای جامعه ما رنگ و بوی ویروس کرونا گرفته است؛ از تعویق اکران فیلم « جیمز باند » گرفته تا موکول کردن اهدای جوایز اسکار بالیوود به تاریخی دیگر. در این روزها اما خبر ساخت دو سریال انیمیشن براساس قصه «چارلی و کارخانه شکلات ‌سازی» توسط فیلمنامه نویس برنده جایزه اسکار امسال هم در صدر خبرهای سینمایی قرار داشت و البته در این تونل سینما به توصیه جالب برد پیت به همسر سابقش جنیفر آنیستون که به تازگی فاش شده هم نگاهی انداخته ایم که در ادامه آن را با هم می خوانیم.

تونل سینما : از تاثیر ویروس کرونا بر سینمای جهان تا توصیه جالب برد پیت به جنیفر آنیستون

*تایکا وایتیتی به سراغ «چارلی و کارخانه شکلات ‌سازی» می رود

به گزارش ورایتی، تایکا وایتیتی کارگردان و فیلمنامه نویس برنده جایزه اسکار تصمیم دارد در مشارکت با نتفلیکس دو سریال انیمیشن براساس داستان «چارلی و کارخانه شکلات ‌سازی» بسازد.

تایکا وایتیتی که به تازگی با فیلم «جوجو خرگوشه» جایزه اسکار فیلمنامه را بدست آورده قصد دارد در کنار کارگردانی و تهیه کنندگی، فیلمنامه دو سریال انیمیشن یکی بر مبنای دنیای «چارلی و کارخانه شکلات سازی» و دیگری بر مبنای شخصیت‌ های این جهان داستانی بسازد.

این دو پروژه براساس داستان روالد دال که سال ۱۹۶۴ برای کودکان نوشته شده ساخته می‌شود و درباره ماجراهای چارلی نوجوان در کارخانه شکلات ‌سازی ویلی وانکا است.

نتفلیکس درباره این اقتباس ها می گوید: این سریال‌ها روح داستان‌ های روالد دال را نگه خواهند داشت اگرچه کاراکترها و دنیای جدیدی فراتر از آن چیزی که در کتاب دال ارائه شده برای اولین بار به نمایش گذاشته می شوند.

با وجود مشخص شدن وایتیتی به عنوان سازنده اثر، تاریخ تولید این سریال ها هنوز معلوم نیست.

تونل سینما : از تاثیر ویروس کرونا بر سینمای جهان تا توصیه جالب برد پیت به جنیفر آنیستون

*ویروس کرونا به جان جیمز باند افتاد

جدیدترین جیمز باند سینما که تا به امروز با مصائب زیادی از جمله مصدومیت دنیل کریگ، انفجار سر صحنه فیلمبرداری، بیرون رفتن کارگردان از پروژه (دنی بویل) و بسیاری مشکلات دیگر گرفتار بود، به تازگی اعلام شد که اسیر ویروس کرونا نیز شده است.

به گزارش گاردین، تاریخ اکران قسمت بیست و پنجم «جیمز باند» با نام «زمانی برای مردن نیست» هفت ماه به تعویق افتاد.

بیست و پنجمین قسمت «جیمز باند» که به عنوان آخرین حضور دنیل کریگ در نقش مامور ۰۰۷ شناخته می شود، قرار بود طبق برنامه ماه آوریل یعنی چند هفته دیگر به صورت جهانی اکران شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا تاریخ اکرانش حالا به هفت ماه بعد موکول شده است.

بنا به اعلام کمپانی های ام‌جی‌ام، ائون پروداکشنز و یونیورسال اکران «زمانی برای مردن نیست» در ماه نوامبر ۲۰۲۰ صورت می گیرد.

«زمانی برای مردن نیست» قرار است در بریتانیا در روز ۱۲ نوامبر و در آمریکا در تاریخ ۲۵ نوامبر اکران شود.

*ویروس کرونا اسکار سینمای هند را نیز به تعویق انداخت

شیوع ویروس کرونا این روزها همه محافل هنری دنیا را تحت تاثیر قرار داده است، بسیاری از موزه ها تعطیل شده اند، بسیاری از فستیوال ها برگزاری این دوره خود را لغو کرده اند، برخی ها مثل جشنواره تازه تاسیس عربستان تاریخ برگزاری خود را به تعویق انداخته اند، برخی ها هم مثل فستیوال کن البته همچنان اصرار دارند که می توانند دوره آینده خود را بدون مشکل برگزار کنند، ادعایی که به نظر گزافه می آید. در جدیدترین اتفاق کرونایی سینمایی دنیا خبر رسید اسکار بالیوود هم به منظور جلوگیری از شیوع کرونا به تعویق افتاد.

به گزارش ایندیپندنت، جوایز آکادمی بین المللی فیلم هند که به اسکار بالیوود مشهور است به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

تونل سینما : از تاثیر ویروس کرونا بر سینمای جهان تا توصیه جالب برد پیت به جنیفر آنیستون

در بیانیه روز ۱۶ اسفند برگزار کنندگان جوایز آکادمی بین المللی فیلم هند اشاره شده است که با توجه به نگرانی ها درباره شیوع ویروس کووید-۱۹ و حفظ سلامت مخاطبان، این سازمان تصمیم گرفته برگزاری مراسم اهدای جوایز را به تعویق بیندازد.

این مراسم قرار بود در اواخر ماه مارس در استان مادیا پرادش هند برگزار شود. در مراسم امسال فیلم «گالی بوی» نماینده کشور هند در بخش اسکار بین الملل با بیشترین نامزدی در صدر نامزدها قرار دارد.

برگزار کنندگان جوایز آکادمی بین المللی فیلم هند اعلام کردند تاریخ جدید برگزاری مراسم خیلی زود مشخص می شود.

*توصیه جالب برد پیت به همسر سابقش

در اکثر مراسم اهدای جوایز سینمایی امسال هنگامی که برد پیت برای دریافت جایزه به بالای سن فراخوانده می شد، دوربین ها بلافاصله چهره جنیفر آنیستون همسر سابق این ستاره مشهور را در حالی که با شوق برد پیت را نظاره می کرد، شکار می کردند. این تصاویر به گونه ای منبعی برای گمانه زنی ها درباره شکل گیری رابطه عاشقانه میان این دو ستاره محبوب هالیوود شده بود، هر چند برد پیت بارها تاکید کرده که رابطه ای میان شان شکل نگرفته و صرفا یک رابطه دوستی ساده است. حالا اما خبر رسیده جنیفر آنیستون یکی از مهم ترین تصمیم های بازیگری چند سال اخیرش را با توصیه برد پیت انجام داده است. این توصیه همانا حضور مجدد آنیستون در مجموعه پرطرفدار «فرندز» بوده است.

به گزارش سان، یکی از منابع نزدیک به جنیفر آنیستون اعلام کرده است این بازیگر در شب تولدش در سال گذشته از برد پیت برای حضور مجدد در نقش ریچل گرین در مجموعه پرطرفدار «فرندز» درخواست مشاوره کرده بود، که برد پیت به او توصیه کرده بود این کار را انجام دهد. برد پیت به آنیستون گفته بود ایده ای بسیار عالیست زیرا هواداران این سریال هنوز بسیارند.

تونل سینما : از تاثیر ویروس کرونا بر سینمای جهان تا توصیه جالب برد پیت به جنیفر آنیستون

به گفته منبع نزدیک به آنیستون، این بازیگر آمریکایی بسیار مشتاق بوده تا نظر شوهر سابقش را برای بازی مجدد در سریال «فرندز» بداند.

کمتر از دو هفته پیش بود که اعلام شد بازیگران سریال محبوب و پرآوازه «فرندز» سال‌ ها پس از اتمام این مجموعه، برای بازی در یک ویژه برنامه در ‌HBO Max دوباره دور هم جمع می ‌شوند.

البته منبع نزدیک به برد پیت توصیه این بازیگر به جنیفر آنیستون را تکذیب کرده است. به نظر می رسد برد پیت و نزدیکانش برخلاف آنیستون و نزدیکانش چندان تمایلی به شکل گیری مجدد این رابطه ندارند.

منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳