يکشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۳  |  Sunday, 16 March 2025

دیباچه

کد خبر: ۵۰۰۲۹
تاریخ انتشار : ۵۶ : ۱۷ - ۲۲ دی ۱۳۹۸

به گزارش دیباچه ، هر روز که از خواب بیدار می شوی یک اتفاق یک تصمیم، همه معادلات ذهن ها را به هم می ریزد ؛ سقوط هواپیما ، سیل  و ... موضوعات مهمی هستند که باعث می شود بسیاری از اتفاق های شادی که قرار است در یک روز خاص پیش بیاید ، با اندوه مردم مواجه بشود و هنرمند و غیر هنرمند در یک شرایط دشوار قرار بگیرد که حال چگونه می تواند از شادی و لبخند زدن بگوید وقتی که  اکثریت مردم کشورمان در غمی بزرگ هستند؛ همین می شود که کیمیایی از حضور در جشنواره فیلم فجر انصراف می دهد ، تئاترهای مختلفی اجرا نمی شود،  برنامه های فرهنگی کوچک تر کنسل می شوند و جشنواره هایی که تا چند روز دیگر آغاز به کار می کنند با یک بحران عاطفی مواجه شده اند؛ حال در چنین شرایطی اگر خبر برسد که مثلا علیرضا قربانی خواننده موسیقی ایرانی کنسرت های خود را در دی ماه لغو کرده ، خیلی جای تعجب ندارد و شاید دیگر خواننده ها هم که در دی ماه و بهمن ماه اجرای کنسرت دارند ، تصمیم بگیرند ، مثل علیرضا قربانی اجرای برنامه های خود را به ماه های آینده موکول کنند که قدری فضای سنگین این روزها آرام تر شود. 

تصمیم جنجالی علیرضا قریانی

لغو اجرای کنسرت علیرضا قربانی در حالی رخ می‌دهد که قرار بود سانس‌های تمدیدی پروژه «با من بخوان» پس از ۴۳ اجرا در نیمه اول امسال در تهران، روزهای ۲۶ و ۲۷ دی در تالار وزارت کشور برگزار شود.

علیرضا قربانی با اعلام این خبر، در بخشی از یادداشتی که در اختیار رسانه‌ها قرار داده، نوشته است: «بیان آن‌چه در این روزها بر جان و جهان ما ایرانیان گذشته است، با بضاعت واژه‌ها حتی در شعر نمی‌گنجد. چگونه شرح بیان باید داد اندوه مادران و پدران داغدار، همسران دل سوخته، فرزندان بی‌پناه و مهم‌تر مام میهن را که اینچنین به عزای فرزندان رعنای خود نشسته است. چه عشق‌ها، چه دانایی‌ها و چه جوان‌هایی که اسطوره شدند، پیش از به ثمر نشستن. مگر می‌شود دید و دم بر نیاورد ...»

منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
علی اوجی بازیگر سینما و تلویزیون به دیباچه گفت؛

من هم باید شمشیر خودم را برای دفاع از سینمای اجتماعی زمین بگذارم و فیلم بسازم!

۰۹:۱۰  -  ۱۷ بهمن ۱۴۰۳