سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴  |  Tuesday, 28 October 2025
کد خبر: ۴۹۹۳۷
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۷ - ۱۹ آذر ۱۳۹۸
آرش ظلی‌پور مجری جنجالی تلویزیون در گفت و گو با دیباچه مطرح کرد:

زودتر از این می‌توانستم به تلویزیون برگردم | پیشنهاد یک برنامه ورزشی برایم بسیار جذاب بود!

«آرش ظلی‌پور» با اشاره به اینکه بیش از یک سال از تلویزیون دور بوده تأکید کرد که طی چهار ماه گذشته پیشنهادات بسیاری داشته که می‌توانست زودتر به تلویزیون بازگردد و با پیشنهاد‌های بسیاری مواجه بوده که در نهایت با برنامه‌ای ورزشی به تلویزیون برگشته است.
آرش ظلی‌پور مجری تلویزیون در گفتگو با خبرنگار دیباچه اظهار داشت: بیش از یک سال از تلویزیون دور بودم که خوشبختانه با رفع مشکلات پیش آمده با برنامه‌ای که مربوط به تخصص من می‌شود به تلویزیون برگشتم. پیش‌تر در اولین برنامه «ورزش از نگاه دو» نیز گفته‌ام که اگر من در هیچ چیز ادعایی نداشته باشم در ورزش و فوتبال مدعی هستم و بیش از ۲۲ سال است که در رسانه مشغول کار هستم و سال‌های بسیاری از آن را به عنوان کارشناس فوتبال، روزنامه‌نگار و سردبیر چند روزنامه ورزشی فعالیت داشته‌ام.
 
زودتر از این می‌توانستم به تلویزیون برگردم | پیشنهاد یک برنامه ورزشی برایم بسیار جذاب بود!
 
ظلی‌پور تصریح کرد: من با اولین پیشنهاد و اتفاق به تلویزیون برنگشتم، پیشنهادات بسیاری به من شد و من می‌توانستم حتی خیلی زودتر از این مدت به تلویزیون برگردم، اما قصد من این بود که با برنامه‌ای خوب، مهم و تأثیرگذار در تلویزیون کارم را ادامه دهم. در چهار ماه اخیر برنامه‌های بسیاری به من پیشنهاد شد، اما پیشنهاد یک برنامه ورزشی با توجه به سابقه‌ای که داشتم برای من بسیار جذاب و وسوسه‌انگیز بود.
او افزود: حدود ۱۲ سال قبل من برای اولین بار با برنامه «ورزش از نگاه دو» توسط جهانگیر کوثری وارد تلویزیون شدم و حالا پس از ۱۲ سال روی همان صندلی در همان استودیویی که کارم را شروع کردم قرار گرفتم و فکر می‌کنم این اتفاق برای هر کس جذاب باشد. مسئولان برای بازگشت به تلویزیون از من حمایت کردند و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد و حمایت مدیران و مسئولان تلویزیون ادامه داشته باشد برنامه «ورزش از نگاه دو» یک برنامه تأثیرگذار خواهد بود.
این مجری تلویزیون در ادامه گفت: قرار نیست که ما با این برنامه جای برنامه دیگری را بگیریم، اما «ورزش از نگاه دو» به خودی خود یک برند مطرح و یک برنامه باسابقه و مهم است که علاقه‌مندان به ورزش با آن آشنا هستند. این برنامه ۴۳ سال قدمت دارد و قدیمی‌ترین برنامه ورزشی تلویزیون است که قصد ما حفظ اعتبار و البته بالاتر رفتن کیفیت آن است.
ظلی‌پور در ادامه از دیگر فعالیت‌هایش گفت و اظهار داشت: در همه این سال‌ها که فعالیت داشتم ارتباطی با سینما برقرار کردم و برنامه قبلی من نیز صرفاً یک برنامه در ارتباط با هنرمندان بود. در حال حاضر به قرار گرفتن در مقابل دوربین فکر می‌کنم و احتمالاً به زودی وارد عرصه بازیگری شوم که البته هنوز نمی‌توان درباره این موضوع بیشتر صحبت کنم.
منبع: دیباچه
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴