دوشنبه ۰۵ آبان ۱۴۰۴  |  Monday, 27 October 2025
کد خبر: ۴۹۹۱۰
تاریخ انتشار : ۲۲ : ۱۰ - ۳۰ آبان ۱۳۹۸

برگزاری «بزرگداشت موسیقی جنگ» با تجلیل از نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران

به گزارش دیباچه،شب گذشته آئین تجلیل از نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران تحت عنوان «بزرگداشت موسیقی جنگ»  به همت بنیاد فرهنگی هنری « رودکی » در تالار بزرگ « وحدت » تهران برگزار شد. 

در ابتدای این مراسم باشکوه، ارکستر سمفونیک تهران و گروه کرُ این مجموعه ، سرود ملی کشورمان را اجرا کردند که با تشویق حاضرین روبرو شد؛پس از این اجرا، قطعه خاطره ساز « بانگ آزادی » و قطعه «این پیروزی خجسته باد این پیروزی» « محمد گلریز » اجرا شد.

در ادامه،کلیپی از هنرمندان پیشکسوت ارکستر سمفونیک تهران برای حاضرین نمایش درآمد.در این فیلم هنرمندانی چون محمد گلریز، محمد جعفری بهنام صدابردار پیشکسوت موسیقی کشورمان به بیان خاطرات خود از حضور ارکستر سمفونیک تهران در جبهه‌ها به منظور تقویت روحیه رزمندگان سخن گفتند.

در ادامه این مراسم ،سوقندی مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران، در سخنانی  گفت: ما اگر امروز نتوانسته ایم برای نسل تشنه امروز که دل در گروه فرهنگ ایرانی و اسلامی دارند، آب گوارا تهیه کنیم و آنها نیز به سراغ آب‌های آلوده رفتند، آنها مقصر نیستند. ما باید خودمان را ملامت کنیم که این نسل را نشناختیم تا به اندازه نیاز معارف اسلامی و دفاع مقدس منتقل کنیم و کاری کردیم که آنها سراغ آب‌های آلوده رفتم. اما بنده معتقدم امروز هم دیر نیست و ما می‌توانیم تصمیم‌های خوب گرفته و روزهای خوبی را در عرصه انقلاب اسلامی داشته باشیم.

اجرای قطعه موسیقایی «ای ساربان» به آهنگسازی محمد ریاحی که در دوران دفاع مقدس به خوانندگی مهرداد کاظمی اجرا شده بود، بخش دیگری از برنامه بود که گلریز از مخاطبان در تالار وحدت خواست تا به یاد مهرداد کاظمی وی را تشویق کنند.

برگزاری «بزرگداشت موسیقی جنگ» با تجلیل از نوازندگان ارکستر سمفونیک تهران

بعد از اجرای این بخش نوبت به بخش قدردانی از هنرمندان ارکستر سمفونیک تهران در دوران دفاع مقدس در حضور مهدی افضلی مدیر عامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی، سید عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت و مشاور وزیر ارشاد در امور ایثارگران رسید که در این بخش احمد عزیز، جهانگیر زمانی، شاهرخ شیردوست، بهروز اسلامی، هوشنگ گنج بر، محمدرضا جعفری بهنام، مهرداد کاظمی، زنده یاد کیومرث میردادیان، زنده یاد امیر بهشتی، محمد گلریز، منوچهر پناهی نژاد، سیامک میردادیان، حسن زهری، رضا صنعتی نژاد، محمد علی لقا، مسعود عالمی،  غلامعلی صابری، محمدرضا صفی، بابک میردادیان، علی اکبر فیض، علی حیدری، محمدرضا داور پناه مورد تجلیل قرار گرفتند.

 

مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴