پنجشنبه ۰۹ مرداد ۱۴۰۴  |  Thursday, 31 July 2025
کد خبر: ۴۹۶۸۹
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۱۶ - ۲۶ شهريور ۱۳۹۸

جلسه رئیس سازمان سینمایی و سفیر چین چه خروجی ای برای سینمای ایران داشت؟

به گزارش دیباچه، سینمای ایران در سالهای اخیر تلاش کرده با استفاده از ارتباط با سایر کشورهایی که صنعت سینمایشان حرفی برای گفتن دارد ، اقدام به تولید آثاری مشترکی کند که به تقویت روابط فرهنگی و نیز ارتقای این هنرصنعت بیانجامد ؛ هند ، چین ، افغانستان ، جمهوری آذربایجان، بنگلادش ، فرانسه و... از جمله کشورهایی هستند که در این سالهای اخیر برای همکاری مشترک با سینمای ایران دست برادری دراز کردند تا بتوانند به تولید یک اثر مشترک خوب برسند.

در همین راستا روز گذشته  باخبر شدیم که رئیس سازمان سینمایی با سفیر چین دیداری داشته و دو کشور بر گسترش همکاری های سینمایی به خصوص در حوزه تولید مشترک و پخش آثار سینمایی در بازارهای طرفین به جمع بندی مثبتی رسیدند.

حسین انتظامی در این دیدار، با تشریح سیاست‏‌های سینمایی ایران، بر اهمیت گسترش مراودات و مبادلات سینمایی میان دو کشور تاکید کرد و در همین راستا، آمادگی سازمان امور سینمایی را برای عقد هرچه سریع‏تر تفاهمنامه همکاری‌‏های مشترک سینمایی با چین، با تاکید بر انجام تولیدات مشترک، اعلام نمود.

سفیر چین نیز که در این دیدار رایزن فرهنگی کشورش در ایران را نیز به همراه داشت، با استقبال از توسعه همکاری‌های سینمایی، ضمن ابراز علاقه‌مندی خویش به کشور و فرهنگ ایران و اهمیت سینما در شناخت متقابل دو کشور از یکدیگر، بر عزم جدی‏‌اش برای پیگیری امضای تفاهمنامه‏‌ها تاکید نمود و گفت: «من تنها چند ماهی است که به ایران رسیده‏‌ام و با این حال علاقه بسیاری به فرهنگ و کشور ایران پیدا کرده‏‌ام.»

در این دیدار، روح‌الله حسینی، مدیرکل دفتر جشنواره‏‌ها و همکاری‏‌های بین‏‌الملل، رائد فریدزاده دبیر شورای بین‏‌الملل سازمان سینمایی و شریعتی به نمایندگی از وزارت امور خارجه نیز حضور داشتند.

مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴