سه‌شنبه ۰۶ آبان ۱۴۰۴  |  Tuesday, 28 October 2025
کد خبر: ۴۹۶۰۰
تاریخ انتشار : ۵۷ : ۱۳ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸

خبرهای جدید از فیلم جدید « داریوش مهرجویی » | از حضور بازیگران جوان تا شایعه ای جدی درباره « لامینور »

به گزارش دیباچه،در حالی که پیشتر در خبرها اعلام شده  بود که « داریوش مهرجویی » پس از 6سال قرار است فیلمی با نام « لامینور » را  با بازیگران جوان جلوی دوربین ببرد، خبر رسیده است که پس از پیوستن « پردیس احمدیه » که حضورش در پروژه مهرجویی قطعی شده است، « مهرداد صدیقیان » نیز به جمع بازیگران «لامینور» اضافه شد تا برای نخستین بار در مقابل دوربین کارگردان موج نوی سینمای ایران ایفای نقش کند.

خبرهای جدید از فیلم جدید « داریوش مهرجویی » | از حضور بازیگران جوان تا شایعه ای جدی درباره « لامینور »

حضور « علی نصیریان » و سیامک انصاری نیز از مدتی قبل در پروژه مهرجویی قطعی شده است . 

طراحی گریم این پروژه سینمایی بر عهده عبدالله اسکندری است و  مدیریت فیلمبرداری را  بهرام بدخشانی برعهده دارد ؛ نویسندگی کار هم مشترکا توسط  وحیده محمدی‌فر و داریوش مهرجویی انجام شده است. 

نکته مهمی که درباره « مهرجویی » می توان گفت این است که او تلاش کرده در آثار قبلی اش،فضای روز جامعه را به تصویر بکشد و در این مسیر تلاش کرده شخصیت هایی را خلق کند که به یک ماندگاری برسند؛ بنظر می رسد اثر جدید « مهرجویی » بتواند بازگشتی البته با دنیایی جدیدتر به سینمای موفق او در دهه 60 و 70 باشد.

علی نصیریان که همچنان در سن 84 سالگی در آثار متعدد سینمایی ،تلویزیونی و حتی تئاتر درخشان ظاهر می شود باید دید آیا می تواند در پروژه مهرجویی که در سن 79 سالگی به سر می برد ،نقش متفاوت و ماندگاری را از خود به یادگار بگذارد یا خیر.

اتفاق جالب تر درباره این پروژه حضور رضا درمیشیان است؛او سالها سمت دستیار کارگردانی را در کنار مهرجویی تجربه کرده و این روزها در مقام یک کارگردان البته با کاراکتری کاملا سرد و جدی مسیر فیلمسازی اش را طی می کند؛ جنس رفتاری او حداقل در دنیای بیرونی اش به هیچ عنوان با دنیای شخصیت اکتیوی مثل مهرجویی همخوانی ندارد و این تضاد حتی در تعریف سینمای این دو نیز متفاوت به نظر می رسد. مهرجویی خیلی آثارش از جنس مردم و به اصطلاح کوچه بازاری است و کمتر خبری از نفرت و سیاه نمایی در آن به چشم  میخورد برعکس در سینمای « درمیشیان » نوعی انزوا،خفقان و پرخاشگری به چشم می خورد . 

با این حال قرار است درمیشیان در این پروژه  با نام « لامینور » که یک اصطلاح در حوزه موسیقی است در نقش تهیه کننده ، مهرجویی بزرگ را همراهی کند. 

شایعه :

شایعه ای که مدت هاست پیرامون فیلم جدید مهرجویی منتشر می شود ، دقیقا مربوط به « لامینور » است؛ این که او میخواهد ورژن دوم « سنتوری » را بسازد و به همین دلیل چون « لامینور » مربوط به یک اصطلاح موسیقی است این شایعه بیش از پیش ،بر زبان ها جاری شده؛هرچه هست باید برای این تصمیم مهرجویی کلاه از سر برداشت و به احترامش ایستاد که با همه سختی های ساخت یک فیلم سینمایی در کشورمان بانبود کمپانی و قوانین درست سینمایی ،تصمیم گرفته تا در سن 79 سالگی همچنان برای مخاطبانش فیلم بسازد. 

گزارش از : غزاله ایرانی 

منبع: دیباچه
برچسب ها: داریوش مهرجویی
مطالب برگزیده
سرنوشت پدر برای پسر تکرار شد

امید جهان، خواننده محبوب بوشهری درگذشت

۱۴:۵۳  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
مدیرعامل انجمن هنر‌های نمایشی کشور در گفت‌و‌گو با دیباچه مطرح کرد؛

هنر تئاتر در ایران سابقه‌ای چند هزار ساله دارد/ رویداد‌های هنری و فرهنگی بزرگ از شهر‌های کوچک شروع می‌شوند

۱۴:۴۶  -  ۲۲ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با نویسنده کتاب «پاسیاد پسر خاک»

«پاسیاد پسر خاک»، رمان، داستان بلند و خاطرات شفاهی نیست!

۰۷:۳۰  -  ۱۱ شهريور ۱۴۰۴
رامبد جوان با "کارناوال" کاری کرد، کارستان؛

خبری از آثار طنز قوی در صدا و سیما نیست! روان مردم را جدی بگیرید!

۰۸:۰۰  -  ۰۴ شهريور ۱۴۰۴
گفت‌و‌گو دیباچه با معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش

تحقق عدالت آموزشی، مهم‌ترین هدف نظام آموزشی است!

۱۶:۵۶  -  ۰۳ شهريور ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی

مشهد مقدس آماده میزبانی از میلیون‌ها زائر در دهه پایانی ماه صفر می‌شود

۱۹:۱۷  -  ۲۸ مرداد ۱۴۰۴
رئیس سازمان اورژانس کشور در گفت‌وگو با دیباچه مطرح کرد:

حضور ۴ میلیون زائر در مراسم اربعین پیش‌بینی می‌شود/ کاهش میزان تماس‌های مردم با ۱۱۵ در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

۱۱:۴۹  -  ۰۸ مرداد ۱۴۰۴
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴