سه‌شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴  |  Tuesday, 15 July 2025
کد خبر: ۴۹۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۹ : ۱۱ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
اخبار سینمای جهان به روایت دیباچه

تونل سینما: از خبر رونمایی عنوان فیلم «جیمز باند» تا بازگشت کیانو ریوز با قسمت چهارم «ماتریکس»

الف. شکاری: در هفته ای که گذشت سینمای جهان شاهد چندین اتفاق مهم بود؛ از درگذشت یکی از نمادهای عصیان و یاغی گری هالیوود یعنی « پیتر فوندا » تا اعلام عنوان قسمت جدید «جیمز باند».البته یکی دیگر از خبرهای مهم این هفته نیز به ساخت قسمت چهارم مجموعه مشهور اکشن «ماتریکس» مربوط می شد؛ فیلمی که نخستین قسمت از مجموعه اش سال 1999 به روی پرده های سینما رفت و تا به امروز با فروش نزدیک به 1.6 میلیارد دلار دل بسیاری از مشتاقان سینما را در سراسر جهان بدست آورده است.

*عنوان فیلم جدید «جیمز باند» مشخص شد

به گزارش بی بی سی، عنوان فیلم جدید «جیمز باند» سرانجام مشخص شد. قسمت بیست و پنجم جیمز باند از این به بعد «وقتی برای مردن نیست» خوانده می شود، این خبر را روز سه شنبه تهیه کنندگان فیلم در توییتر رسمی «جیمز باند» اعلام کردند.

تونل سینما: از خبر رونمایی عنوان فیلم «جیمز باند» تا بازگشت کیانو ریوز با قسمت چهارم «ماتریکس»

در این قسمت از مجموعه فیلم های جیمز باند « دنیل کریگ » برای پنجمین و آخرین بار در نقش مامور 007 بازی می کند. رامی ملک بازیگر برنده جایزه اسکار نیز در این قسمت در نقش شخصیت شرور مقابل جیمز باند ایفای نقش می کند.

رالف فینس، نائومی هریس و لیا سیدو دیگر بازیگران این قسمت «جیمز باند» هستند.

کارگردانی فیلم را که هم اکنون در حال فیلمبرداری است، کری فوکوناگا برعهده دارد. فوکوناگا بیشتر برای کارگردانی سریال «کاراگاهان حقیقی» شناخته می شود.

«وقتی برای مردن نیست» آوریل سال آینده در کشورهای بریتانیا و آمریکا اکران خود را آغاز  می کند.

البته باید اشاره کنیم احتمالا هواداران مامور 007 از این موضوع آگاه هستند که پیش از این عنوان «وقتی برای مردن نیست» برای فیلم سال 1958 ترنس یانگ استفاده شده است. و بدین ترتیب عنوان فیلم تازه و دست اول نیست. ترنس یانگ کارگردانی است که خودش البته سه فیلم اولیه مجموعه سینمایی «جیمز باند» را کارگردانی کرده است.

این قسمت جدید «جیمز باند» به دلیل اتفاقات متعدد از جمله انفجار سر صحنه فیلم و نیز مصدومیت شدید بازیگر نقش اصلیش به عنوان یک پروژه بدشانس شناخته می شود.

*درگذشت پیتر فوندا

به گزارش یورونیوز، پیتر فوندا ستاره سینمای آمریکا که از او به عنوان یکی از نمادهای عصر عصیان و یاغی گری هالیوود یاد می شد اوایل هفته جاری در 79 سالگی از دنیا رفت. خبر درگذشت فوندا را خانواده اش با انتشار بیانیه ای اعلام کردند.

پیتر فوندا که فرزند هنری فوندا ستاره بزرگ سینمای کلاسیک هالیوود و برادر جین فوندا بازیگر برنده دو جایزه اسکار بود، بیشتر برای بازی و همینطور نوشتن فیلمنامه فیلم جریان ساز «ایزی رایدر» شناخته می شد.

تونل سینما: از خبر رونمایی عنوان فیلم «جیمز باند» تا بازگشت کیانو ریوز با قسمت چهارم «ماتریکس»

فوندا برای فیلم «ایزی رایدر» نامزد جایزه اسکار بهترین فیلمنامه شد، او بعدها در سال 1997 برای بازی در نقش یک زنبوردار در فیلم «طلای اولی» نیز نامزد جایزه اسکار نقش اول مرد شد، جایزه ای که البته آن را به همبازی خود در فیلم «ایزی رایدر» یعنی جک نیکلسون واگذار کرد.

از دیگر فیلم های شناخته شده ای که پیتر فوندای فقید در آنها به ایفای نقش پرداخت می توان به بازسازی وسترن «سه و ده دقیقه به یوما» و اکشن فانتزی «روح سوار» اشاره کرد که هر دوی آنها در سال 2007 به روی پرده سینماها رفتند.

جین فوندا بازیگر مشهور سینما در واکنش به خبر درگذشت برادرش نوشت: پیتر برادر عزیز من بود، لحظات تنهایی زیبا و دلنشینی با او در روزهای پایانی عمرش داشتم، او در حالی که می خندید از این دنیا رفت.

* کیانو ریوز به دنیای ماتریکس برمی گردد

به گزارش گاردین، کیانو ریوز قرار است با قسمت چهارم «ماتریکس» به دنیای فیلم های ماتریکس بازگردد. این خبر که مدت ها به صورت شایعه مطرح شده بود، سرانجام به صورت رسمی اعلام شد.

بنا به خبرهای رسیده لانا واچوفسکی که به همراه خواهرش لی‌لی، فرنشایز «ماتریکس» را خلق کرده اند اینبار به تنهایی به عنوان کارگردان به این مجموعه سینمایی بر می گردد.

کری آن-ماس یکی دیگر از گروه بازیگران اصلی فیلم نیز قرار است به قسمت چهارم اضافه شود و در کنار کیانو ریوز نقش آفرینی کند.

تونل سینما: از خبر رونمایی عنوان فیلم «جیمز باند» تا بازگشت کیانو ریوز با قسمت چهارم «ماتریکس»

لانا واچوفسکی کارگردان، تهیه کننده و فیلمنامه نویس فیلم در بیانیه ای درباره ساخت قسمت چهارم نوشت: خیلی خوشحال هستم که شخصیت های این مجموعه فیلم به زندگیم برگشته اند و همچنین از اینکه یک شانس دیگر برای کار با دوستان باهوش و با استعدادم دارم، خوشحال هستم.

فیلمنامه قسمت چهارم «ماتریکس» را واچوفسکی به همراه الکساندر همون و دیوید میچل نوشته است.

امسال بیستمین سال ساخت نسخه اصلی «ماتریکس» است. «ماتریکس» محصول 1999 داستان یک هکر به نام نئو بود که یک جهان با واقعیت مجازی را کشف کرده بود.

فیلم در آن سال به موفقیت عظیمی دست پیدا کرد و توانست 460 میلیون دلار در سراسر جهان بفروشد.

فرنشایز اکشن «ماتریکس» تا به امروز نزدیک به 1.6 میلیارد دلار در سراسر جهان فروش داشته است.

 

منبع: دیباچه
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳