به گزارش دیباچه: مارتین فریمن در جدید ترین اظهار نظر خود گفته با توجه به موفقیت فیلم اصلی «پلنگ سیاه»، او برای بازگشت در قسمت دوم آن آماده است. او گفته دوست دارد دوباره در نقش اورت راث به واکاندا برگردد.

بازیگر نقش دکتر واتسون در سریال «شرلوک» که در فیلم نخست «پلنگ سیاه» در کنار چادویک بوزمن، لوپیتا نیونگو، دانای گوریرا و مایکل بیجردن بازی کرده بود، گفت آماده است تا نقشش را دوباره ایفا کند.
این بازیگر ۴۷ ساله می گوید قرار است قسمت بعدی ساخته شود ؛ البته او درباره اینکه چه زمانی این این پروژه ساخته می شود نکته ای را نگفته است .
طبق گمانه زنی های خبرنگاران، ظاهرا رایان کوگلر به عنوان کارگردان برای ساخت قسمت دوم در نظر گرفته شده است ، هرچند مارول اطلاعات کمی درباره ادامه این فیلم پرفروش داده است.
همجنین بعید به نظر می رسد که مخاطبان سینما زودتر از سال ۲۰۲۲، شاهد اکران فیلم بعدی باشند .
مارتین می گوید : «این سریال خیلی بزرگ بود و در سرتاسر دنیا هم طرفداران زیادی داشت و به همین دلیل باید میراث آن را حفظ کرد.»
فریمن نقش بیلبو بگینز، شخصیت اصلی سری سه گانه «هابیت» به کارگردانی پیتر جکسون را بر عهده داشت و برای فیلم اول این مجموعه با نام «سفر غیرمنتظره» جایزه امتیوی سال ۲۰۱۳ و بهترین بازیگر در هجدهمین دوره جوایز امپایر را دریافت کرده است.
گزارش از : غزاله ایرانی