پنجشنبه ۲۷ شهريور ۱۴۰۴  |  Thursday, 18 September 2025
کد خبر: ۴۹۴۱۱
تاریخ انتشار : ۳۱ : ۱۵ - ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
اخبار موسیقی جهان در هفته ای که گذشت به روایت دیباچه

خواننده ای که بدون بیرون دادن آهنگ، شماره یک شد

محمد حسن گودرزی : در هفته ای که گذشت، دنیای موسیقی شاهد اتفاقات و اخبار مختلف و گوناگونی از خواننده ها و گروه های موسیقی مختلف بود. در این مطلب نگاهی به مهمترین اتفاقات هفته گذشته در موسیقی روز دنیا شده است.

پرشنونده ترین خواننده سال 2018 بریتانیا بدون بیرون دادن یک آهنگ

پرشنونده ترین آهنگ های بریتانیا متعلق به خواننده ای است که در یکسال اخیر هیچ فعالیتی نداشته است.

به گزارش روزنامه گاردین، براساس لیستی که از آهنگ های پرشنونده در بریتانیا منتشر شده،« اِد شیران » خواننده انگلیسی برای دومین سال در صدر فهرست خوانندگانی قرار گرفت که بیشترین آهنگ ها از آنها شنیده شده است. این در حالی است که این خواننده انگلیسی در سال 2018، هیچ آهنگ جدیدی بیرون نداده است.

خواننده ای که بدون بیرون دادن آهنگ، شماره یک شد

در این فهرست اِد شیران بالاتر از کالوین هَریس و لیتل میکس قرار گرفته است. این فهرست توسط شرکت PPL که در زمینه صدور گواهینامه های مرتبط با صنعت موسیقی فعالیت می کند منتشر شده که یکی از وظایف این شرکت آمارگیری از موسیقی های پخش شده در اماکن عمومی است.

« اد شیران » در سال های 2015، 2017 و 2018 این عنوان را بدست آورده است. نکته دیگری که در این لیست به چشم می خورد حضور پرتعداد خوانندگان بریتانیایی است که 9 نفر از 10 نفر حاضر در این لیست را بریتانیایی ها تشکیل می دهند. Rita Ora، Coldplay، Dua Lipa و Pink تنها خارجی هایی هستند که در کُل این لیست دیده می شوند و Pink تنها خواننده غیرانگلیسی است که در بین ده نفر اول قرار دارد.

انتشار آخرین موزیک ویدئوی مدونا

آخرین موزیک ویدئو خواننده کهنه کار آمریکایی منتشر شد.

به گزارش CNN، آخرین موزیک ویدئو مطرح آمریکایی، مدونا منتشر شده که در آن علاوه بر اشارات مذهبی و نمادهای مرتبط به آن به شدت شبیه ویدئو کلیپ های این خواننده مطرح در دهه 80 و 90 میلادی است.

این موزیک ویدئو برای آهنگی به نام باله تاریک (Dark Ballet) ساخته شده که اولین تک آهنگ آلبوم جدید مدونا به نام مادام ایکس (Madame X) است.

خواننده ای که بدون بیرون دادن آهنگ، شماره یک شد

این ویدئو کلیپ یادآور ماجرای ژَن دارک قدیس معروف کاتولیک است و شباهت های بسیاری به دیگر اثر جنجالی مدونا در دهه 80 میلادی به نام Like A Prayer دارد.

مدونا در اظهارنظری در مورد این ویدئوکلیپ گفته است: "او(ژُن دارک با انگلیسی ها جنگید و برنده شد، با این همه فرانسوی ها خوشحال نبودند و در موردش قضاوت کردند. گفتند که مرد است، گفتند که همجنسگرا است، گفتند که جادوگر است، و در نهایت او را سوزاندند ولی ژن دارک هیچ ترسی نداشت. من این شجاعت را تحسین می کنم."

در این کلیپ Mykki Blanco رپر مطرح در نقش ژن دارک بازی می کند.

دومین حضور امینم در امارات بعد از 7 سال

رپر مطرح آمریکایی کنسرت خود را در خاورمیانه برگزار خواهد کرد.

به گزارش whatson، امینِم، رپر معروف آمریکایی کنسرت خود را در شهر ابوظبی در امارات متحده عربی برگزار خواهد کرد. این خواننده مطرح قرار است در 25 اکتبر ابوظبی کنسرت خود را برگزار کند و این کنسرت بخشی از تور جهانی کامیکازه (Kamakaze World Tour) امینم است.

خواننده ای که بدون بیرون دادن آهنگ، شماره یک شد

آخرین باری که امینم در امارات متحده عربی برنامه اجرا کرد به 7 سال پیش و سال 2012 بازمی گردد. این اجرا در حاشیه کنسرت های انتهایی رقابت های فرمول یک صورت گرفت.

بیشترین شهرت امینم به دلیل اشعار تلخ و گزنده اوست که طنزی تلخ را در ترانه های وی به وجود می آورد.


منبع: دیباچه
برچسب ها: موسیقی جهان
مطالب برگزیده
یک نویسنده ادبیات کودک و نوجوان در گفتگو با دیباچه:

شنیدن قصه، یکی از نیازهای همیشگی کودکان و نوجوانان است/ کار قصه‌گو نگهداری و نگهبانی از زبان فارسی است

۱۹:۵۶  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی اسکیت در گفت‌و‌گو با «دیباچه» مطرح کرد؛

در مسیر قهرمانی هیچ‌وقت عقب ننشستم؛ در دل جنگ تمرین را رها نکردم

۱۹:۵۱  -  ۲۸ تير ۱۴۰۴
کاپیتان تیم ملی واترپلو در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

رسیدن به صدر جهان سخت است/ با یک بازی بیشتر دومین گلزن برتر آسیا می‌شدم

۱۳:۰۴  -  ۲۴ تير ۱۴۰۴
اشکان ممبینی از کارشناسان چهره و شاخص مسائل بین‌الملل به دیباچه گفت؛

تلاش‌های نظامی برای مهار برنامه هسته‌ای ایران، نمی‌تواند اراده ملت را در مسیر پیشرفت و خودکفایی کشورمان متوقف کند

۲۲:۲۴  -  ۱۵ تير ۱۴۰۴
عضو تیم ملی کشتی آلیش بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

دو طلای آسیا نقطه اوج کارنامه‌ام بود/ ‏طلای جهانی را هدف گرفته‌ام

۱۷:۴۹  -  ۰۸ تير ۱۴۰۴
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴