چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴  |  Wednesday, 02 July 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۲۸۹
تاریخ انتشار : ۴۵ : ۱۴ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸
قائم مقام شبکه سه با مصاحبه اش نشان داد کوچک تر ها در مدیریت علی عسگری تصمیم گیر هستند.
به گزارش دیباچه،از وقتی علی فروغی مدیر جوان شبکه سه پا به عرصه مدیریت این شبکه گذاشته حرف و حدیث های فراوانی پیرامون مشکل او با شخص عادل فردوسی پور به گوش رسید.

حرف و حدیث هایی که پای برنامه حالاخورشید را به میان کشید تا جایی که رضا رشیدپور شخصا  پادرمیانی کرد تا دعوای این مدیر با عادل فردوسی پور بیش از این اوج نگیرد. مُسکنی که برای مدتی جواب داد اما از بله قربان گو نبودن فردوسی پور مشخص بود که آخرعاقبت این کش مکش های درون سازمانی کار دست علی عسگری بدهد.

وقتی در صدا و سیما کوچک تر ها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند!  | «  عادل » 90 را با نام دیگری به روی آنتن می برد؟

تنها جشنواره پرحاشیه و پرنقص جام جم نیاز بود تا پشت پرده دعوای شخصی با فردوسی پور در زبان ها بچرخد و به نوعی گفته می شود اگر جسارت وزیر جوان و لایق حسن روحانی و پیگیری های جدی پلیس فتا نبود شاید به ناحق برنامه برنده باش جایزه مردمی را از آن خود می کرد و سناریو  « اخراج عادل فردوسی پور» به راحتی شکل می گرفت و در نهایت برکناری او و سپردن  پرمخاطب ترین برنامه صدا و سیما توجیهی منطقی برای فروغی داشت .

وقتی در صدا و سیما کوچک تر ها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند!  | «  عادل » 90 را با نام دیگری به روی آنتن می برد؟

اما سیب سرخ اونطور که برخی دلشان می خواست برایشان نچرخید تا عادل فردوسی پور در شبی فراموش نشدنی توسط مردم به عنوان بهترین برنامه انتخاب شود و تراژدی ترین رویارویی عادل و علی فروغی روی آنتن زنده با کارگردانی دقیق و محاسبه شده ای از بسته « علی فروغی » و با کنایه های فردوسی پور خطاب به مدیرش شکل بگیرد.

بعد از این رویارویی بود که برخی گفتند حتما « فروغی » دست از سر عادل فردوسی پور بر نمیدارد  و احتمالا فردوسی پور بیش ازپیش با این مدیر جوان با مشکل مواجه می شود. اتفاقی که با مصاحبه خود فردوسی پور با خبرگزاری دولت و اظهارات تلخ مدیرروابط عمومی سیما که ظاهرا عادل فردوسی پور را با یک مجری درجه دوم اشتباه گرفته ،مهر تاییدی بر محاسیه ها زد.

وقتی در صدا و سیما کوچک تر ها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند!  | «  عادل » 90 را با نام دیگری به روی آنتن می برد؟

اکنون نود جای خود را به برنامه فوتبال برتر داده،برنامه ای که به شکل خنده داری آیتم های برنامه 90 را با تقلید پخش می کند و مجری آن که پرورش یافته عادل فردوسی پور است ، با اجرای این برنامه سعی دارد اینطور بگوید که دست کمی از استاد خودش ندارد و برایش هم مهم نیست که هنرمندان و علاقه مندان به عادل فردوسی پور چه قضاوتی درباره رفتار او می کنند. 

پس از همه این حواشی ها و خبرهای تایید نشده درباره احتمال حضور 90 در شبکه های یک یا دو ،قائم مقام مدیر شبکه سه در گفت و گو با ایسنا صراحتا می گوید فردوسی پور جایی در شبکه سه سیما ندارد و اجازه نخواهند داد این برنامه به شبکه دیگری منتقل شود؛ این نوع دیالوگ از سوی یک مسئول نه چندان بالارتبه سازمان چای تامل دارد که چگونه به جای رئیس سازمان صدا و سیما تصمیم می گیرد و می گوید اجازه نمی دهیم برنامه 90 به شبکه دیگری منتقل شود. این نوع دیالوگ این نکته را به ذهن می رساند که اساسا در مدیریت علی عسکری ،کوچک ترها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند . 

وقتی در صدا و سیما کوچک تر ها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند!  | «  عادل » 90 را با نام دیگری به روی آنتن می برد؟

قائم مقام مدیر شبکه سه همچنین  در جایی از مصاحبه اش با ایسنا می گوید : « تعطیلی برنامه نود در پی تغییرات در یک رویکرد طبیعی صورت گرفت. این برنامه می‌بایست تغییر می‌کرد. البته این تغییرات می‌بایست چند سال پیش اتفاق می‌افتاد و زودتر از این‌ها انجام می‌شد.درباره این برنامه، رفتار سازمانی صورت گرفت اما باید گفت، عادل فردوسی‌پور در تلویزیون می‌ماند؛ چراکه نیروی رسمی سازمان است و نسبت به سازمان وفادار است و اختلاف‌ها صرفاً مربوط به برنامه «نود» بوده است.» 

وقتی در صدا و سیما کوچک تر ها به جای بزرگترها تصمیم می گیرند!  | «  عادل » 90 را با نام دیگری به روی آنتن می برد؟

آنچه تا الان مشخصه ،حذف عادل فردوسی پور را از اجرای مهمترین برنامه صدا و سیما که برایش جوانی خود را گذشاته نشان می دهد اما باید دید « علی عسگری » در پایان و دربرابر فشارهای احتمالی هنرمندان و مردم در فضای مجازی ،چهره محبوبی از خود به جای می گذارد یا خیر و یا اینکه در نهایت فردوسی پور تصمیم می گیرد 90 را با اسمی دیگر و در شبکه ای دیگر به روی آنتن ببرد.


منبع: دیباچه
برچسب ها: عادل فردوسی پور
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
عضو تیم ملی فوتسال بانوان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

فشار قهرمانی همیشه وجود دارد/ بازی‌های تدارکاتی برای ما بسیار مهم است

۰۹:۱۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرکل دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت

مردان به دلایل مختلفی بیشتر در معرض بیماری‌های سرطانی نسبت به خانم‌ها قرار میگیرند!

۰۹:۳۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳