پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳  |  Thursday, 21 November 2024

دیباچه

کد خبر: ۴۹۰۵۸
تاریخ انتشار : ۳۸ : ۱۰ - ۱۱ آذر ۱۳۹۷
پروانه معصومی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار دیباچه گفت: امروز تولیدات سینمایی، کمتر بیانگر مطالبات اجتماعی،اقتصادی مردم بوده و جالب است که بالاخره کارگردان ما از میان همین مردم هستند و باید منعکس کننده مسائل آنها باشند؛البته این موضوع هم باید در نظر داشت که دست و بال آنها به نوعی بسته است.

وی در رابطه با دلیل حضور کمرنگ بازیگران پیشکسوت در عرصه هنر اظهار داشت: درواقع ممکن است نقش‌هایی به ما پیشنهاد شود که مورد پسند ما نباشد و یا درکل نقش‌های مناسب سن و سال ما کمتر باشد. به هرحال باید موضوع سن و وجود نیروهای تازه نفس به این عرصه را هم در نظر گرفت . درهرصورت اگر نقش مناسبی پیشنهاد شود مسلم است که من و همکارانم می‌پذیریم .

بازیگر سریال"امام علی" ضمن اشاره به ضعف فیلمنامه‌های امروزی بیان داشت: فیلمنامه‌ها فوق العاده ضعیف هستند و به همین دلیل افراد با سابقه و آنهایی که جایی در بین مردم دارند،اغلب پیشنهاد‌ها را رد کرده و به همین دلیل کمتر کار می‌کنند. الان بیشتر از 10 سال است که مدام می‌گویم "باید هزینه بیشتری برای نویسنده و فیلمنامه‌ها صورت گیرد".مخصوصا برای سریال‌ها که مردم مدام بیننده آنها هستند که اگر آنچنان که باید و شاید کشش نداشته باشد بیینده را جذب نمی‌کند. خود من برخی مواقع قسمتی از یک سریال را می‌بینم اما بلافاصله کانال را عوض می‌کنم به این دلیل که قابل دیدن نبوده است.

مردم با این اوضاع اقتصادی ،چه طور شکم خود و خانواده‌هایشان را سیر کنند ؟!

وی افزود: این همه هزینه برای ساخت سریال‌ها می‌شود که بهتر است بخشی از آن به قصه اختصاص پیدا کند،داستان اهمیت زیادی در موفقیت سریال و فیلم دارد و در کشور ما هم تعداد داستانها کم نبوده و در تمامی حوزه‌ها چه دفاع مقدس و چه امور مذهبی داستان‌هایی داریم که به آنها پرداخته نشده که اگر این کار صورت گیرد مخاطب زیادی را جذب خواهد کرد.

بازیگر فیلم سینمایی"گل‌های داوودی" اظهارداشت : امروز تولیدات سینمایی، کمتر بیانگر مطالبات اجتماعی،اقتصادی مردم بوده و جالب است که بالاخره کارگردان ما از میان مردم هستند و باید منعکس کننده مسائل مردم باشند؛البته این موضوع هم در این زمینه دخیل بوده که دست و بال آنها به نوعی بسته است.بدبختانه دست روی هر موضوعی بگذاری،یک عده معترض شده و سربلند می‌کنند "که چرا این حرف‌ها را زده‌اید" به همین دلیل کار کردن بر روی این موضوعات مشکل و همه تقصیرها بر گردن سازندگان نیست.

پروانه معصومی در رابطه با آسیب‌هایی که امروز وارد حرفه بازیگری شده است،عنوان کرد: از همان گذشته که من وارد این حرفه شدم به هر حال روابط تأثیر گذار بود و الان هم به طور مثال به قول عده‌ای بازیگران را بر اساس میزان فالوورهای آنها انتخاب می‌کنند" این مسائل وجود دارد و این مسائل باعث شده این حرفه آنچنان که باید دوست داشتنی نباشد.

این بازیگر افزود: امروز هر قشری از بازیگران دچار یک مشکل خاص بوده ؛عده‌ای از آنها واقعا نیازمند کار کردن هستند؛متأسفانه بازیگران امنیت شغلی ندارند یا به طور نمونه از مزایایی مثل حقوق بازنشستگی برخوردار نیستند. دغدغه خاطر من افرادی هستند که نیاز به این کار دارند و وقتی در برخی از فیلم‌ها حضور پیدا می‌کنند،به شخصه خیلی خوشحال می‌شوم و همینکه این هنرمندان احساس مفید بودن می‌کنند و درآمدی برای آنها ایجاد می‌شود،بسیار راضی کننده است.

وی در ادامه درخصوص تجربه ساخت فیلم کوتاه مستند گفت: به تازگی یکی از آثار مستندم که از سال 87 ساخت آن را شروع کرده بودم به پایان رسید؛موضوع این فیلم راجع به یکی از ورزشکاران ما و درواقع مادر این ورزشکار است. این موضوع همیشه از دغدغه‌های من بود که مادر یک ورزشکار وقتی که فرزندش در حال مسابقه است در چه حال و هوا و شرایطی قرار دارد.

این بازیگر پیشکسوت ضمن ابراز تأسف از شرایط اقتصادی نامساعد در کشور بیان کرد: ما بازیگران هم به دلیل کمکار شدن تحت تأثیر شرایط نامساعد اقتصادی قرار گرفته‌ایم. زندگی با این شرایط خیلی سخت است و امیدوارم که مسئولان فکری در اینباره بکنند؛من شرایط سخت زندگی مردم را به عینه می‌بینم و امروز افراد باید حساب و کتاب ذره به ذره خرجی که می‌کنند را داشته باشند و این باور کردنی نیست. من همیشه وقتی به سوپر مارکت می‌روم،قیمت تک تک خریدهایی که می‌کنم را نمی‌پرسم به تازگی از این موضوع تعجب کردم که خرید ناچیزی که همیشه هزینه کمتری بابت آن پرداخت می‌کردم،به یکباره دوبرابر شد! مردم با این اوضاع از کجا می‌توانند شکم خود و خانواده‌هایشان را سیر کنند. درآمد و حقوق‌ها که فرقی نکرده پس مردم با این افزایش قیمت‌ها چه باید بکنند. امیدوارم خدا رحمی به همه ما بکند.

گفت و گو :اعظم صفایی

منبع: دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
گفتگو دیباچه با رییس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

شرکت ۷۰ طرح از ۱۹ استان در نمایشگاه جشنواره خوارزمی/منتخبین جشنواره، بدون کنکور وارد دانشگاه می‌شوند!

۰۹:۰۰  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی

ما با کلاس‌های آزاد در دنیا ارتباط داریم/ سعی داریم با وزارت علوم همکاری داشته باشیم، اما این همکاری تاکنون رضایت بخش نبوده است!

۲۰:۴۲  -  ۲۹ آبان ۱۴۰۳
مجید اسماعیلی، نوازنده پیشکسوت ویولنسل در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

ارکسترهایی که در کشورمان برگزار می‌شوند، هم ردیف ارکستر های کشور های دیگر هستند!

۱۴:۱۵  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
مدیر کل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی هرمزگان در گفتگو با دیباچه خبر داد؛

نمایش گرگوربافی و تراش صدف‌های دریایی در نمایشگاه ملی صنایع دستی/ بندرلنگه به‌عنوان شهر ملی گلابتون، شناخته شده است

۱۳:۰۲  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
گفتگو اختصاصی دیباچه با استاد فرهاد فخرالدینی، بنیان گذار ارکستر ملی ایران

عرصه موسیقی نیازمند حمایت دولت است و نباید به آن آسیب بزنند! / تِم سازی نمی‌تواند یک اثر موسیقایی را فاخر کند!

۲۰:۲۴  -  ۲۷ آبان ۱۴۰۳
گفتگوی دیباچه با مهدی وثوقی راد، بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر و تلویزیون

برخی از نمایش‌های روی صحنه، اصالت و پختگی لازم را ندارند/ آخرین خبرها از پروژه جدید نیما جاویدی!

۱۳:۲۱  -  ۲۶ آبان ۱۴۰۳
" گالری آرت پرشیا " میزبان هنرمند معاصر کشورمان شد؛

شگفتی نمایشگاه انفرادی آثار استاد "جلیل خلیلی" و هنری که باید دیده شود!

۲۰:۰۴  -  ۲۲ آبان ۱۴۰۳
پربازدیدها
آخرین اخبار