شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴  |  Saturday, 19 April 2025

دیباچه

کد خبر: ۴۹۰۳۴
تاریخ انتشار : ۳۷ : ۱۵ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷

« زهره حمیدی » بازیگر تلویزیون درباره فعالیت این روز هایش به دیباچه گفت: چند قرار داد برای بازی در چند سریال بسته ام ،اما هنوز کارشان را شروع نکرده اند.

حمیدی درباره فضای فیلمنامه های سریال ها این طور توضیح داد: فضای فیلمنامه ها بد نیست البته این که می گوییم بد نیست نه اینکه باب دلم باشند ، اما دارند کم کم فیلمنامه ها قصه دار می شوند .

بازیگر سریال «تولدی دیگر» درباره اوضاع تلویزیون و رکود سریال سازی این طور بیان کرد: یک مدتی دچار رکود سریال سازی بودیم و شبکه ها برای پر کردن کنداکتور خود مجبور به باز پخش چندین باره سریال های قدیمی بودند ، سریال هایی که هر بار که پخش می شد از سریال های تولیدی الان بیشتر مخاطب داشت.

زمانی تلویزیون برای هنرمندان خانه امن بود ! از تلویزیون می ترسیم!

وی افزود: در حال حاضر پروژه های بسیاری در حال تولید هستند که برخی از آن ها به خاطر کمبود بودجه به حالت نیمه تعطیل در آمده اند و خب بنا بر این شرایط بعید می دانم این سریال ها به سرانجام برسد .

وی با اشاره به اینکه یک زمانی تلویزیون برای تمام هنرمندان خانه امن به حساب می آمد گفت:همیشه ما بازیگر ها از تهیه کننده های خصوصی برای پرداخت نکردن دستمزدمان می ترسیدیم ، اما الان طوری شده است که از تلویزیون بیشتر در این مورد ترس داریم . این عدم پرداخت ها و مشکلات بودجه ای انگیزه را از سریال ساز ها گرفته است . این دغدغه های مالی باعث می شود تا نتوانیم روی بازی هایمان تمرکز کنیم.

حمیدی در ادامه راجع به بازیگران جدید در تلویزیون گفت: این روز ها در سریال هایی که پخش می شود شاهد حضور تازه بازیگرانی هستیم به تعداد انگشت شماری توانسته اند از پس کار بربیایند.

وی افزود: متاسفانه تهیه کنندگان به دلیل مشکلات مالی هجوم آورده اند به سمت بازیگرانی که یا پول می دهند و وارد می شوند و یا پولی برای بازی در آن کار نمی گیرند. طبیعتا نمی توانیم در چنین شرایطی انتظار داشته باشیم که سریال های به اصطلاح مرسوم خیابان خلوت کن داشته باشیم.

منبع: دیباچه
برچسب ها: زهره حمیدی ، دیباچه
نام:
ایمیل:
* نظر:
مطالب برگزیده
درخشش دوباره ایران در مهمترین جایزه سینمایی جهان

معرفی برندگان اسکار ۲۰۲۵ / انیمیشن کوتاه ایرانی، ساخته حسین ملایمی و شیرین سوهانی اسکار گرفت

۰۵:۵۶  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با مژده لواسانی، مجری تلویزیون

برنامه روتینی در تلویزیون ندارم و ترجیح می دهم در زمان مناسب با تعامل بهتر با مدیران شبکه ها کار کنم!

۱۲:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو با مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمانشاه

بیش از ۲ میلیون مسافر از جاذبه‌های گردشگری کرمانشاه در نوروز بازدید کردند/استان کرمانشاه بیش از ۴ هزار اثر تاریخی شناسایی‌شده دارد

۱۲:۳۶  -  ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دوربین دیباچه با شاهد احمدلو کارگردان سینما

اگر میخواستم به صرف فروش در گیشه سینماها کار کنم، " شاه نقش" را نمیساختم!

۱۰:۰۰  -  ۱۳ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دوربین دیباچه با صحرا اسدالهی، بازیگر فیلم فروشنده اصغر فرهادی

یکسری از فیلم‌های کوتاه ما، خیلی آرتیستی تر از فیلم‌های بلند سینمایی هستند!

۲۳:۲۳  -  ۱۲ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی تنیس روی میز در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

تمام هزینه‌های سفر‌های بین‌المللی را خودم تأمین کردم/باور به توانایی‌هایم من را به جلو برده است

۱۷:۰۳  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
یک آهنگساز و موسیقیدان در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

پیروزی انقلاب اسلامی ایران معنای تازه‌ای به سرود بخشید/ سرود می‌تواند در خدمت خواسته‌های امروز جامعه باشد

۱۶:۳۱  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

انتقال تجربیات و معارف دفاع مقدس به نسل جوان و نوجوان در اولویت است

۱۶:۳۹  -  ۰۸ اسفند ۱۴۰۳
پوشش گسترده شبکه‌های خبری جهان از مراسم تشییع شهیدان مقاومت

آخرین وداع؛ ورود پیکر سید مقاومت به جمع مردم

۱۵:۱۵  -  ۰۵ اسفند ۱۴۰۳
گفتگو دیباچه با دبیر علمی نوزدهمین جشنواره شعر فجر

انجمن بین‌المللی شاعران فارسی زبان تاسیس خواهد شد/ شاعران زنِ امروز، حرف‌های زیادی برای گفتن دارند

۱۵:۳۷  -  ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
مربی تیم ملی هاکی روی یخ در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

موفقیت‌های تیم ملی هاکی در آسیا نادیده گرفته شد/ بازی‌های هاربین یک فرصت طلایی بود که از دست رفت

۱۳:۵۱  -  ۲۸ بهمن ۱۴۰۳