سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴  |  Tuesday, 22 July 2025
کد خبر: ۴۸۷۱۹
تاریخ انتشار : ۰۲ : ۱۰ - ۱۴ مرداد ۱۳۹۷
گپ اختصاصی دیباچه

نیما علامه:برخی تنها برای سودمالی بیشتر آهنگ می سازند| فکر نمی کنم اجازه کنسرت های خیابانی داده شود!

خواننده موسیقی پاپ گفت: موسیقی پاپ این روزها در مسیر مناسبی حرکت می کند و خوانندگان به خوبی می توانند نیاز موسیقایی مردم را برطرف کنند.

نیما علامه در گفت و گو با خبرنگار حوزه موسیقی دیباچه درباره وضعیت این روزهای موسیقی پاپ، تأکید کرد: درحال حاضر با افزایش تعداد خوانندگان، تنوع آثار در این سبک موسیقی بسیار بیشتر از گذشته شده است.

وی ادامه داد: سلیقه مردم متفاوت است اما امروز خوانندگان می توانند پاسخگوی نیاز مردم باشند.

خواننده آهنگ «یه جای دور» افزود: بسیاری از خوانندگان علاوه برخوانندگی شعر و تنظیم آهنگ ها را هم انجام می دهند که این موضوع نشاندهنده انگیزه بیشتر هنرمندان این حوزه است.

** برخی تنها برای سودمالی بیشتر آهنگ می سازند

علامه در ادامه درباره چگونگی ماندگاری آثار پاپ، گفت: اگر خوانندگان بدون در نظر گرفتن سود مالی دست به تولید آهنگ ها بزنند، بی شک شاهد آثار ماندگارتری خواهیم بود.

وی افزود: آهنگ های بسیاری تولید می شود که در کوتاه مدت به واسطه تبلیغات مورد پسند مردم قرار می گیرد اما عمرطولانی ندارد و جاودانه نمی شود، آهنگی بر دل می نشیند که از دل تولید کننده برآمده باشد.

خواننده آهنگ «پدر» یادآور شد: وقتی یک خواننده  با تمام احساسش یک آهنگ را بخواند و برایش وقت بگذارد، ضمیر ناخودآگاه مردم هم این آهنگ را می پسندد.

«علامه» به شهرت طلبی و پول دوستی برخی از افراد اشاره کرد و گفت: عده ای برای بدست آوردن نام و همچنین پول بیشتر آهنگ هایی تولید می کنند که فقط در کوتاه مدت استفاده می شود اما وقتی افراد با دلشان فعالیت کنند پول و نام نیک به سمت فرد می آید.

** گرانی های امروز حق مردم ایران نیست!

خواننده آّهنگ «آخرین دیدار» همچنین درباره شرایط اقتصادی و اجتماعی این روزهای کشور اظهار کرد: اوضاع این روزها بسیار آشفته است مردم نمی توانند مانند سابق امرار معاش کنند.

علامه ادامه داد:مردم ایران در سال های گذشته سختی های بسیاری کشیده اند. هشت سال جنگ تحمیلی و مشکلات بعد از جنگ را از سرگذرانده اند به همین دلیل امروز باید در رفاه باشند اما متاسفانه هموطنانم درشرایط بسیار بدی زندگی می کنند.

وی به پدران و مادران بازنشسته کشور اشاره کرد و گفت: افرادی که سی سال از عمر خودشان را در نهادهای مختلف صرف خدمت به مردم کرده اند شرایط فعلی و گرانی های امروز حقشان نیست. آنها باید این روزها درشادی و رفاه باشند.

خواننده آهنگ «مرز محکم» یادآور شد: درست است که قسمت عمده این مشکلات به بی فکری مسئولان برمی گردد اما با حمایت مردم از یکدیگر بی شک اوضاع بسیار بهتر از قبل می شود.

علامه به نارضایتی بیشتر مردم ایران از اوضاع نابسمان اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: متاسفانه اگر مسوولان ذره ای به وظایفشان عمل می کردند الان مردم راحتر زندگی می کردند. درحال حاضر عده بسیاری حتی نمی توانند از پس ساده ترین مخارج یعنی حتی خوراک و مسکن برآیند که این موضوع یک فاجعه است. امیدوارم اوضاع روبه بهبود پیش رود وبرکت مملکت بیشتر شود تا انسانها حالشان خوب شود.

** فکر نمی کنم اجازه کنسرت های خیابانی داده شود!

خواننده آهنگ «بی تو» در پایان درباره اعلام آمادگی خوانندگان برای برگزاری کنسرت های خیابانی گفت: حال مردم با این اتفاق بسیار بهتر می شود. این کنسرت ها می تواند مقداری از حواس مردم را از مشکلات اقتصادی روزمره به خود اختصاص دهد و حتی برای لحظاتی باعث شادی مردم شود که فکر می کنم اتفاق بزرگی است.

علامه خاطر نشان کرد: همیشه مردم در کنسرت ها بلیت خریده اند و به فکر هنرمندان بوده اند اما بسیار زیباست که در این روزها هنرمندان هم برای خوشحالی مردم قدم بردارند و به مردم نزدیک شوند اما فکر نمی کنم مجوزی برای اینکار صادرشود!

گفت و گو از: نازنین میرزایی



منبع: دیباچه
مطالب برگزیده
پژوهشگر موسیقی آذربایجان و نوازنده ساز قوپوز در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

عاشیق‌ها صدای تاریخ و فرهنگ مردم آذربایجان هستند/ موسیقی آذربایجان، موسیقی زنده و مردمی است

۱۳:۰۱  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
ملی پوش فوتبال زنان با «دیباچه» مطرح کرد؛

از لیگ تا تیم ملی؛ گلرهای ایران برای یک رؤیا متحد شده‌اند

۱۲:۵۴  -  ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عضو تیم ملی وزنه برداری در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قهرمانی آسیا فقط شروع مسیر من است/ تمرین با بزرگان جهان برایم ارزشمند است

۱۲:۳۳  -  ۰۴ خرداد ۱۴۰۴
قهرمان اسکواش زنان کشورمان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

اسکواش زنان ایران در مسیر پیشرفت حرکت می کند/ هدفم رسیدن به رنکینگ زیر ۵۰ جهان است!

۰۹:۰۰  -  ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم ملی تنیس در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

از میزبانی تور جهانی برای محک بازیکنان ملی بهره می‌بریم/ همه بازیکنان زیر ذره‌بین هستند

۱۶:۲۳  -  ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
سرمربی تیم قهرمان لیگ کانوپولو در گفتگو با«دیباچه» مطرح کرد؛

با تجهیزات حرفه‌ای به مدال جهانی نزدیک می‌شویم/ نسل جوان انگیزه بیشتری برای قهرمانی دارند

۰۹:۰۰  -  ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴
دبیر چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم ۱۰۰ در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

برخی فیلمسازان با جشنواره فیلم ۱۰۰ فعالیت‌شان را آغاز کردند/ انتخاب بخش فلسطین آزاد به عنوان بخش ویژه جشنواره!

۱۱:۱۴  -  ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
سعید الهی تهیه‌کننده سینما در گفتگو با دیباچه مطرح کرد؛

فیلم «میرو» بازنمایی فرهنگ ایثار و شهادت در بین قوم بلوچ است/ قومیت‌ها بخش جدایی‌ناپذیری از هویت ملی ما هستند

۱۲:۵۴  -  ۲۰ فروردين ۱۴۰۴
گفتگو دیباچه با سخنگوی سازمان بنادر و دریانوردی در طرح تسهیل سفرهای نوروزی

بیش از ۳ میلیون و ۵۰۰‌هزار مسافر در نوروز ۱۴۰۴ سفر دریایی داشتند/ مسافران از سوار شدن بر قایق‌های غیرمجاز اجتناب کنند

۱۴:۴۵  -  ۱۱ فروردين ۱۴۰۴
مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران در گفتگو با دیباچه:

فیلم سینمایی«میرو»» ۱۸ فروردین در سینماهای منتخب هنر و تجربه اکران می‌شود

۰۹:۰۰  -  ۰۱ فروردين ۱۴۰۴
گفت و گو اختصاصی دیباچه با نادر سلیمانی بازیگر فیلم سینمایی « صیاد »

نسل امروز باید مفهوم «ایثار» را بشناسد/ نقش شهید سرهنگ مسعودی برای من فقط یک نقش نبود؛ تصویری زنده از پدرم بود!

۱۷:۵۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴
رئیس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در گفتگو با دیباچه: سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار

سیزدهمین جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر در بهار سال آینده برگزار می‌شود/ جشنواره سیزدهم بستر مناسبی برای فعالان بخش خصوصی حوزه مد و لباس است

۰۹:۰۰  -  ۲۰ اسفند ۱۴۰۳
عضو تیم ملی بسکتبال زنان در گفتگو با «دیباچه» مطرح کرد؛

قدرت بسکتبال زنان ایران را به نمایش گذاشتیم/پاداش قهرمانی باید شامل حمایت وزارت ورزش هم شود

۱۷:۴۶  -  ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴